SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 direkt olarak karta ihtiyaç duymadan paypaldaki para ile alamıyor muyuz tf2 eşyalarını _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 1 aydır oynamıyorum ama özledim be. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XoxlJE36KzM me and m'videos again :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 MEDİİİİİİİİEEEEKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 iki tane nice winter crate var. bunlarin anahtarlari nerden geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yılbaşında hediye olarak gelir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hangi sunucularda oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben artık oynamıyorum ama xkafe vardı. güzeldi oranın ortamı. şimdi ne olmuştur bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AokwrM7m9K0 6v6 competitive scene edit: arada çıkan şeyleri böle ufak video yapıorm hep hepsi kanalda. toplu movie yapıcam sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kill cam den yakaladıydım http://i.imgur.com/1NLKh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yetemedim yardım ! şu spyların fake ölümlerini nasıl counter edebilirim ? arka arkaya 2 kere filan öldürüyorum herifi yine fake atıyor nedir bunun olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 S-H said: yetemedim yardım ! şu spyların fake ölümlerini nasıl counter edebilirim ? arka arkaya 2 kere filan öldürüyorum herifi yine fake atıyor nedir bunun olayı ? Adama 1 hasar verdiğinde direk ölüyorsa, sahran seti varsa üstünde DR demektir kulaklık yada kaliteli bir ses sistemin yoksa ve sesi duyamıyorsan dert gerçekten de Arka arkaya DR kullanabilmesi için yakınlarda ammo pack olması lazım onların spawnlarına dikkat et etrafta kimse yokken yok oluyorsa spy geziyor demektir Gerçekten ölüp ölmediğini anlamanın en kolay yolu cesedinden silahını almak sahte ölümlerin bıraktığı silah mermi vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 spy oyunun op classı zaten, ona ölüyorsanız dert etmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ölme konusunda sıkıntı yok fakat şu fake ölüm işi uyuz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 spy op mu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bu oyunda tek op class var. o da demoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 demoman'in bi op'liği yok ya. scoutla ve spyla kolay alınır. gerçi scout ve spy her classı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 tf2 de op class yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 demoman'in op'liği şurda. oyundaki en büyük damage output o karakterde. yani çok çok iyi bir oyuncu olursun soldier oynarsın 4 rocket 6 shotgun'ın var. shotgun'ın da zaten belirli bi range'den sonra yaptığı iş, bi boka yaramıyor. scout olursun. çok çok iyi oyuncusundur ama adamlara yakın olman gerekir. uzaktan pistol spam yapsan bile yakın damage ile aynı değil. çük kadar hpyle ne kadar hatta kalabileceğin de soru işareti. bir de demoman var işte hayvan oğlu hayvan 8 tane stickysi var en az splashle bile 40 damage vuran istediğin yerden. pipe var roller'ı 50-60 kendisi min 90 vuran 4 tane. o yüzden op işte demoman :D spy desen pro ortamda pek iş göremeyen bir class. hani biz arada kullanıyoruz da 6v6 bir ortamda 1 spyım olup 1 medic öldüreceğine, demo öldüreceğine; oraya buraya zıplayıp spam yapan aggro çeken bir scoutum olsun daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ha demoman opliğine eklenti: saydım ya çok iyi oyuncu olusun şu classsındır falan filan. çok çok iyi olmasan da çok iyi bi demoman olsan 4 pipedan 1ini bile tuttursan scoutlar köpeğin soldierlar kedin oluyor. demoman öyle bir class işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya ben pub oyunlarda oynuyorum zaten o yüzden op demiyorum spy'a fakat itemin tam olarak nasıl çalıştığını bilmediğim için hemde çok sniper oynadığım için çıldırtıyor beni o olay. bi tek spylar şu dagger olayı yüzünden sinirimi bozuyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 tak sırtına razorback'i bak keyfine. 2. silah slotuna takıyosun bi backstab yersen eğer adam 1-2 saniye bs atamıyor bir de vijüev diye bi ses duyuyosun. aha spy diosun. eline de al kanatan kılıcı (adını unuttum) invisse bile kanaya kanaya yerini belli ediyor. profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Cystein said: demoman'in op'liği şurda. oyundaki en büyük damage output o karakterde. yani çok çok iyi bir oyuncu olursun soldier oynarsın 4 rocket 6 shotgun'ın var. shotgun'ın da zaten belirli bi range'den sonra yaptığı iş, bi boka yaramıyor. scout olursun. çok çok iyi oyuncusundur ama adamlara yakın olman gerekir. uzaktan pistol spam yapsan bile yakın damage ile aynı değil. çük kadar hpyle ne kadar hatta kalabileceğin de soru işareti. bir de demoman var işte hayvan oğlu hayvan 8 tane stickysi var en az splashle bile 40 damage vuran istediğin yerden. pipe var roller'ı 50-60 kendisi min 90 vuran 4 tane. o yüzden op işte demoman :D spy desen pro ortamda pek iş göremeyen bir class. hani biz arada kullanıyoruz da 6v6 bir ortamda 1 spyım olup 1 medic öldüreceğine, demo öldüreceğine; oraya buraya zıplayıp spam yapan aggro çeken bir scoutum olsun daha mantıklı geliyor. ben pubdan bahsediyorum. çünkü asıl denge orada belirleniyor (tüm classlar dahilinde). neden dersen, pyrosuz pub hayal et derim, spy için cennet. 9 classın hep antisi bulunuyor. yok yani her classı alırım ben diyen class. maç vs olayı girince 6 class diyoruz. bunlarda da aşağı yukarı iki takımda aynı classı alıyor. burada takıma karşı etkide (spam, trap) vs olayları girince demoman iyidir bence de. ama olay pubsa spy baya eğlenceli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 razorback var zaten de üst üste 3 kez fake atınca fuck this shit diyip pyroya sarılıyorum direk. evet o bleed veren machate kullanmak aklıma gelmişti deneyememiştim en iyisi onunla takılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 S-H said: ya ben pub oyunlarda oynuyorum zaten o yüzden op demiyorum spy'a fakat itemin tam olarak nasıl çalıştığını bilmediğim için hemde çok sniper oynadığım için çıldırtıyor beni o olay. bi tek spylar şu dagger olayı yüzünden sinirimi bozuyor yani sniperda razorback kullanıp + olarakda kendi takımının içinde takılabiliyorsan (reva gibi) spyın alması baya zorlaşır. ama ben sniperım yatar sessiz sakin bi yere uzaktan hs kasarım diyosan kafaya yersin mermiyi razorback olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar