Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunun zevki o zaten.
10 santimetre zıplayamayan karakterle oynuycaksam gidip dışarda zıplarım daha iyi.
ne diye oyun oynayacaksın ki başka?

quake'e laf yok, allah baba taş eder.

http://www.youtube.com/watch?v=s4XZJcRE2pM
Mesaj tarihi:
ag oyna o zaman ona bayılırsın loxias, 3 gauss jump artı 3 bunny jump ile tüm mapi dolanıp full armor bütün silahlarla meydanlarda boy gösteriyorsun afjsdkfds
Mesaj tarihi:
Bone said:

oyunun zevki o zaten.
10 santimetre zıplayamayan karakterle oynuycaksam gidip dışarda zıplarım daha iyi.
ne diye oyun oynayacaksın ki başka?

quake'e laf yok, allah baba taş eder.

http://www.youtube.com/watch?v=s4XZJcRE2pM

ben 20 cm yüksekten karakter aşağı atlayarak inmiyor diye dungeon siege 3 ü silmeyi düşündüm.

derelere tepelere zıplanmayan oyunlar sux.
Mesaj tarihi:
black ops'la mı kıyaslıyorsun quake'i.
yani şu piyasada nub oyuncuların oynadığı iki oyun varsa biri tf2 biri black ops'tur.

gerçek adam quake oynar. opengl ile hem de.

ayrıca aente +1
loxias -2
Mesaj tarihi:
Bone said:

yani şu piyasada nub oyuncuların oynadığı iki oyun varsa biri tf2 biri black ops'tur.

gerçek adam quake oynar. opengl ile hem de.

ayrıca aente +1
loxias -2

NE DEDİN SEN?
Mesaj tarihi:
Bone hakli yalniz ya. Quake adinin yaninda black ops falan gecmesi cok aci. HADDINIZI BILIN.

Ayrica tf2'deki noob sayisini her gun goruyoruz. F2P oldugundan beri duzelmedi oyuncu kalitesi. Bunu inkar etmek icin kor olmak lazim.
Mesaj tarihi:
@aente.
Rakiplerimizi tanıyoruz. Daha önce pcwlerde feci ezdik. Div 2ye çıkmak çok kolay olacak. Aklın yettiğince medicle dalga geçmeye calismissin. Uzuldum. Hani pro bir oyuncu olsan üst divlerde medcin en zor class olduğunu bilirdin. Sizin clanin medicine cidden uzuldum.
Neyse ben div 2 den uberpop yaparken size el sallamayi unutmam. Her mac faceplantla ilgili bir yell de geçicem artık. Adınız duyulsun biraz. Clan adını vermiyorum. Bir weirdo tarafından stalklanmak istemiyorum açıkcası. Takım captani oldugum için beni tespit etmen çok zor olmaz.

Sana aglayarak yaptığın aktivitede basarılar. Kib
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Bone hakli yalniz ya. Quake adinin yaninda black ops falan gecmesi cok aci. HADDINIZI BILIN.

Ayrica tf2'deki noob sayisini her gun goruyoruz. F2P oldugundan beri duzelmedi oyuncu kalitesi. Bunu inkar etmek icin kor olmak lazim.

abi kalite arıyorsan pub gamede olman hata ki zaten baştan yanlış yapmışsın.

git lobby'e gir, takım bul maç yap pick up yap, ne işin var publicde sezai43 nickli adamlarla.
Mesaj tarihi:
realistik yapıcam 20 metre zıplayamıyan oyundan kim ne zevk alacak ki,
çizgi film karakterleriyle oynanan tf2 içler acısı. doğru düzgün bir gameplay mekaniği bile yok.
yeni bir şeyler yapıcam diye eskileri taklit ediyorlar, başarısız oluyorlar.
sen de gelmiş bana bu oyunu mu savunuyorsun loxias?
Mesaj tarihi:
Bir insan 100 metre öteden FPSnin uzmanı olduğunu belli etmesin yhae.

Bone said:

Mesaj tarihi:
Loxias said:

benimde mahmut92 niye öyle diyosun?

aç ff'yi oyna bir oyun nasıl yapılırmış gör.
cod gibi "long live america" takılan oyunları oynayıp amerikanın vahşi kapitalizmine alet oluyorsunuz.
sizleri uyanmaya ve oyun dünyasını korumaya çağırıyorum. kötü oyunları protesto edin, bizim gibi adamların oynadığı gerçek fps'lere gelin.

şurda iki günlük tf2'yi oynayanlar progamer gibi takılıyor.
sözüm sana jahrein.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

@aente.
Rakiplerimizi tanıyoruz. Daha önce pcwlerde feci ezdik. Div 2ye çıkmak çok kolay olacak. Aklın yettiğince medicle dalga geçmeye calismissin. Uzuldum. Hani pro bir oyuncu olsan üst divlerde medcin en zor class olduğunu bilirdin. Sizin clanin medicine cidden uzuldum.
Neyse ben div 2 den uberpop yaparken size el sallamayi unutmam. Her mac faceplantla ilgili bir yell de geçicem artık. Adınız duyulsun biraz. Clan adını vermiyorum. Bir weirdo tarafından stalklanmak istemiyorum açıkcası. Takım captani oldugum için beni tespit etmen çok zor olmaz.

Sana aglayarak yaptığın aktivitede basarılar. Kib
e

ciddi anlamda anlama sorunun olmasa güzel bir abiye benziyorsun.

medicle dalga geçmiyorum zira takımda medic oynayan 2 insandan biriyim, haliyle zordur kolaydırı bana anlatmana gerek yok, istersen bilmeyip sana danışan biri olursa ona anlat.

bir problemin olmasa zaten nickini yazardın şuraya, gelip seni stalklayıp napacaksam artık hltv'den bu adam aslında böyleymiş oğlum mu diycem maçı izleyenlere.

ha premier lig maçları varken kim gider div3 maçı izler o da ayrı bir sorunun konusu ya neyse.

evet şimdi hiç işim olmadığı için div3 deki 45 tane takımın arasından seni bulmaya çalışcam açtım 1. haftanın fikstürünü kontrol ediyorum şimdi, bol şanslar bana :(
Mesaj tarihi:
Loxias said:

tf de medic oynayan adam oyunu bilmiyordur abi. hiç bir şey yapmadan tuşa basıyor başka bir atraksiyonu yok

abi -.-' bunu trollük denemesi olarak alıyorum.

medic oynayan adam belki aimsizdir falan ama skill gerektirmeyen bir adam olsaydı her maç insanlar adam gibi bir medic bulmak için debelenmezdi lobbylerde falan.
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

ahahaha loxi
http://dc260.4shared.com/img/mvCmI7XX/s7/successful-troll-is-successful.jpg

dgfdhfd bi resim koyamadım
Su anda loxiyle basa bas gidiyoruz bence ipi kim gogusleyecek onu merak ediyorum ben
Mesaj tarihi:
ahaha ya salak jahrein ya, gitmiş bir de div3 medicim aoıufjfıpsdğgühg,

div 2 ye koşarak çıkacaz diyor ya. ben de diyorum thegame falan mı bu.

türkiye de zaten 4 tane medic var ameke ahahahha.

ben de kara kara düşünüyordum adam black box'ın over verip vermediğini bilmiyor ama ligde maincallerlık nasıl yapıyor, kuşlar nerden uçuyor diye.

ama bence ne loxias ne sen trollükte bone'u zorlayamıyorsunuz.

adam tf2 ye çizgi film gibi, adam gibi değil ve 2 günlük yorumları falan yapıyor yarım saattir.

DİKKAT BASMAYIN.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...