Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aynen bende de aynı sorun var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Update olmuyor bende. 0'da kaldı. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Daha oranj kutuya kavuşamadım, ne update'i yahu !!! Aral maral dalıcam şimdi... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sovereign 1. ve 3. güzelmiş ama 2.'den hiç birşey anlamadım gerçi sonuna kadar izlemedim ama aptal aptal dalıp ölüyo adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 evet aral'a alkış. :? http://www.aral.com.tr/oyun/forum/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1117 yalan oldu orangebox yanlış falan üretmişler ah EA ah. aeuhds valve gibi bir firmasın bula bula EA'i mi bulduk ortak olacak, paradan kıs biraz başka yayıncı bul ama EA olmasın be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Abi lanetli bu TF2. Onca tükürdüğümü yalamaya tam karar verdim, ahaa!!! bu sefer oyun çıkamıyor. Dilin dışarda kaldığına mı yanarsın, niyeti bozduğuma mı?! EA, kafana efe kadar taş düşsün e mi! not: oyun yok diyen Aral'a kapak olsun http://urun.gittigidiyor.com/PC-HALF-LIFE-2-THE-ORANGE-BOX-TURKIYEDE-ILK_W0QQidZZ6781037 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 EA'dan adam gibi bi hizmet hiç alamadım ki şimdi bekleyeyim... Ben böyle işin...Birisi bu oyunu hayrına netten alıp bana satabilir mi?(Ankara) Gittigidiyor'da satan şahıs'ın %100 olumulu yorumu var mailden benimle mesajlaştı ama malesef Ankara'dayım, o ise İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Ben diyorum ki Aral forum admini beni banlar :) Admin terbiyesizce edit yapıldığını belli etmeden mesajımın içeriğini değiştirmiş. Aral'ın dediği gibi Tıklayın gerçek Olsun... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ahah selam, para got pwned. saygılar iptal et preorder'ı maviden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Sen ettin mi? Ben de onu düşünüyordum çünkü acaba iptal edebiliyor muyum diye. Bu tarz firmalar para kazanacağına, gg.com'daki gibi müteşebbisler kazansın daha iyi :D Adminden onay ve cevap bekleyen mesajım said: Selam, USA kökenli bir firma oyunun ilk sürümünü Fransızca veya Almanya yapmaz değil mi? İngilizce yapar. Hatta yapmış bile. http://www.amazon.com/Valve-The-Orange-Box/dp/B000PS2XES/ref=pd_bbs_sr_1/104-3132346-9756712?ie=UTF8&s=videogames&qid=1194607943&sr=8-1 Bu link bana oyunun çıktığını söylüyor (Availability: In Stock. Ships from and sold by Amazon.com) ve ek olarak Release Date: October 9, 2007 Hatta bu; http://urun.gittigidiyor.com/PC-HALF-LIFE-2-THE-ORANGE-BOX-TURKIYEDE-ILK_W0QQidZZ6781037 TR pazarına resmi olmadan bile girdiğini gösteriyor. Benim aklıma açıklamalarla çelişen bir durum varmış gibi bir düşünce düşüyor. Not: Mesajlarım editlenecekse eğer sebepleri de açıklanırsa sevinirim. En azından 'admin tarafından içerik editlenmiştir gibi bir ibare yer alsın. İlk defa forum kullanmıyoruz sonuçta ve bu kadarcık saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum. Saygılar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, EA amca bize Slovakça(veya her neyse) versiyon yolladığı için mal gibi bekleyeceğiz arkadaşlar. Ne zaman ki Türkçe versiyon gelecek, anca o zaman. Efe, Admin anlamıyorsun demiş, sen neden anladığın halde bana anlatmıyorsun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bana cdkey sat dilinde değilim steamden ingilizce versiyonunu indirmeye de razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Yok yani oyun tam Türkçe olamayacak ki. Kutu ve kitapçık Türkçe olacak sadece. PS3 oyunlarının da Türkçe olup olmadığını merak ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Crysis'in durumunu düşünemiyorum o zaman....İnternet harici nerden alınır bu oyun bekle bekle nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hahah ulan EA yada Valve adam gibi kutu bile yapmamışlar ..yapsanıza karton kutuda şöle janjan bişey. steamdan aldıgıma hiç pişman olmadım ben valla. o kutunun aynısını evdede yaparım printerdan cıkış alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Gittigidiyor'da satan adam hem 85 hem de 75 liradan satıyor? Kafam karıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ya zaten buraya gelen oyunlar plastik kutudan ibaret. Steam'den al, backup'la DVD'ye, DVD kutusu al, Orange Box kutu resmini kuşe kağıda bastır, arşive koy... Aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, d/l ile uğraşmayayım dedim ama bin pişman oldum. Bir de forum admini olmakta pek becerikli olmayan ve her telefon açıp sorduğumda 'çıkış tarihi sitemizde mevcut' diyen "telefon ucu bayan" ile muhattap oldum. yüce Aral diyor ki; said: Tıklayın gerçek Olsun... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 paramecium valla senin başına gelenleri okuyunca bana daral geldi. Lütfen iptal ettir şunu bir an önce, steam'den al da gel aramıza. Şöyle oynayalım beraber keyif yapalım. =) Edit: Bu arada ben update yapamıyorum hala. Steam açınca update falan gözükmüyor. TF2'ye girmeye çalışınca "This game is currently unavailable. Please try again at another time." diyor. Sonra Updating olarak gösteriyor ama %0'da kalıyor hep. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 mirage benim add/removeda steam ve oyunlar farklı görünüyor. eger sendede öyleyse steamı kaldır (configlerim kökten bozuldugunda böyle yapmışyım-işe yaramamıştı ayrı konu) sonra tekrar kurup dene. ne olur ne olmaz tf2 backup almayı ihmal etme tabi köktende ucabilir kazayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Denedim işe yaramadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bi ara statlarım sıfırlanmıştı benim. Ondan sonrada vizeler geldi pek oynayamadım ama şimdi açtığımda spy la, pyroyla bile oynadığım yazıyor =) Hacklendimde başkası mı oynuyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yeni kralınızın önünde eğilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 FUCKGHHK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ayrıca 25 backstab yaparken arada 1-2 tanede sentry 1-2 disp teleporter falan almak daha hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar