Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Paramecium, aşağı yukarı benim yukarda belirttiğim detaylarla ve fps ile oynayabilirsin muhtemelen. Yani detayları ne kadar kısarsan kıs kalabalık çatışmalarda fps 10-20 arasına düşecektir büyük ihtimalle. Ama akıcı olmasa da oynayabilir.

Silphatos, işlemcinin kısıtladığını anladığım için kartı geri yolladım zaten. Hatta sonra işlemcime overclock yapmayı denedim ve 2800+ işlemcime 3200+ olacak şekilde overclock yaptım. Bu ufacık overclock bile az da olsa hissedilebilir bir performans artışı sağladı. Ama ısı sorunu olmaması rağmen çöküp durduğu için eski haline geri döndürmek zorunda kaldım (Muhtemelen fsb hızını arttırıp, clock hızını düşürdüğüm için yamuldu bir şekilde).
Sosyal ağlarda paylaş

core duo 2 ghz , 2048 mb ram (1 gb aslında, diğer 1 ini ekran kartına veriyormuş bilgisayar :) , 256 mb dedicated (+1 gb da sistemden gelen, çok deli bir performans artışı sağladığını sanmıyorum) x1700. fişe takılı oynarken dediğim gibi, fişten çıkarınca (laptop) veya sessiz moduna getirince yavaşlıyor 40 lara 10 lara iniyor.

bilgisayarı alırken (ağustos) bakmıştım da 1700 orta sınıf ekran kartı muamelesi görüyordu. aa falan sonuna kadar dayalı değil, onun dışında texture vs olabildiğince yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

TweakGuides.com
Koroush Ghazi said:
fps_max [fps] - Limits the maximum possible framerate to the FPS specified. Has no impact on framerate performance (other than capping it). I recommend setting this to your monitor's refresh rate for smoother FPS, due to less volatile fluctuations (e.g. fps_max 85). Setting it higher does not increase overall framerate; this setting does not work the same way as Vsync.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:
senin olay refresh rate ile alakalı abi
monitorünün masaüstü refresh rate'ine sınırlıyor oyun FPS'yi.

Refresh rate ile alakalı evet, ama fps'nin refresh rate'i aşmamasının sebebi vsync'in açık olması. Benim CRT monitörde refresh rate 85. Ama hl2 oynarken fps 100-120 bile oluyor mesela.

Vsync'ten dolayı olduğuna eminim. Zira vsync dediği, ekran kartının ürettiği frame'lerin, monitörün tazelenmesini beklemesi anlamına geliyor. Dolayısıyla vsync açıksa framerate refresh rate'in üstüne çıkamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

rekortmeni benim diye gonuşanlar var :P

aldığım screenshotları .tga olarak kaydediyor. Hİçbişey açamıyor bu dosyayı.. Photoshop muhtemelen açar ama sırf onları açmak için photoshop mu yüklemek zorundayım? Siz nasıl koyuyorsunuz resimleri.. bi el uzatın da screenshotun allahını koyim buraya :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...