Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
S-H said:

yetemedim yardım !

şu spyların fake ölümlerini nasıl counter edebilirim ?

arka arkaya 2 kere filan öldürüyorum herifi yine fake atıyor nedir bunun olayı ?

Adama 1 hasar verdiğinde direk ölüyorsa, sahran seti varsa üstünde DR demektir kulaklık yada kaliteli bir ses sistemin yoksa ve sesi duyamıyorsan dert gerçekten de

Arka arkaya DR kullanabilmesi için yakınlarda ammo pack olması lazım onların spawnlarına dikkat et etrafta kimse yokken yok oluyorsa spy geziyor demektir

Gerçekten ölüp ölmediğini anlamanın en kolay yolu cesedinden silahını almak sahte ölümlerin bıraktığı silah mermi vermez
Sosyal ağlarda paylaş

demoman'in op'liği şurda. oyundaki en büyük damage output o karakterde. yani çok çok iyi bir oyuncu olursun soldier oynarsın 4 rocket 6 shotgun'ın var. shotgun'ın da zaten belirli bi range'den sonra yaptığı iş, bi boka yaramıyor. scout olursun. çok çok iyi oyuncusundur ama adamlara yakın olman gerekir. uzaktan pistol spam yapsan bile yakın damage ile aynı değil. çük kadar hpyle ne kadar hatta kalabileceğin de soru işareti. bir de demoman var işte hayvan oğlu hayvan 8 tane stickysi var en az splashle bile 40 damage vuran istediğin yerden. pipe var roller'ı 50-60 kendisi min 90 vuran 4 tane. o yüzden op işte demoman :D

spy desen pro ortamda pek iş göremeyen bir class. hani biz arada kullanıyoruz da 6v6 bir ortamda 1 spyım olup 1 medic öldüreceğine, demo öldüreceğine; oraya buraya zıplayıp spam yapan aggro çeken bir scoutum olsun daha mantıklı geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

demoman'in op'liği şurda. oyundaki en büyük damage output o karakterde. yani çok çok iyi bir oyuncu olursun soldier oynarsın 4 rocket 6 shotgun'ın var. shotgun'ın da zaten belirli bi range'den sonra yaptığı iş, bi boka yaramıyor. scout olursun. çok çok iyi oyuncusundur ama adamlara yakın olman gerekir. uzaktan pistol spam yapsan bile yakın damage ile aynı değil. çük kadar hpyle ne kadar hatta kalabileceğin de soru işareti. bir de demoman var işte hayvan oğlu hayvan 8 tane stickysi var en az splashle bile 40 damage vuran istediğin yerden. pipe var roller'ı 50-60 kendisi min 90 vuran 4 tane. o yüzden op işte demoman :D

spy desen pro ortamda pek iş göremeyen bir class. hani biz arada kullanıyoruz da 6v6 bir ortamda 1 spyım olup 1 medic öldüreceğine, demo öldüreceğine; oraya buraya zıplayıp spam yapan aggro çeken bir scoutum olsun daha mantıklı geliyor.

ben pubdan bahsediyorum. çünkü asıl denge orada belirleniyor (tüm classlar dahilinde). neden dersen, pyrosuz pub hayal et derim, spy için cennet.

9 classın hep antisi bulunuyor. yok yani her classı alırım ben diyen class. maç vs olayı girince 6 class diyoruz. bunlarda da aşağı yukarı iki takımda aynı classı alıyor. burada takıma karşı etkide (spam, trap) vs olayları girince demoman iyidir bence de.

ama olay pubsa spy baya eğlenceli =)
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

ya ben pub oyunlarda oynuyorum zaten o yüzden op demiyorum spy'a fakat itemin tam olarak nasıl çalıştığını bilmediğim için hemde çok sniper oynadığım için çıldırtıyor beni o olay.

bi tek spylar şu dagger olayı yüzünden sinirimi bozuyor yani

sniperda razorback kullanıp + olarakda kendi takımının içinde takılabiliyorsan (reva gibi) spyın alması baya zorlaşır. ama ben sniperım yatar sessiz sakin bi yere uzaktan hs kasarım diyosan kafaya yersin mermiyi razorback olunca
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...