Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son zamanlarda baya bi uzak duruorum onlardan çünkü ne zaman girip ortamı birbirine katmaya kalksam engineer yaklaşan herkese 2 vuruş veya genellikle koruyan biri oluyo kısacası sadece engineer olduğu bi sentry görmezsem dalmıyorum
Mesaj tarihi:
Düzeltemedim update sorununu. Steam'i silip baştan kurmak yaramadı. TF2'yi silip kurmak yaramadı. Sonunda steam'i bütün oyunlarıyla birlikte toptan imha edip, sıfırdan kurdum. 7GB küsürü gece baştan indirdi. Şimdi düzeldi.
Mesaj tarihi:
tf2 için q3teki gibi promode gibi birşey cıksa cok güzel olabilir diye düşündüm şimdi..team maçlar için fragbase,yada ffa olarak.
soldier sınıfıyla +2-3 silah geniş haritalar.tricking , strafe buny speed vs

biri baş koyup yapsa aslında modu :)
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Pahalı ama kutuya dokunabileceksin :)
EA ne zaman bizi fark eder Allah bilir....

Saygılar.

Ben kutu da istemedim yarın açık banka bulursam havale edicem o şahsın %100 olumlu oyu var gittigidiyor'da direk CD-key vermesini istedim o da olur dedi kargolatırıp bir de kutuyu mu bekleyeceğim?
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Kimi kutusuyla almak istiyor, kimi de kredi kartı olmadığı için bekliyor.

Kredi kartının olmaması sorun değil yanılmıyorsam 18 yaşından küçük şahıslar bile ek kart alabiliyor, ben arkadaşımın birinden rica edersim parayı öderim şimdi ben bilgisayarımdan korkuyorum trojan falan varsa vay halime...
Mesaj tarihi:

evet itiraf ediyorum beni öldüren kişilerin hepsini lânetliyorum. ayağınızı denk alın o yüzden (:P)

1)Cinsel tercihte değişiklik

2)Engellenemez bir ağlama isteği

3)Kafatası etrafının hızlıca erimesi

4)Intahar etme isteğinin sık sık görülmesi

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...