Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paramecium, aşağı yukarı benim yukarda belirttiğim detaylarla ve fps ile oynayabilirsin muhtemelen. Yani detayları ne kadar kısarsan kıs kalabalık çatışmalarda fps 10-20 arasına düşecektir büyük ihtimalle. Ama akıcı olmasa da oynayabilir. Silphatos, işlemcinin kısıtladığını anladığım için kartı geri yolladım zaten. Hatta sonra işlemcime overclock yapmayı denedim ve 2800+ işlemcime 3200+ olacak şekilde overclock yaptım. Bu ufacık overclock bile az da olsa hissedilebilir bir performans artışı sağladı. Ama ısı sorunu olmaması rağmen çöküp durduğu için eski haline geri döndürmek zorunda kaldım (Muhtemelen fsb hızını arttırıp, clock hızını düşürdüğüm için yamuldu bir şekilde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o makinayla nasıl düşük fps alıyorsun yav 0_o bende x1700 var çok daha kötü bir kart , 50 60 fps devamlı max detay ; çok kalabalık çatışmalar bir de lazytownın çıkış noktasındaki bug yüzünden 30 lara nadir düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Selam, Alıp oynayana kadar bilemeyeceğim sanırım :D 15,4" wide-screen var laptop'da. Bir sorun teşkil eder mi? Yoksa emektar 17" Sony g200'e yer mi açayım masada :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 15,4 benimki yeterli sayılır , ss koyayım yine de sen karar ver : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 x1700 nasıl bir kart bilmiyorum. Ama x1650, geforce 6800'e göre daha iyi onu biliyorum. Tahminimce 6800 ile aynı ayardadır x1700. İşlemci ve bellek ne sende Fly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 core duo 2 ghz , 2048 mb ram (1 gb aslında, diğer 1 ini ekran kartına veriyormuş bilgisayar :) , 256 mb dedicated (+1 gb da sistemden gelen, çok deli bir performans artışı sağladığını sanmıyorum) x1700. fişe takılı oynarken dediğim gibi, fişten çıkarınca (laptop) veya sessiz moduna getirince yavaşlıyor 40 lara 10 lara iniyor. bilgisayarı alırken (ağustos) bakmıştım da 1700 orta sınıf ekran kartı muamelesi görüyordu. aa falan sonuna kadar dayalı değil, onun dışında texture vs olabildiğince yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya sallayın makinaymış cartmış curtmuş yalan. ben 30fps ile bu kadar kral oynuyosam siz hayli hyli oynarsınız B)-(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Fly said: core duo 2 ghz Tamam iste islemciden kurtarmissin. Silphatos'un dedigi gibi, islemci yavas oldugu zaman grafik karti kurtarmiyor. Nette okuduguma göre, iyi bir islemci ve geforce 6800 ile 1600x1200 gibi cözünürlüklerde bile yüksek detaylarda akici oynaniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bendede su limitleme zimbirtisi var galiba, islemci pentium core 2 quad 2.4 ghz 4gb kingston ram ve radeon x1900xt var, 1680x1050 hersey maksimumda oynuyorum, 60 ta takiliyo fps, cok nadir assa iniyo hep 60. konsoldan eski max_fps 100 komutunu denedim ama fayda etmedi, niye 100 fps olmuyo bu meret :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Disappear, video ayarlarindan Wait for Vertical Synch'i kapat, pasa pasa oyna. :=) Tearing baslarsa (görüntülerde hafif yamulmalar..) mecbur acman lazim. Yani max 60 fps ile tearing arasinda secim yapman gerekiyor. Umarim tearing olmaz tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 senin olay refresh rate ile alakalı abi monitorünün masaüstü refresh rate'ine sınırlıyor oyun FPS'yi. ReForce işini görecektir. edit: Mirage'ın dediği ayarlardan v-sync'i kapama çözebilir olayı ama olmazsa kesin çözüm ReForce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 TweakGuides.com Koroush Ghazi said: fps_max [fps] - Limits the maximum possible framerate to the FPS specified. Has no impact on framerate performance (other than capping it). I recommend setting this to your monitor's refresh rate for smoother FPS, due to less volatile fluctuations (e.g. fps_max 85). Setting it higher does not increase overall framerate; this setting does not work the same way as Vsync. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Silphatos said: senin olay refresh rate ile alakalı abi monitorünün masaüstü refresh rate'ine sınırlıyor oyun FPS'yi. Refresh rate ile alakalı evet, ama fps'nin refresh rate'i aşmamasının sebebi vsync'in açık olması. Benim CRT monitörde refresh rate 85. Ama hl2 oynarken fps 100-120 bile oluyor mesela. Vsync'ten dolayı olduğuna eminim. Zira vsync dediği, ekran kartının ürettiği frame'lerin, monitörün tazelenmesini beklemesi anlamına geliyor. Dolayısıyla vsync açıksa framerate refresh rate'in üstüne çıkamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 amd2500+ gf6600 1gb ram var rezalet oynuyorum eheh. dxlevel 81e kadar düştüm. :) ama hala bombayım arkadaş yetenek olsa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 clanın rekortmeni benim gonuşmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 asdasdas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 rekortmeni benim diye gonuşanlar var :P aldığım screenshotları .tga olarak kaydediyor. Hİçbişey açamıyor bu dosyayı.. Photoshop muhtemelen açar ama sırf onları açmak için photoshop mu yüklemek zorundayım? Siz nasıl koyuyorsunuz resimleri.. bi el uzatın da screenshotun allahını koyim buraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben fotaşapçıyım. acdsee acıyordu sanırım tga, acıp ordan save as jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 irfanview indir 1mb bir şey, o açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Daesu said: ben fotaşapçıyım. işte itiraf anı ! biz anladık nasıl frag yaptıgını artık (:D:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 B) asdasdaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Napıyor bu pyro amca anlamadım. Bir şey mi içmeye çalışıyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ehaeh , ördek ne arıyor orda? meet videosu yok yeni ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 arkadaşla kastık ancak bu kadar yapabildik :D(:P) bide resmi koyabilirsem süper olcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar