Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi nolur backburnerı savunmayın ya ahah
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 öldürüyor mu, öldürüyor, savunmaya gerek yok zaten.
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben backburneri seviyordum ya böyle 4-5 kişiye arkadan atlayıp yakıp sonra posta kutusuyla dövüyorum
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi backburnerli pyro beni öldürse de öldürmese de adamı görünce aklımdan gecen ilk şey = noob. Tamam arkadan gelip hpm azken yakalamışsa oldurebilir. Ama öbür türlü her classa ekmek. Ama soldier olarak karşımda Pro bir pyro görüyorsam (ornegin darkcloud) altıma sicar shotgun çekmek zorunda kalırım. O bbli pyro oyun boyunca üstümdn bir kac kill alabilir ama diğer pyro oyun boyu ağzıma sicar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bone said: ZaugnaKhaldun said: machina+jarate kullanırken önüne rakip düştüğünde ellerini kaldırır teslim olursun artık. pro adam sniper rifle kullanarak adam öldürür. önüne rakip düşüyorsa yeterince iyi sniperlık yapamıyorsun demektir. ayrıca bıçak var. gayet rahat bıçakla adam dövülüyor. mis. point-blank mesafede zoomlayarak machinayla adam öldürebiliyorsan lafım yok zaten. Hani machina zoomda değilken ateş etmiyor ya, o yüzden. Sdfsd.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Onu yapabiliyorsa zaten (ki var öyle manyaklar) kendini pub oyunlarda harcamasın gitsin girsin premier divden bir takıma en teknolojik mouse klavye setini kazansın.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: Abi backburnerli pyro beni öldürse de öldürmese de adamı görünce aklımdan gecen ilk şey = noob. silah işe yarıyor mu, yarıyor. adamı öldürüyor mu, öldürüyor. şeye benzedi dediğin, "yanında medicle dolaşan hwguy görünce aklımdan geçen ilk şey = noob". ne zararı var sana anlasam, fazla damage verdiği için mi atarlısın alete. ZaugnaKhaldun said: point-blank mesafede zoomlayarak machinayla adam öldürebiliyorsan lafım yok zaten. Hani machina zoomda değilken ateş etmiyor ya, o yüzden. Sdfsd. point-blank mesafede bıçak çekip vurucaksın adama. şaşırtmaç yapacaksın. sağ gösterip sol vuracaksın.
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 koca göbekli pyroyu arkana sızdırma arkadaşım ayrıca ben backburner la suratınada alev atarım senin tokat gibi farketmez sfds abi oyunun bir parçası olan şeyi kullanan insanlara yroum yapmak çok acaip geliyor bad company 2 serverlarının bebe adminleri gibi 2 KERE ARKA ARKAYA ROKET ATAN KICK tribinden adam atıyorlar serverlardan.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 fazla dmg dediğin sadece arkadan reflect ve söndürme için o kadar kurşun yemesi fazla büyük bir dezavantaj ama zaten yapamayan adam bunu anlamıyo burda laf ettiğimiz şey fazla güçlü olması falan değil bana backburnerla koşanın kafasına gönül rahatlığıyla roketimi de atarım, pipeımı da atarım çünkü biliyorum ki basılı tutup koşmaya devam edecek
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yok olduremiyor. Beni nadiren öldürür yani. Ben onu farkeder farketmez rocketjump atıyorum. Diyorum ya hpm azsa öldürür. Heavy medic noob demem. Ama adamlar 20 saat dolaşıp tüm takımı dikine ediyorlarsa bu sefer benim takimdaki basta spylara olmak uzre sniper ve demolara laflar hazırlarım
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Revangelis said: çünkü biliyorum ki basılı tutup koşmaya devam edecek onun da taktiği var, dolambaçlı dar mekanlarda saklanır backburnerlı pyrolar. sen girdiğin an arkandan alevler çıkmaya başlar. propyro edasıyla kasılır adam. Cystein said: Yok olduremiyor. Beni nadiren öldürür yani. Ben onu farkeder farketmez rocketjump atıyorum. koridorda rocketjump atında bir işe yaramıycak.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Revangelis said: fazla dmg dediğin sadece arkadan reflect ve söndürme için o kadar kurşun yemesi fazla büyük bir dezavantaj ama zaten yapamayan adam bunu anlamıyo burda laf ettiğimiz şey fazla güçlü olması falan değil bana backburnerla koşanın kafasına gönül rahatlığıyla roketimi de atarım, pipeımı da atarım çünkü biliyorum ki basılı tutup koşmaya devam edecekDAS. Yani biz silahdan ötürü magduruz demiyoruz ki. Kullanmazsanız yerine flare/detonator degreaser axtinguisher/postalplummer kombosu yaparsanız daha çok is yaparsınız diyoruz. Dodgeball sunucularına girin biraz reflect çalışın. Sonra bu komboyla puba girin öttürün milleti
