Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

o el mesela toplamda 56point almışım
46 kill var. demo için 1 kill = 1 point
geri kalan 10 pointte 5 tane destruction yapmışım demek

destruc.
backstab
headshot

bunlar çifter point veriyor.

asistlerin pointe katkısı varmı bilmiyorum, pyro medic ve demolar diger classlara göre daha fazla assit yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2 harita var efsane zevkli ACCCAYIP ZEVKLI haritalar.. girince sıkılmıosun.. ve hatta medic/demoman/heavy/engin için rüya gibi haritalar:

duel_duel2
cp_orange_x

bu ikisi bi taraf kazanmadıkça bitmiyor. Duel'da hiçbir taraf kazanamıo zaten ama acayip zevkli bir harita. indirin görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan soğudum şu critical yüzünden ya. ne kadar salak ne kadar illet bişeydir. soldier vs soldier kapışıyorum adamı öldürmeden önce son bi roket sallıyo crit geliyor bende ölüyorum. veya 50 canım kalmış kaçıyorum baseye can almaya. hwnin biri 100 metreden bi sıkıyor minigunla çat çat crit direk yatıyorum. scoutun pompalısıda zaten ayrı bi dert. yakına girdiğinde crit. instant kill. bırakın serverları, oyundan tamamen kalkmalı bu olay artık.

ah keşke server filterlarında no critical damage falan diye bişey olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Team Fortress 2 tek başına 29.95$ + KDV

Orange Box (Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2) 49.95$ + KDV

Steam'den satın alıp indirebiliyorsun. Sistemini yazarsan yorum yaparız. Oyun canavar ekran kartı istemiyor. Ama akıcı oyun için iyi bir işlemci ve en az 1gb ram lazım.

Geforce 6800, Dual core bir işlemci (toplamda 3ghz+) ve 1gb ram ile yüksek çözünürlükte tam detayda akıcı oynanıyor deniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...