Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paramecium : evet türk serverlarında böyle tatsızlıklar yaşanmıyor değil , ama hata etmedin. yabancı serverlarda oynarsın hiç olmadı, pingin 100 ün çok üstüne çıkmadıkça zevk alırsın merak etme.
Mesaj tarihi:
counter striketan beri bildigim icin hic turk sunucularina bulasmiyorum sahsen, direk yabanci sunucularda 100 ms altindaki serverlari goster dedigimde karsima cok rahat 25 30 tane server geliyo o yuzden server sikintisi yok merak etme paramecium
Mesaj tarihi:

sitede gelmiş
valla oyun süper

bunu gelmiş geçmiş en yaratıcı nick seçelim.

Mortis kadar süper bi takım arkadaşı görmedim , sizde göremezsiniz. adam meslegini (medic) canla başla yerine getiriyor.sanki bir tıp ögrencisi
1. poniti almaya dogru koşarken 1 granade 1 roket yememle havalara ucmam bir oldu..hp :5-10 arası düştügüm an ölecem..cokta az kalmış pointi kapmamıza...
yere çakılmama 1 metre falan kalmış son hızla düşüyorum, mortis beni kaptıgı gibi invulu basması bir oldu..ahtapot gibi uzandı healwave yemin ederim aglıycaktım adranalinden..keşke bu macı demoya alsaymışım dakkada bir kritik olaylar oldu.

demonated

Mesaj tarihi:
512mb Sapphire 1950 pro agp aldım. 1950 xt haricinde AGP için alabileceğim en iyi karttı. Ama en ufak fps farklı olmadı. Geri yolladım kartı, eskisini taktım (128mb geforce 6800). Son DNA sürücülerini yükledim, overclock yaptım. Bilgisayara 1gb daha ram aldım. Bir de yeni güç kaynağı takmıştım yeni ekran kartı için, onu da geri yollamadım.

Yeni ram'i takıp, ram'lerin yerini değiştirince çökme sorunum da çözüldü. İşlemcimi normal hızında çalıştırabildim. Şu an sistem şöyle:

Amd Athlon 2800+ (2075Mhz)
2GB 333 Mhz DDR1-Ram
128MB Geforce 6800 (15% overclock'lu)

1GB ram baya farketti. FPS için abartı bir fark olmadı, ama bilgisayar rahatladı. Yükleme süreleri kısaldı, alt tab'e bastığım anda bir saniye geçmeden windows'a dönebiliyorum. Oyundan çıkınca en ufak yükleme yapmadan çıkıyorum falan. Arkada firefox, winamp cart curt gönül rahatlığıyla açık bırakabiliyorum. Süper oldu. :)

Çözünürlüğü abartmadığım sürece grafik ayarları fps için pek farketmiyor. 800x600 düşük detay ile 1024x768 yüksek detay arası çok az fps farkı oluyor. O yüzden 1024x768 yüksek detay oynuyorum.

Savaş sırasında ortalama 20 fps alıyorum. Çok kalabalık meydan savaşlarında 10-15 arasına düşebiliyor. 15-20 arası akıcı olmasa da oynanabiliyor. Ama 10-15 arasına düştüğünde ciddi sorun oluyor. Yine de genel olarak akıcı olmasa da oynanıyor. Para toplayıp toptan yeni bilgisayar alana kadar daha upgrade düşünmüyorum. TF2 için de çok vaktim olmayacak sanırım ilerki aylarda.

Ha bir de 22" samsung 226BW lcd ısmarladım, yarın gelecek sanırım. Heycanla bekliyorum.
Mesaj tarihi:
1950Pro takınca fark olmaması doğal çünkü senin FPS'yi işlemci sınırlıyor. 6800'ün bile max değerini alamıyorsun işlemci yüzünden. Ben de aynı şeyi Athlon 2600 (@3200) ile 9800Pro ve 7600GT kullanımları arasında yaşamıştım.
Mesaj tarihi:
sessingera sordum 1900xt varmış. 100fps alıyorum diyor -herşeyde full gördügüm kadarıyla sslerden-
işlemcisi e6600 core duo 2.8

athlon64 +3200 2.0ghz 2gb ram var bendede.
silp diyosunki işlemciye bakıyor fps? :/ - yada bakmıyorda limitliyor ^^ -
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...