Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spy çok eğlenceli. Genelde soldier, spy ve engineer oynuyorum. Gerçi engineer'i pek öğrenemedim daha.

Sentry'leri TF1'deki gibi rotate edemiyo muyuz?
Sentry'ler sap yediği zaman patlayana kadar çalışmıyor mu?
Mesaj tarihi:
Oyun cok eglenceli, ama 14v14 serverlarda falan kim kime vuruyor, kim kimin arkasina bicak sokuyor belli degil ya... cok karmasik.

Oyunun keyfini cikarmak icin mesela burdan 14 kisi toplayip 7v7 oynamak lazim
Mesaj tarihi:
7v7 bayar çok.
12v12 ideal bence ha tabi ben genelde dustbowl oynuyorum, 2 fort da felan durum nolur bilemem.
Bu arada 20 kişi rahat vardır patiden oynayan.
Toplaşın girelim bir servera.
Mesaj tarihi:
Azmodai alışmaya bağlı başta banada çok karmaşık geliyordu şimdi süper geliyor . Oyunun keyfi 12v12 den aşağı cıkmıyor. Kimin eli kimin götünde.... olması daha zevkli. Bazı gereksiz grafik ayarlarını düşürdüm artık takılmadan rahat rahat oynuyorum
Mesaj tarihi:
ben oynamadım bilmiyorum ama arkadaşın anlattığı;
engineerle sırtını duvara dayayıpta sentry dikersen spy zımbırtı koyduğunda sentry'ye, sana backstap atamıyo duvara dayalı olduğundan sırtın, öbür türlü engineerin 1v1de spya karşı hiç şansı yokmuş. arkadaşın yalancısıyım valla dgdfhdg
Mesaj tarihi:
Ya karşımda ortalama bir spy varsa çotank diye geçiriyorum kafasına çekici zaten de, işi bilen biriyse direk cakıyor backstab i.
Ayrıca backstab yandan da çakılıyor.
Mesaj tarihi:
tam yandan degil ya hafif çapraz :)

duvarı arkasına sentry önüne alan adamda cok hızlı olmak gerekiyor
hızlı biçimde üstüne zıplayıp önce sap sonra hemen backstab gecirmek gerekiyor zor gayet.

önüne sentry arkasına dispanser onun arkasına duvar alanların hali cok kötü ama :( kafadan 10point alıyorsunuz
Mesaj tarihi:
O değil de, bu cloak olayını anlamadım ben, bazen başka tarafa dikkat ettiğim halde ayna gibi görürken, bazen dibimdeki cloak lu spy ı bir türlü göremiyorum olayı ne ki onun?
Mesaj tarihi:
2-3 saniye değil ya. 1 yada 1.5 saniye sürüyodur. Ellerinden anlarsın. Silah tamamen kaybolunca tamamen görünmezsin. Bir de damage aldığında bir anlık görünür oluyorsun. Ama zaten bi anlık göründün mü ölüyorsun genelde.

said:
Daesu, 14 Ekim 2007, Pazar - 10:28 tarihinde demis ki:
önüne sentry arkasına dispanser onun arkasına duvar alanların hali cok kötü ama :( kafadan 10point alıyorsunuz

Onu nasıl kolay yapıyorsun ki? İlk sap koyup sonra enginarı bıçakliim diyorum, adam eğer sürekli vuruyorsa sap koyduğun anda gidiyor. Sonra enginarı öldürüyorum, sentry de beni öldürüyor. Çok hızlı olursam anca bazen şansa oluyor. Arkada dispanser olmasının ne avantajı var ki? Üstüne çıkıp rahat bıçaklarsın diye mi?
Mesaj tarihi:
aynen..cünki adamlar niyeyse arkama kimse geçemez diyemi düşünüyor nedir rahatlık basıyor :)

ayarlardan quick switch yaparsan sap+backstab olayını daha rahat yapabilmen lazım
yani ben daha kaçırmadım hiç bu anlattıgımı
sapı kaldırmak eng için 2 vuruş sürüyor gördügüm kadarıyla 1.vuruşta düzeltene rastlamadım hiç
Mesaj tarihi:
evet 2 lazım.

bazen 2-3 tane fabrika gibi çekiç çakıyorlar, o zaman kazara biri kafama geliyor ve tak diye ölüyorum. ben yapınca olmuyor ama ;( niye ?
Mesaj tarihi:
Türklerle oynamaktan zevk alıyormusunuz ( Bir kaç kişi hariç) ? Ben alamıyorum şahsen. Gamelocation da denk geliyorum bazen 10v10 a kadar çıkıyo oyuncu genelde (bi kaç yabancı sayesinden) . Bir türlü anlaşamıyorum adamlarla. Türk olduğu içinmi yoksa oyuna yeni başlamış olup bilmediği içinmi böyle oluyor bilmem.

Mesela 2 Fort oynuyoruz. İntelligence a girilmiyo engineer lar kurulmus spy la giremiyosun. Tek çare Heavy+Medic . Heavy olucam biri medic olsun diyorum Millet inadına Heavy alıyor. Tamam ozaman ben Medic olayım diyorum. Herifler mal gibi charge dolmadan dalıyolar intelligence'a.
Mesaj tarihi:
ben microfonu sürekli kullananlara sinir oluyorum
gülmeden hemen önce voice acıp 20sn gülenler var.
2-3 türk arkadaş girdiyse servera susmuyor adamlar.
Mesaj tarihi:
Ben ingiliz sunucularında oynuyorum çoğunlukla, herifler adam gibi oynuyor oyunu. Arada tabiki var newbie'ler fakat pro'ların arasında farkedilmiyorlar.

Yıkıyorum ortalığı oralarda.
Mesaj tarihi:
Daesu'ya katılıyorum hele bide demoman le bombaları dizip 3-4 kisiyi aynı anda patlattılarmı marifetmiş gibi kulağın zerını deliyolar.

İngiliz serverları en güzeli ya.

[ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 18:00 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...