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bone said: Revangelis said: çünkü biliyorum ki basılı tutup koşmaya devam edecek onun da taktiği var, dolambaçlı dar mekanlarda saklanır backburnerlı pyrolar. sen girdiğin an arkandan alevler çıkmaya başlar. propyro edasıyla kasılır adam. abi sen beni noob sandın sanırım yok öyle bişey
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi işte kişiden kişyie degişir yani şunu kullanan nuub bunu kullanan pro bariz saçma sapan bi yaklaşım da rev herkes senin gibi falan oynamıyor ama :)
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 var öyle bişi. evet noobsun, daha turnuva nedir görmemişsin. oyunu biliyorum diyorsan da tatava. dar koridorlar diyorum, dolambaçlı. sen eşikten geçtiğin an pyro seni karşılıyor olacak.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tamam abi tartışmıyorum sizle bidaha nasıl oyununuzu geliştireceğiniz konusunda öneri de yapmam w+m1 devam edin
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Dar koridorda aksine çok daha zor o dediğin. Ben ateşi gördüğüm yere random pipe roket ne varsa sallarım. Hani reflekt yapabileceğin silahın olsa bile sanmıyorum o dar alanda yapabileceğini. Adam Pro da olsa sıkarım 2 tane rokete veya pipea ggsin zaten
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tamamda flare gun yada melee kullanmadıgımız yargısına sadece backburnerdan varılması saçma işte ben backburner kullanıyorum arkacılık yapıyorum.ama flare gun ve posta kutumlada çat çut dalıyorum ölürüm öldürürüm ayrı ama sanki backburner kullanan böyle uzaktan dümdüz sol tuşa basılı tutatk koşup ölüyormuş gibi laflar ettiniz sdfs
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 flare gunla mı reflect edicen pipeımı, roketimi? melee ile mi söndürecen yanan takım arkadaşlarını? daha da yazmam buraya bu konuda hadi iyi geceler
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Onu geçtim. Degreaser yokken medicsiz bile olsa arkadan dal onden dal farketmez adam çok noob olmadıgı sürece hiç bir heavyi alamazsın. Heavy görünce ya domalacan ya da kaçıcan o durumda. Bu yani
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Heeeepsini geçtim. Pyronun su oyunda takımına yapıp yapabileceği en büyük faydayı bb ile direkt çöpe atıyorsun: karsı tarafın uber açan medicini ve uberledigi adam(lari) ittirme uberi bosa patlattirma olayi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Revangelis said: tamam abi tartışmıyorum sizle bidaha nasıl oyununuzu geliştireceğiniz konusunda öneri de yapmam w+m1 devam edin hohoho tartışma çok zevkli lan. böyle atarlı felan konuşuluyor hoşuma gidiyor. Revangelis said: flare gunla mı reflect edicen pipeımı, roketimi? melee ile mi söndürecen yanan takım arkadaşlarını? daha da yazmam buraya bu konuda hadi iyi geceler ya abi pub'dan bahsediyoruz, bana ne takım arkadaşımın ne yaptığını, yakıp rakibimi öldürebiliyorsam benim için olay bitmiştir. o değil de backburner kullanmıyorum ben bu arada, default flamethrower'ı kullanıyorum. ama taktik meselesi işte, onu anlatmaya çalışıyorum. adam arkadan dolaşıp sırttan yakmayı seviyorsa niye nub silahı olsun alet?
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi cunku oyunun adı team fortress kattirsitrayk deil. Takım arkadasımdan banane diyemiyorsun. Sen istersen 500 kill yap. Takım arkadaşların domine olup duruyorsa karsı takım tarafından hiç bir anlamı yok. O zaman ben de l4d2 da zaten yere düşmüş arkadaşları tarafından terkedilmiş adamın ustune atlayayım hunterla, arkadaşlarını takip etmek yerine. Pub olsun pro olsun anama kufredilmez mi? Noobluk degil midir bu? Oyun sonu da damageimi verdim mi? Verdim banane takım arkadaslarımdan mi diyeyim?
Öne çıkan mesajlar