Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Spy çok eğlenceli. Genelde soldier, spy ve engineer oynuyorum. Gerçi engineer'i pek öğrenemedim daha. Sentry'leri TF1'deki gibi rotate edemiyo muyuz? Sentry'ler sap yediği zaman patlayana kadar çalışmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 rotate yok mirage sap yedigi zaman devredışı kalıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Kurarken sadece rotate yapabiliyorsun, sonra yok. Zaten 360 derece ateş edebiliyor sentry'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ahha onu niye söylememişim cidden ya :D rotate yok demişim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 sentriler sap yedikten sonra ing anahtarıyla abanıp kurtarabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Oyun cok eglenceli, ama 14v14 serverlarda falan kim kime vuruyor, kim kimin arkasina bicak sokuyor belli degil ya... cok karmasik. Oyunun keyfini cikarmak icin mesela burdan 14 kisi toplayip 7v7 oynamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 7v7 bayar çok. 12v12 ideal bence ha tabi ben genelde dustbowl oynuyorum, 2 fort da felan durum nolur bilemem. Bu arada 20 kişi rahat vardır patiden oynayan. Toplaşın girelim bir servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Azmodai alışmaya bağlı başta banada çok karmaşık geliyordu şimdi süper geliyor . Oyunun keyfi 12v12 den aşağı cıkmıyor. Kimin eli kimin götünde.... olması daha zevkli. Bazı gereksiz grafik ayarlarını düşürdüm artık takılmadan rahat rahat oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 32 lik serverlar vardı betada artık göremiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oyuncu sayısı listeye sıgmıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ben oynamadım bilmiyorum ama arkadaşın anlattığı; engineerle sırtını duvara dayayıpta sentry dikersen spy zımbırtı koyduğunda sentry'ye, sana backstap atamıyo duvara dayalı olduğundan sırtın, öbür türlü engineerin 1v1de spya karşı hiç şansı yokmuş. arkadaşın yalancısıyım valla dgdfhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ya karşımda ortalama bir spy varsa çotank diye geçiriyorum kafasına çekici zaten de, işi bilen biriyse direk cakıyor backstab i. Ayrıca backstab yandan da çakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 tam yandan degil ya hafif çapraz :) duvarı arkasına sentry önüne alan adamda cok hızlı olmak gerekiyor hızlı biçimde üstüne zıplayıp önce sap sonra hemen backstab gecirmek gerekiyor zor gayet. önüne sentry arkasına dispanser onun arkasına duvar alanların hali cok kötü ama :( kafadan 10point alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 O değil de, bu cloak olayını anlamadım ben, bazen başka tarafa dikkat ettiğim halde ayna gibi görürken, bazen dibimdeki cloak lu spy ı bir türlü göremiyorum olayı ne ki onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 cloak aktif edince ilk 2-3 saniye fark ediliyor onlara ras gelmişindir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 2-3 saniye değil ya. 1 yada 1.5 saniye sürüyodur. Ellerinden anlarsın. Silah tamamen kaybolunca tamamen görünmezsin. Bir de damage aldığında bir anlık görünür oluyorsun. Ama zaten bi anlık göründün mü ölüyorsun genelde. said: Daesu, 14 Ekim 2007, Pazar - 10:28 tarihinde demis ki: önüne sentry arkasına dispanser onun arkasına duvar alanların hali cok kötü ama :( kafadan 10point alıyorsunuz Onu nasıl kolay yapıyorsun ki? İlk sap koyup sonra enginarı bıçakliim diyorum, adam eğer sürekli vuruyorsa sap koyduğun anda gidiyor. Sonra enginarı öldürüyorum, sentry de beni öldürüyor. Çok hızlı olursam anca bazen şansa oluyor. Arkada dispanser olmasının ne avantajı var ki? Üstüne çıkıp rahat bıçaklarsın diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 aynen..cünki adamlar niyeyse arkama kimse geçemez diyemi düşünüyor nedir rahatlık basıyor :) ayarlardan quick switch yaparsan sap+backstab olayını daha rahat yapabilmen lazım yani ben daha kaçırmadım hiç bu anlattıgımı sapı kaldırmak eng için 2 vuruş sürüyor gördügüm kadarıyla 1.vuruşta düzeltene rastlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 evet 2 lazım. bazen 2-3 tane fabrika gibi çekiç çakıyorlar, o zaman kazara biri kafama geliyor ve tak diye ölüyorum. ben yapınca olmuyor ama ;( niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Türklerle oynamaktan zevk alıyormusunuz ( Bir kaç kişi hariç) ? Ben alamıyorum şahsen. Gamelocation da denk geliyorum bazen 10v10 a kadar çıkıyo oyuncu genelde (bi kaç yabancı sayesinden) . Bir türlü anlaşamıyorum adamlarla. Türk olduğu içinmi yoksa oyuna yeni başlamış olup bilmediği içinmi böyle oluyor bilmem. Mesela 2 Fort oynuyoruz. İntelligence a girilmiyo engineer lar kurulmus spy la giremiyosun. Tek çare Heavy+Medic . Heavy olucam biri medic olsun diyorum Millet inadına Heavy alıyor. Tamam ozaman ben Medic olayım diyorum. Herifler mal gibi charge dolmadan dalıyolar intelligence'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben microfonu sürekli kullananlara sinir oluyorum gülmeden hemen önce voice acıp 20sn gülenler var. 2-3 türk arkadaş girdiyse servera susmuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ben ingiliz sunucularında oynuyorum çoğunlukla, herifler adam gibi oynuyor oyunu. Arada tabiki var newbie'ler fakat pro'ların arasında farkedilmiyorlar. Yıkıyorum ortalığı oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Daesu'ya katılıyorum hele bide demoman le bombaları dizip 3-4 kisiyi aynı anda patlattılarmı marifetmiş gibi kulağın zerını deliyolar. İngiliz serverları en güzeli ya. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 18:00 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 tunca ya da riruix benim nik tam emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 chemicali cıldırttı türkler demin hahah cıktı adam serverdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ayrıca http://uk.youtube.com/watch?v=cGLgbHNZJVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar