Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cystein said:

tfcde hep engineerdım :D clandaydım halen engineerdım. g'deki grenade ile tk falan atıyodum ah o nadeler can o nadeler

kimsenin x e basmadığı bir serverda emp ile tk atmak, büyük skill.
Mesaj tarihi:
Bone said:

adam gibi oyuncular FF'ye gitsinler diye yapmışlar da olabilirler...

abi off ya. tfc'de en fazla naaptın da bu yorumu yapıyorsun merak ediyorum ahfusogaa
Mesaj tarihi:
moriQ said:

Myshkin said:

soldier oynayanlar,
roket atar olarak hangi silahı kullanıyorsunuz abi?

kurmalı lazer ve black box

takımda 1-2 tane adam gibi medic varsa default en iyisi yoksa ben black box la takılıyorum arada, cart, point gibi yerlere spam, yola devam.

artı 1v1 durumlarda karşındaki soldierın suratındaki "abi hepsini yedi nasıl ölmez ya over mı almış bu ffss" ifadesi priceless.
Mesaj tarihi:
aente said:

Bone said:

adam gibi oyuncular FF'ye gitsinler diye yapmışlar da olabilirler...

abi off ya. tfc'de en fazla naaptın da bu yorumu yapıyorsun merak ediyorum ahfusogaa

f2p'den sonra oyuncuların seviyesinin düşmesinden bahseden kişilere gönderme yapmıştım, "ff popülerleşsin, oraya oyuncu aksın diyedir" diyerek.

ama onun yerine ad hominem'i tercih etmişsin.
Mesaj tarihi:
aente said:

moriQ said:

Myshkin said:

soldier oynayanlar,
roket atar olarak hangi silahı kullanıyorsunuz abi?

kurmalı lazer ve black box

takımda 1-2 tane adam gibi medic varsa default en iyisi yoksa ben black box la takılıyorum arada, cart, point gibi yerlere spam, yola devam.

artı 1v1 durumlarda karşındaki soldierın suratındaki "abi hepsini yedi nasıl ölmez ya over mı almış bu ffss" ifadesi priceless.
adam basligi dikine etmiş. Clan macı diyorum adam xe basilmayan server falan diyor. Tovbee. Ayrıca pub çok oynamadım bb tam bilmiyorum ama adamı vurunda overlamiyor bildigim kadarıyla. Yani etrafında overlandigini belirten zimbiriklar yokken seni overli zanneden soldierın şaşırdığı serverda adam öldürmek. Büyük skill
Mesaj tarihi:
neyse cystein anlmadan sallamışsın, tf2 konusunda ya da tfc konusunda sallayıp dururken dikkat edin biraz yeter.

zaten cevabını mesaj kutuna attım.

sonra ben tfc de emp tk atıyordum maçlarda derken benim gibi tfc milli takımı seviyesinde oynamış biri gelir ve kardeş, pardon ne dedin 0_o diye bakar suratına.

öptüm kib bye.
Mesaj tarihi:
abi sen yazılanları anlamıyorsun ki neyi hatırlayacaksın.

tfc de atak defans takımı diye bir şey yok zaten 2 takım da aynı anda yapar o işi.

4 att 4 deftir.

neyse geri kalan dakikalarımı sana tfc'yi anlatmaya çalışarak geçiremiycem.

çok istiyorsan atarız maç steamid'ni bırakırsın.
Mesaj tarihi:
Dustbowlda atk oynayan takım neyin defansını yapiyodu? Siz her cwde warpath mı oynadınız ? Neyin kafası bu? Clan adını söyle sen ben ajandama bir bakayım. Lig de basladi malum
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Dustbowlda atk oynayan takım neyin defansını yapiyodu? Siz her cwde warpath mı oynadınız ? Neyin kafası bu? Clan adını söyle sen ben ajandama bir bakayım. Lig de basladi malum

dustbowl'da maç?

bu adam gelmiş bana tfc comp dersi veriyor?

tfc'de maç yapılan mapler

monkey
openfire
chimkey
bases2k3
shutdown2
well
2fort (ki bu son 2si son senelerde oynanmazdı pek)

senin işkembeden salladığın gibi competitive oyunda dustbowl mapi yer almadı.

daha fazla saçmalamadan sus artık, aramızda konuşşak iyi de herkes okuyabiliyor cehaletini.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Sen raad ol ligdeyim canım. Takımın varsa mac da yaparız germez. Ayrıca tfcde atk def haritasında def yapan bir atk takımı hatırlamıyorum.

ya bırak
nub adam ne ligde olacak..
Mesaj tarihi:
çok da fifi, vakti zamanında allah seni tfc'de benim karşıma çıkarmamış ya esas ben teşekkür ederim lol.

takım ismi verseydin bare maçlarını izlerdik babsi 2div üsttesin bizden über poplarını falan alkışlardık hltv'den :(

bizim de takımımızda zamanında div3 4 tane oyuncu var ama artık sadece arkadaş muhabbetine oynuyoruz napalım sen çok kuvvetli bir abiymişsin. ama yine de maç isteseniz oynarız centilmence, sizle oynamayız byeee demeyiz, medeni çocuklarız, tanısan bayılırsın.

hadi ben 31 çekerken ağlamaya gidiyorum bye.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

hl deathmatch varken tf classic oynayan adamdan şüphe ederim

quake 2 oynamak varken ne hl deathmatch'i arkadaş ya.

tfc iyidir bu arada. hldm yerine ofdm oynarım bu arada.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...