Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Gereksiz abi. Yukarda gerekli olanların hepsini yazdım. Medice pubda belki blutsauger da alınabilir. Dediklerim dısında almayın bir şey. Zamanla size de tüm silahlar cikacak ve bana hak vericeksiniz. Aynı heyecanları basta herkes yaşıyor :)
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 soldier için original ve gunboats, pyro için backburner, flare gun, homewrecker, melee demoman için chargin targe, eyelander, loch-n-load, attack engineer için frontier justice, gunslinger, medic için crusader's crossbow ve amputator, sniper için machina, jarate, spy için ambassador, your eternal reward, cloak and dagger baya iyi itemlar.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 backburner pyronun en kötü silahı
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bone oyunu çok bariz anlamamış. Jarate niye kullanılır onu bile bilmiyor. Bir melee silah var sanırım adı bushwacka. Bi adama jarate yedirip bu silahla vurursanız %100 crit vuruyor. Oyunda çok spy varsa razorback takiyoruz. Bu da bir backstabden koruyor sizi. Adam bs atınca bir ses geliyor ve 5 saniye falan bıçağını kullanamıyor. Shivblabla diye bir melee silah var vurunda adama bleed veren. Onunla invisken bile vursanız adamın kanaması yerini ele veriyor. O da baska bir kombo
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 backburnerla kaç kişiyi rosto yaptım ben. adamın arkasından gizlice yaklaşıp boynundan tutup beline bu silahı dayıyorsun, adam içten yanmalı motor haline dönüyor.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: Jarate niye kullanılır onu bile bilmiyor. jarate kullandığını iddia eden varsa da tatava
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 jarate vuran silah var yanlis hatirlamiyosam.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi geç. Backburner ağır noob silahı. İlk çıktığında reflect özelliği bile yoktu sonra açığım eklediler ama o da 50 ammo çekiyor. 4 reflect atan pyro silahına silah, reflectsiz pyro oynayana da pyro diyen bizden degildir.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aquila said: jarate vuran silah var yanlis hatirlamiyosam.Sydney sleeper ve çok tatava bir silah
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 cahrein cok biliosan pyro silahı verde kullanalım lan sdfs
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: aquila said: jarate vuran silah var yanlis hatirlamiyosam.Sydney sleeper ve çok tatava bir silah Crocodile set diye bir şey hayatında duymamışsın gelip burada millete atar yapıyorsun. Cıx.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bone said: soldier için original ve gunboats, pyro için backburner, flare gun, homewrecker, melee demoman için chargin targe, eyelander, loch-n-load, attack engineer için frontier justice, gunslinger, medic için crusader's crossbow ve amputator, sniper için machina, jarate, spy için ambassador, your eternal reward, cloak and dagger baya iyi itemlar. machina+jarate kullanırken önüne rakip düştüğünde ellerini kaldırır teslim olursun artık.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 İnternetim olsa dükkan senin be gülüm de biliyosun durumları
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 croc seti de sniperın en kötü seti
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 olm o nasıl iş lan internet yok sitimdesin foruma yazıosun nası bi fakirlik çeşidi sdfs
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ZaugnaKhaldun said: Cystein said: aquila said: jarate vuran silah var yanlis hatirlamiyosam.Sydney sleeper ve çok tatava bir silah Crocodile set diye bir şey hayatında duymamışsın gelip burada millete atar yapıyorsun. Cıx.Tabiki duydum. Hatta kullandım da ama default sniper rifleı hiç bir seye değişmem
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ZaugnaKhaldun said: Bone said: soldier için original ve gunboats, pyro için backburner, flare gun, homewrecker, melee demoman için chargin targe, eyelander, loch-n-load, attack engineer için frontier justice, gunslinger, medic için crusader's crossbow ve amputator, sniper için machina, jarate, spy için ambassador, your eternal reward, cloak and dagger baya iyi itemlar. machina+jarate kullanırken önüne rakip düştüğünde ellerini kaldırır teslim olursun artık. ahahahah iyi dedi
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi bu forumda su oyunu pub olsun Pro olsun bilen çok az kisi var. Bunların basında oyunu turkiyeye getiren(tfc dahil) aente gelir. Daesu ben revangelis vasgort falan filan diye de gider bu ufak liste. Gerisi cidden tatava aente de demigod
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kenar mahalle serverlarında oynamamışınızdır
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: Abi geç. Backburner ağır noob silahı. İlk çıktığında reflect özelliği bile yoktu sonra açığım eklediler ama o da 50 ammo çekiyor. 4 reflect atan pyro silahına silah, reflectsiz pyro oynayana da pyro diyen bizden degildir. tfc'de reflect yoktu zaten. esas reflect kullanan kişiler pyro değildir. alıcan alevi yakıcan adamı. sonra acılar içinde kıvranırken izliyceksin. bu kadar basit. ZaugnaKhaldun said: machina+jarate kullanırken önüne rakip düştüğünde ellerini kaldırır teslim olursun artık. pro adam sniper rifle kullanarak adam öldürür. önüne rakip düşüyorsa yeterince iyi sniperlık yapamıyorsun demektir. ayrıca bıçak var. gayet rahat bıçakla adam dövülüyor. mis.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bone backburner konusunda haklı yalnız. en azından publicte oynaıdğım kadarıyla söyleyim genelde pyrolar arkadan biryerden çıkıp karşı takımın yarısını önlerine katıyorlar. ekstradan silah değiştirip meele vurmak da işe yarar tabi de onuny erine backburnerı tercih ederim şahsen. + ve - olarka bakarsak backburner daha kazançlı.
Öne çıkan mesajlar