Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada ben de bi şey farkettim, bikaç saat önce pyroyla terör estirmiştim, defansta bi açık bulup 5-6 adam 3-4 de bina temizlemiştim onlar yansımamış. Hatta o zamanlarki oyundan hiçbi şey eklenmemiş statlarıma böhü
Mesaj tarihi:
saniyesinde update ediliyor onlar :) most backstab 18 oldugunda girip hemen bakmıştım cünki update oldumu lagh diye

not: ama tabi beta zamanındaydı o :)

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 01:44 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Soldier ile 11 Saat 48 Dk,
Engineer ile 11 Saat 12 Dk,
Demoman ile 5 Saat 48 Dk,
Sniper ile 5 Saat 12 Dk,
Scout ile 2 saat 48 Dk,
Spy ile 2 Saat 12 Dk,
Pyro ile 36 Dk,
Heavy ile 36 Dk,
Medic ile 18 Dk oynamışsın.

Oyunu toplamda 37 Saat 30 Dakika oynamışsın.

Classların süresi toplanınca çıkıyor gg^^

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 18:12 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
49 kill çok doğal . Kimse Engineerları korumuyorsa darmadağan ediyosun . Zaten spy'ın işi bu gol atmak.
Yalnız 49 pointle bokunu cıkarmıssın . Benim toplam oynadığım zaman senin sırf spyla oynadığına denk gelmiyor :D
Mesaj tarihi:
said:
49 kill çok doğal .....
Yalnız 49 pointle bokunu cıkarmıssın .

burada çelişki seziyorum :) ayrıca 49 kill spy ile zaten 80 puan eder, daha da anormal.
Mesaj tarihi:
Engineer ile hic olmeden 22 kill yapmistim bir seferinde. Bir de hic unutmam spy ile 15sn icinde 9 backstab yapmistim, karsidaki takim suru halinde siraya dizilmis bir sekilde ilerliyordu dogal olarak en gerideki elemanin arkasina gectim...

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 20:31 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...