Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
friendly firein gelmesini heyecanla bekliyorum. bu pyroların spy checkleri vs tiksindiriyo adamı, bi teleporter/sentry/dispenser/engineer/engineer/sniper i sirayla indirmek için bin takla atmak gerekiyo.
Mesaj tarihi:
friendly fire gelirse spy op olur. olmaz o yuzden.
ha ille de getirirlerse nerflemek zorunda kalırlar ki daha kotu olur, hic gelmesin o yuzden. su anki hali ile spy gayet iyi zaten, sikayet edilecek bi yanı yok. hele ki sap'ten sikayet eden spy'ı doverim ben.
Mesaj tarihi:
Spy oynuyorsanız disguised dolaşmayın fazla, cloak ile dolaşın. Sentry lere sapper kuracaksanız eng olarak gidin yanına. Kill almaktan ziyade taktiksel oynamak lazım. İlk hedef heavy falan olmalı mesela, sonra soldier, sniper falan. Kalabalığın içinde dolaşmayın adam elbet yapacak spycheck.
Mesaj tarihi:
toggie said:

friendly fire gelirse spy op olur. olmaz o yuzden.
ha ille de getirirlerse nerflemek zorunda kalırlar ki daha kotu olur, hic gelmesin o yuzden. su anki hali ile spy gayet iyi zaten, sikayet edilecek bi yanı yok. hele ki sap'ten sikayet eden spy'ı doverim ben.

Friendly fire olan serverlar yıllardır var zaten ve iğrenç oluyor spawndan çıkamıyorsunuz genelde
Mesaj tarihi:
Achi serverına bir kere girdim 3-5 dk pyto oynayıp cıktım. Sonra statistics ekranını gorunce ne kadar buyuk bi hata yaptıgımı anladım. Allahtan yeniydim o donem TF2'de. Az bisi istatistigim vardı, hemen sıfırladım.
Mesaj tarihi:
Team Fortress 2 Update Released
Product Update - Valve
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Team Fortress 2
Updated some files, for no reason whatsoever
Mesaj tarihi:
Tf2 nin getirdikleri artik o sg de ki gibi süste kalmalı. Yeni episode lar ve yanında yeni bir tf görmek istiyorum ben artık. Karakterler arasında ki iletişim ile alakalı küçük videolarla vs. kapatsınlar artık tf2 sayfasını. Sonra da yenisi gelsin artık yeter.
Mesaj tarihi:
abi kısa bi aradan sonra tekrar bi xkafeye girdim de, çoluk çocuk sayısı resmen yoğun bir şekilde artıyor. BOYA SATAN VAR MI diye spam yapanlar mı dersin, kız ismi görüp "sen gerçekten kızmısın" diyenler mi dersin admine yalakalık yapan mı dersin... ne hale geldi oyunun communitysi ya.
Mesaj tarihi:
yannız spya alışana kadar canım çıkıyo. gene biraz biraz iyi oynamaya başladım. ilk başta her boka invis olup backstab yapmaya kalkardım sonra anladım ki spyın işi kill 1.si olmak değil biraz daha arka planda ve sakince oynamaya başladım iyileştim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...