Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 son zamanlarda baya bi uzak duruorum onlardan çünkü ne zaman girip ortamı birbirine katmaya kalksam engineer yaklaşan herkese 2 vuruş veya genellikle koruyan biri oluyo kısacası sadece engineer olduğu bi sentry görmezsem dalmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Düzeltemedim update sorununu. Steam'i silip baştan kurmak yaramadı. TF2'yi silip kurmak yaramadı. Sonunda steam'i bütün oyunlarıyla birlikte toptan imha edip, sıfırdan kurdum. 7GB küsürü gece baştan indirdi. Şimdi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 betanın sonunda benim de statlar bozulmuştu :) oluyo arada steamın salaklığı demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tf2 için q3teki gibi promode gibi birşey cıksa cok güzel olabilir diye düşündüm şimdi..team maçlar için fragbase,yada ffa olarak. soldier sınıfıyla +2-3 silah geniş haritalar.tricking , strafe buny speed vs biri baş koyup yapsa aslında modu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Oyunu gittigidiyor'daki orange box satıcısından aramızda havale ile satın alacağım eğer bir sorun çıkmazsa ondan almanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 o biraz pahallı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Selam, Pahalı ama kutuya dokunabileceksin :) EA ne zaman bizi fark eder Allah bilir.... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 paramecium said: Selam, Pahalı ama kutuya dokunabileceksin :) EA ne zaman bizi fark eder Allah bilir.... Saygılar. Ben kutu da istemedim yarın açık banka bulursam havale edicem o şahsın %100 olumlu oyu var gittigidiyor'da direk CD-key vermesini istedim o da olur dedi kargolatırıp bir de kutuyu mu bekleyeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Neden Steam'den alip dl etmiyosunuz onu anlamadim ben, cidden soruyorum yani dalga gecmiyorum :p Download zor geliyor diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kimi kutusuyla almak istiyor, kimi de kredi kartı olmadığı için bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 'nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mirage said: Kimi kutusuyla almak istiyor, kimi de kredi kartı olmadığı için bekliyor. Kredi kartının olmaması sorun değil yanılmıyorsam 18 yaşından küçük şahıslar bile ek kart alabiliyor, ben arkadaşımın birinden rica edersim parayı öderim şimdi ben bilgisayarımdan korkuyorum trojan falan varsa vay halime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Nailer çok gay bir poz verirken: [hr] Yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dun dustbowlda 2. kisimda red olarak 5 domination birden yaptim ama print screen e basinca otomatik screenshot aliyo saniyodum bulamadim bi turlu screenshotlari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 F5 otomatik ss aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evet itiraf ediyorum beni öldüren kişilerin hepsini lânetliyorum. ayağınızı denk alın o yüzden (:P) 1)Cinsel tercihte değişiklik 2)Engellenemez bir ağlama isteği 3)Kafatası etrafının hızlıca erimesi 4)Intahar etme isteğinin sık sık görülmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hehe o intihar etme istediğini ben de bir kaç kez gördüm de ss alamamıştım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sadece TF2'nin boyutu ne kadar?Orange Box'un havale işlemlerini bitirdim CD-keyi alıp Steam'den indireceğim 4Mbps baglantim var ,bugün oynayabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 HL2 ve türevleri yüklü değilse 7 küsür GB. Yok böyle bir poz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 LOL auhydride benim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Evet arkadaşlar oyunu aldım internetten [email protected] adlı şahısı refer edebilirim.İnşallah uzun sürmez download oyunum aktive edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hayırlı olsun. Hoş geldin aramıza. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Selam, I love you EA... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 65 sayfa arasında kayboldum, paticik grubundaki insanlara nasıl ulaşabilirim linkleri tekrar verir misiniz? taze bir steam kullanıcısıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 http://steamcommunity.com/groups/paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar