Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

ben oynamadım bilmiyorum ama arkadaşın anlattığı;
engineerle sırtını duvara dayayıpta sentry dikersen spy zımbırtı koyduğunda sentry'ye, sana backstap atamıyo duvara dayalı olduğundan sırtın, öbür türlü engineerin 1v1de spya karşı hiç şansı yokmuş. arkadaşın yalancısıyım valla dgdfhdg
Sosyal ağlarda paylaş

tam yandan degil ya hafif çapraz :)

duvarı arkasına sentry önüne alan adamda cok hızlı olmak gerekiyor
hızlı biçimde üstüne zıplayıp önce sap sonra hemen backstab gecirmek gerekiyor zor gayet.

önüne sentry arkasına dispanser onun arkasına duvar alanların hali cok kötü ama :( kafadan 10point alıyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 saniye değil ya. 1 yada 1.5 saniye sürüyodur. Ellerinden anlarsın. Silah tamamen kaybolunca tamamen görünmezsin. Bir de damage aldığında bir anlık görünür oluyorsun. Ama zaten bi anlık göründün mü ölüyorsun genelde.

said:
Daesu, 14 Ekim 2007, Pazar - 10:28 tarihinde demis ki:
önüne sentry arkasına dispanser onun arkasına duvar alanların hali cok kötü ama :( kafadan 10point alıyorsunuz

Onu nasıl kolay yapıyorsun ki? İlk sap koyup sonra enginarı bıçakliim diyorum, adam eğer sürekli vuruyorsa sap koyduğun anda gidiyor. Sonra enginarı öldürüyorum, sentry de beni öldürüyor. Çok hızlı olursam anca bazen şansa oluyor. Arkada dispanser olmasının ne avantajı var ki? Üstüne çıkıp rahat bıçaklarsın diye mi?
Sosyal ağlarda paylaş

aynen..cünki adamlar niyeyse arkama kimse geçemez diyemi düşünüyor nedir rahatlık basıyor :)

ayarlardan quick switch yaparsan sap+backstab olayını daha rahat yapabilmen lazım
yani ben daha kaçırmadım hiç bu anlattıgımı
sapı kaldırmak eng için 2 vuruş sürüyor gördügüm kadarıyla 1.vuruşta düzeltene rastlamadım hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Türklerle oynamaktan zevk alıyormusunuz ( Bir kaç kişi hariç) ? Ben alamıyorum şahsen. Gamelocation da denk geliyorum bazen 10v10 a kadar çıkıyo oyuncu genelde (bi kaç yabancı sayesinden) . Bir türlü anlaşamıyorum adamlarla. Türk olduğu içinmi yoksa oyuna yeni başlamış olup bilmediği içinmi böyle oluyor bilmem.

Mesela 2 Fort oynuyoruz. İntelligence a girilmiyo engineer lar kurulmus spy la giremiyosun. Tek çare Heavy+Medic . Heavy olucam biri medic olsun diyorum Millet inadına Heavy alıyor. Tamam ozaman ben Medic olayım diyorum. Herifler mal gibi charge dolmadan dalıyolar intelligence'a.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...