Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi spy görüp de shotgun olmadığı için öldürememek insanı nasıl da kahrediyor. eline şişeyi alıp dalsan yetişemiyosun, bombayla zaten tutturamıyosun.
Mesaj tarihi:
demoyu beceremiyorum ben demin 2dk ölmeden oynadım bi baktım 2 adam öldürebilmişim sadece :( cheme bakoyorum 10-15frag almış bile

spy a altarnatif bi karakter bulmam lazım soldierda can cekişiyor medkit yada medic yoksa
Mesaj tarihi:
Chem senin nick neydi oyunda?

Bu arada ben de bugün baya demo oynadım ve alıştım biraz. Chem kadar olamamışımdır herhalde, ama baya bi rampage yaptım. Çok zevkli cidden. :)
Mesaj tarihi:
sniperlar 10 km öteden cloaklı spyı nasıl vuruyor peki ?

şu 3 aşamalı bir harita var ya, en son bölümde direk yol var bir de sağda bölme var, o bölmeye sızdım cloaklıyken açtım 3 sn bekledim tam görünmez olsun diye dışarı çıktım adam tak diye vurdu. başka kimse yok o tarafa döndü hemen kafasını çevirip tak diye vurdu.

hile diyeceğim diyemiyorum OMG İDİOT NAAB lafı yememek için.
Mesaj tarihi:
said:
sniperlar 10 km öteden cloaklı spyı nasıl vuruyor peki ?

şu 3 aşamalı bir harita var ya, en son bölümde direk yol var bir de sağda bölme var, o bölmeye sızdım cloaklıyken açtım 3 sn bekledim tam görünmez olsun diye dışarı çıktım adam tak diye vurdu. başka kimse yok o tarafa döndü hemen kafasını çevirip tak diye vurdu.

hile diyeceğim diyemiyorum OMG İDİOT NAAB lafı yememek için.

büyük ihtimalle ya erken çıkmışsındır.. ya da tam böyle disguise olurken çıkmışsındır.. öyle çıkarsan direk görünüyosun çünkü..

o da değilse adam arkanda başkasını vurmaya çalışırken veya öylesine basmıştır şansa seni vurmuştur ÇOK oluyo öyle bala vuran.. sinir bişey
Mesaj tarihi:
said:
Fly, 19 Ekim 2007, Cuma - 01:47 tarihinde demis ki:o bölmeye sızdım cloaklıyken açtım 3 sn bekledim tam görünmez olsun diye

1 sn civarı sürüyor tamamen görünmez olmak. Elinin modelinden anlarsın.
Mesaj tarihi:
VARDIR BAYAĞI YAHU . Ben de mi alsam yarın . Steam'in allah belasını versin . Ne biçim teknoloji ya , alıyorsun geliyor tak diye . Aldıkça alasım geliyor , orange box alırdım böyle olacağını bilseydim .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...