DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 cp_turbine, cp_lazytown, duel_duel serisi. bide arenalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Flame 1000. mesaji atmisin caktirmadan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evet 1. mesajdan beri planım vardı 1000. mesajı ben atçam diye :p. darısı 2000. mesaja (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Yahu herkes nerde? Heves bitti, herkes gitti sanki. Tek başıma oynayınca da zevk vermiyor eskisi gibi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 midterm haftası : D 2 günde 4 mt 1 proje : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 CoD4 gelince çoğu kişi TF2'ye girmez oldu, girenlerde yurt dışı sunucularında oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kısay olamaz cod4 tf2 ile, ama ödeler mödevler başımız yoğun vize dönemi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kritik vakitler o yüzden azaldı ilgi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 evet vize dönemi falan bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 iş miş yogun bendede. ekran kartının fanında problem var birde ilgilenemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 CoD'la falan alakası yok.. Başka hiçbir FPS bana TF2'den aldığım zevki veremez. Amerika'da thanksgiving tatilindeyim.. chicago new york yaptık milleti gördük.. Crysis'i aldım orjinal pek ısınamadım ama vatani görevimizi yapmış olduk en azından destek verdik adamlara. Bugün dönüyorum okula ama döndüğüm gibi 4 proje + 3 final sınavı beni WTFPWND yapıcağı için beni pek göremeyebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bugun iki el oynadım ozlemısım valla en guzel oyun yahu ama vakit yok iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aynen ben de girdim birz oynadım, vakit yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ilaçlı oyuncular için sunucuların ip leri nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 cracked tf2 serverı bilen yoktur sanırım burada, herkes steam üzerinden oynuyor. ayrıca achievement falan yalan olur öyle serverlarda, Aral getirdi bu hafta orange box'u sonunda 49 ytl, zevk alarak oynamak istiyorsan steam üzerinden oyna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 siparişi verdim zaten de şöyle bi idman yapayım demiştim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim sabit sunucuda oynadığım olmaz pek random girerim direk pingi düşük olanlara. zaten en güzel ve rahatı friend listten oyuna girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ben de 2-3 gündür CTF haritası yapmakla uğraşırdum. Az kaldı bitmek üzere. Yapı olarak ve teknik olarak çok acemi işi. Ama gameplay fena olmayacak gibi. Bir iki gün içinde ss koyarım, biraz düzelmesi gereken yerler kaldı. Fun map değil, mümkün olduğunca ciddi yapmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Aman fun map olmasın Mirage ya :) oyunun tüm havası kaçıyor. Bu arada HL2 için niye deathmatch yok yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 nasıl yok? var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 TF2 için demek istedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 çünki "team" fortress :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 HL2 için de demiş olabilir. Sonuçta HL2: Deathmatch HL2 ile birlikte gelmiyor. Extra bir oyun olduğu için yok sanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Eheh Mirage doğru tahmin etmiş, benim sormak istediğim HL2'de bundle bir deathmatch olup olmadığıydı (tabi soruyu TF2 başlığında sormak biraz garip oldu :P). Cevabımı aldım teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mir haritadaki ampülleri değiştirirsin dimi bitmeden, biraz karanlıkta (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar