Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abi spy görüp de shotgun olmadığı için öldürememek insanı nasıl da kahrediyor. eline şişeyi alıp dalsan yetişemiyosun, bombayla zaten tutturamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 demoyu beceremiyorum ben demin 2dk ölmeden oynadım bi baktım 2 adam öldürebilmişim sadece :( cheme bakoyorum 10-15frag almış bile spy a altarnatif bi karakter bulmam lazım soldierda can cekişiyor medkit yada medic yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bombaları şarj edip kaçan spyın kafasına atınca oluyor aslında bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 nerde oynuyosunuz lan ekleyin beni çabuk (lopeth) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bombaları sarz etmek nası oluyor yahu? Basılı tutup sticky'yi uzağa atmayı mı kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 evet spy öyle vuruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Spy'ken karşında Pyro olması kadar lanet birşey yok. Demomen in işi hem scout hem spy açısından çok zor. Dibinede bomba atsan işin biraz şansa bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Chem senin nick neydi oyunda? Bu arada ben de bugün baya demo oynadım ve alıştım biraz. Chem kadar olamamışımdır herhalde, ama baya bi rampage yaptım. Çok zevkli cidden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sniperla gelin lan dün 220 kill vardı bi oyunda 140 ı headshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sniperlar 10 km öteden cloaklı spyı nasıl vuruyor peki ? şu 3 aşamalı bir harita var ya, en son bölümde direk yol var bir de sağda bölme var, o bölmeye sızdım cloaklıyken açtım 3 sn bekledim tam görünmez olsun diye dışarı çıktım adam tak diye vurdu. başka kimse yok o tarafa döndü hemen kafasını çevirip tak diye vurdu. hile diyeceğim diyemiyorum OMG İDİOT NAAB lafı yememek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 görünmezken mi vurdu direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: evet spy öyle vuruluyor 30 saat üzeri spy oynamışlığım var.. binlerce kez öldüm.. ama bir kere bile bu şekilde ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ben 97den beri tf2 oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: sniperlar 10 km öteden cloaklı spyı nasıl vuruyor peki ? şu 3 aşamalı bir harita var ya, en son bölümde direk yol var bir de sağda bölme var, o bölmeye sızdım cloaklıyken açtım 3 sn bekledim tam görünmez olsun diye dışarı çıktım adam tak diye vurdu. başka kimse yok o tarafa döndü hemen kafasını çevirip tak diye vurdu. hile diyeceğim diyemiyorum OMG İDİOT NAAB lafı yememek için. büyük ihtimalle ya erken çıkmışsındır.. ya da tam böyle disguise olurken çıkmışsındır.. öyle çıkarsan direk görünüyosun çünkü.. o da değilse adam arkanda başkasını vurmaya çalışırken veya öylesine basmıştır şansa seni vurmuştur ÇOK oluyo öyle bala vuran.. sinir bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: Fly, 19 Ekim 2007, Cuma - 01:47 tarihinde demis ki:o bölmeye sızdım cloaklıyken açtım 3 sn bekledim tam görünmez olsun diye 1 sn civarı sürüyor tamamen görünmez olmak. Elinin modelinden anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yok işte o 3 sn yi özellikle belirttim tam görünmezim diye. alttaki avatarım tamamen görünmez olduğumu gösteriyordu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 beyler TF2 setup kaç mb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 VARDIR BAYAĞI YAHU . Ben de mi alsam yarın . Steam'in allah belasını versin . Ne biçim teknoloji ya , alıyorsun geliyor tak diye . Aldıkça alasım geliyor , orange box alırdım böyle olacağını bilseydim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 biz Cuce ile yarın almayı planlıyoruz =) sen de al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 1379 mb mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ulan gaza geldim 3 saatir demo oynuyorum zormuş. dustbowl 3. aşamada feci defans yapılıyor ama pata küte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 allah belasını versin bu oyunun bagımlısı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 o kadar güzel olamaz ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 feci fortress forever , tf2ye takacak diyenler kayboldu ortadan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hahaha [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar