Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Point in artışı neye göre hesaplanıyor çözemedim bir türlü . Heavy de 22 point'te kaldım daha fazla arttıramadım. Catır catır kesiyorum 1. oluyorum artmıyor. :( Daesu nasıl yaptın okadar puanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 destructionda yapıyorum bol bol cünki. hvy ile zor sentry falan patlatmak anca sap atıcak spy öle yaparsın. 2 granade denk getirdinmi patlıyor sentryler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o el mesela toplamda 56point almışım 46 kill var. demo için 1 kill = 1 point geri kalan 10 pointte 5 tane destruction yapmışım demek destruc. backstab headshot bunlar çifter point veriyor. asistlerin pointe katkısı varmı bilmiyorum, pyro medic ve demolar diger classlara göre daha fazla assit yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hmm point kasma zorluğu class'a göre değişiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tga screenshotlar için image browser arctic diye bi program tavsiye ediyorum, wowun ssleri tga olarak aldığı zamanlarda kullanırdım. Çok sayıda resim seçip hepsini jpg yapmak mümkün, öyle tek tek uğraştırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hiç defense-cepture-domination-revenge-destr. yapmadan kill ve asist yapıyım bugun ordan hesap yaparız ayrıca eng. teleporter kullanıldıkca 1point veriyor gene eng.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben medic olarak ölmeden 5 kill falna yapabiliorm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kill death üzerinden rank veriyor serverlar medicler 0.00 rank hep heaheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 asistler 0.5 point yani 2 asistte 1 point alıyorsunuz. bu medicler için de böyle. defendleri tam bilmiyorum ama 1 puan sanırsam, capture 2 puan. destructionlar 2 puan ama sanırsam engineerlerin sapları yok etmesi 1 puan destruction sayılmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sonuçta bu kral olduum gerçeğini değiştirmez! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sniperla gel !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 DadashNik0F said: Daesu said: ben fotaşapçıyım. işte itiraf anı ! biz anladık nasıl frag yaptıgını artık (:D:Paahauahauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Domination is my middle name. bu efsane.. :D bizim takımdan bi spy öcümü almak üzere :) bu da random :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 spy sniper sahnesi cok iyi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu da benim puan tablosu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 36 invul ne be :) zaman sınırı yok mu abi? 36 invul için en az 1 saat falan kasman lazım herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bende bi bokluk var 126 kişi kestim hala statlarım değişmedi. Stats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi 2 harita var efsane zevkli ACCCAYIP ZEVKLI haritalar.. girince sıkılmıosun.. ve hatta medic/demoman/heavy/engin için rüya gibi haritalar: duel_duel2 cp_orange_x bu ikisi bi taraf kazanmadıkça bitmiyor. Duel'da hiçbir taraf kazanamıo zaten ama acayip zevkli bir harita. indirin görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Masticore said: bende bi bokluk var 126 kişi kestim hala statlarım değişmedi. Stats O stat'lardakiler ölmeden aldığın puanlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben cok sıkıldım tf2 den yeni mapler falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oyundan soğudum şu critical yüzünden ya. ne kadar salak ne kadar illet bişeydir. soldier vs soldier kapışıyorum adamı öldürmeden önce son bi roket sallıyo crit geliyor bende ölüyorum. veya 50 canım kalmış kaçıyorum baseye can almaya. hwnin biri 100 metreden bi sıkıyor minigunla çat çat crit direk yatıyorum. scoutun pompalısıda zaten ayrı bi dert. yakına girdiğinde crit. instant kill. bırakın serverları, oyundan tamamen kalkmalı bu olay artık. ah keşke server filterlarında no critical damage falan diye bişey olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Apache said: ben cok sıkıldım tf2 den yeni mapler falan lazım Ben daha oynayamadım bile ve sen şimdiden sıkıldın :P Haksızlık bu... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 heh biz oynayana kadar tf2 ölecek para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 fiyatı nedir, nereden çekiyoruz, nasıl sistem istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Team Fortress 2 tek başına 29.95$ + KDV Orange Box (Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2) 49.95$ + KDV Steam'den satın alıp indirebiliyorsun. Sistemini yazarsan yorum yaparız. Oyun canavar ekran kartı istemiyor. Ama akıcı oyun için iyi bir işlemci ve en az 1gb ram lazım. Geforce 6800, Dual core bir işlemci (toplamda 3ghz+) ve 1gb ram ile yüksek çözünürlükte tam detayda akıcı oynanıyor deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar