toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cozdukten sonra yeni baslayanın ilk 2-3 ayını sadece engineer ile gecirdigi bir gercek. sana da aynısı olacak muhtemelen. arada bir pyro alırsın kafan atınca, enrage olmus boga gibi dolanırsın ortalıkta millet cazır cuzur yakar zevk alırsın. biraz daha oyunu anladıgında medic alıp takıma oyunu kazandırırsın. sonra heavy alır kill rekoru kırarsın. daha daha sonra da demoman alır ve oyun budur beaaaa dersin.
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Loxias said: medic hariç hepsini denedim az çok. sniper ve spy baya zevkli. spy oynarken ezilmiyorum yine okdr 2/1 oran yakalıyorum aşşa yukarı sorum var bu yeni silahları neye göre alıyoruz? exp gibi bişey mi var? Yeni silahlar hem random çıkıyor (haftalık cap 5-6) Hemde achivementlarla gelenler var (her classın ilk silah serisi achivementlarıyla gelir ve achivement serverları var hatta bazılarında ben uğraşamam achivementla falan dersen komutla veriyor bütün achivementları ama sonra üzülmeyin ah ben yapıcaktım özenerekten diye) en yeni silahlarıda craft sistemiyle elde edebiliyorsun eğer beklemek istemiyorsan craftlayabilirsin(mesela sniperın en yeni silahı için huntsman + reclaimed metal craftlıyosun sidney sleeper oluyor(ha olmasada olur o ayrı mesele)) Eğer silahları merak ediyorsan wiki/silahlar Yeni başlayan birisine önerim her ne kadar beceremiyecek olsada en azından bir 20 dakkia spy oynaması ki böylece spyın ne olduğunu az biraz anlamasını öneririm(daha önceden multiplayer fps oynadığınızı var sayıyorum eğer öyle değilse pyro/engi tabikide)
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok zevkliymiş bu TF2. Sniper ile 2fort'ta aktım resmen. ölmeden 7 kill ahah. süperdi.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ölmeden soldierla 23 killdi sanırım rekorum dsf
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 rhox haftalık cap opdan cok daha fazla bence misal gecen 2şer maplik 2 maç yaptim. ortalama 30dk desek 2 saat kadar online oldum. 2 saatte 4 tane item düştü. bi 2 saatte orangebox pub attım bide orda 3 tane düştü ki capler perşembe resetleniyor diye birşey sölediler haftasonuydu diye hatirliyorum
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Beyler Max's Severed Head lazim bana, trade edecek varmi?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sniperla fena doverim :) http://steamcommunity.com/id/toggie/stats/TF2
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://steamcommunity.com/id/Revangelis/stats/TF2 (:
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 540 saat oynamıssın yarısı sniper. sayılmaz o sdf.
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 spy oynamak acayip zevkli. engineer da oynadım oda zevkli ama mapten mape fark ediyor biraz. şuan için ikisiyle oynuyorum. demoman ile baya kill yapıyorum da zevkli değil. sıradan geliyor. spy güzel =)
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi asil olay scoutta fakat mape cok hakim olmak lasim. sniper da ayrı güzel. 450 koyyon omg
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 şapka nasıl alıyoruz ? blueprint nerden buluyoruz ?
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Daesu said: rhox haftalık cap opdan cok daha fazla bence misal gecen 2şer maplik 2 maç yaptim. ortalama 30dk desek 2 saat kadar online oldum. 2 saatte 4 tane item düştü. bi 2 saatte orangebox pub attım bide orda 3 tane düştü ki capler perşembe resetleniyor diye birşey sölediler haftasonuydu diye hatirliyorum Haftalık capler stackleniyor geçen hafta oynamadıysan....
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 askerden gelince OHAHAHEAH diye düşecek mi itemlar?
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 knoxville said: askerden gelince OHAHAHEAH diye düşecek mi itemlar? hayir , oyun seni tanimiycak, bi sure hicbirsey dusmicek. eskileride geldiginde bulamayacaksin. deal with it. edit: fffff yeni sayfa
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 knoxville said: askerden gelince OHAHAHEAH diye düşecek mi itemlar? haftalık 6 günlük 8 limit tabi gene OHAHAHEAH diye düşmeye devam edicek :)
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.teamfortress.com/post.php?id=4721&p=1 gameplay degisiklikleri icin normal oyuna dokunmadan public beta aciliyor. listeden indirebilirsiniz. yapilabilecek degisiklikler blog da yaziyor.
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 biraz denemeden sonra sydney sleeper o kadar da kötü değilmiş. bir kere hizli. charge olduğu zaman tamam heavyi tek shotta alamiyorsun ama zaten birileri mini critlerle indiriyor hemen. biraz daha üzerine eğileyim bu konunun
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bak yine diyorum boşver onu normal rifle ile hs çalış
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi pyrolarla baş etmek için yöntem ariyorum. normal tüfek ağır kaliyor. ok yay güzel ama onda da pek aim kasmiyorsun belli spotlara yardır gitsin.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ya sidik alıp spy'dan bs yiycen ya da razorback alıp pyro'ya ölücen.
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ya bu drop eşyalar bala mı düşüyor yoksa düşürmek için birşey yapmamız gerekiyor mu?
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 güzek server söyleyin varsa bildiğiniz düşük pingli falan. 2fort oynamaktan bıktım
Öne çıkan mesajlar