Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bütün türk serverlarından banlattım kendimi yanlışlıkla girip oynamiyim diye
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 etf2l.org girip clan buluyoruz. haftada 1-2 maç yapıp eğleniyoruz. hade.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Türk sunucuları ÇOK KÖTÜ. Oyun bilgisi olmayıp erol büyükburç taklidi yapanlar özellikle.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gevezeliklerini cekemiyorum ben ya. mute nasıl yapılıyodu unuttum. mask'i de yaptım bu arada, revangelis saolsun.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oyundayken esc yap, en altta sağa doğru bug report falan gibi simgeler var, orda mute
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 türklerde genel sorun oyuna lise okumak yerine cs oynamış insanlar geliyor, bunları tanıyanlar da onların takımlarına geçiyor, sora steamrollfest oluyor, oyunda eğlenceli hiç bir şey yapamıyorsun sadece karşı tarafı öldürmek için en efficient olan şeyi yapmana izin var çünkü kendileri de duruma göre en overpowered ne varsa onu kullanıyor, adam 1500 saat oynamış, gidip 2 medic 1 heavy oynuyor mesela otistik gibi sırf egosunu tatmin etmek için o anda en uygun o olduğu için. Adam hiç spy oynamamış hayatında, hiç engineer alıp shotgunla soldier vurmaya çalışmamış, hiç scoutla sopayla sniper vurmaca oynamamış, hiç sniperla quickshot denememiş, oyunda o an ona en çok skor ne getiriyorsa onu yapmış sadece.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Chemical said: türklerde genel sorun oyuna lise okumak yerine cs oynamış insanlar geliyor, bunları tanıyanlar da onların takımlarına geçiyor, sora steamrollfest oluyor, oyunda eğlenceli hiç bir şey yapamıyorsun sadece karşı tarafı öldürmek için en efficient olan şeyi yapmana izin var çünkü kendileri de duruma göre en overpowered ne varsa onu kullanıyor, adam 1500 saat oynamış, gidip 2 medic 1 heavy oynuyor mesela otistik gibi sırf egosunu tatmin etmek için o anda en uygun o olduğu için. Adam hiç spy oynamamış hayatında, hiç engineer alıp shotgunla soldier vurmaya çalışmamış, hiç scoutla sopayla sniper vurmaca oynamamış, hiç sniperla quickshot denememiş, oyunda o an ona en çok skor ne getiriyorsa onu yapmış sadece. şu tarz adamlar her yerde var zaten harbiden oyunun tadını kaçırıyorlar
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ve taktik 0 oyuncular hepsi. Yahu defansta sentry kuruyorum, demoman vuruyor bi yerden, neyse demoman indi. Benim de metalim kalmadı ve bi dalga daha atak gelmek üzere. Sentry de iş görüyor bayaa. Aptal diğer eng. gördüğü halde gelip bi heal basmıyor sentry'e, gidip aptal saptal combatın içine dalıyor orda heavyler varken. Boku bokuna round kaybettik. Ki genel olarak böyle çok aptallıklar dönüyor. Sadece scoremind herifler, SIGOR SIGOR SIGOR diye dolaşıyorlar.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Heavy, Spy maskları ve Crate var; milkman arıyorum canlar iice rpgye döndü zaten
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 crate'leri acmanın tek yolu anahtarı satın almak di mi?
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 evet. o yüzden 6 tane crate birikti sdf
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 peki item satma isini nasıl yapıyoruz? harbiden millet catur cutur satıyor mu sapkaları falan yoksa yalan mı o is. eger satabiliyosak ben bisiler koyacam vendora :) ordan gelen parayla alırım anahtar ya da alabiliyosak baska oyun alırım. l4d 2 mesela. kampanyasını kacırdım $10'dı negzel gecen gun.
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Steamden poker night ı prepurchese yaparzaaanız AHA BUNLAR geliyü üstelik sadece 5 dolar 2 crate açacağınıza bunu alın (ilk olarak KOZMETİĞE PARAMI VERILIR OYUNDA LOLOLOLOL diyene cookie)
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 toggie said: peki item satma isini nasıl yapıyoruz? harbiden millet catur cutur satıyor mu sapkaları falan yoksa yalan mı o is. eger satabiliyosak ben bisiler koyacam vendora :) ordan gelen parayla alırım anahtar ya da alabiliyosak baska oyun alırım. l4d 2 mesela. kampanyasını kacırdım $10'dı negzel gecen gun. paralı satış yapamıyosun abi anca anlaşarak yaparsın (:
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 set halinde 9 maskeyi birden veriyorum ilgilenen pm pls
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Revangelis said: paralı satış yapamıyosun abi anca anlaşarak yaparsın (: Anahatlar ile yapabiliyorsun (10 anahtar istiyor mesela adam) tabi anahtarın değeri crate açmayan birisi için 0....
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 e tabi de o da anlaşmalı oluyo yani demek istediğim adamın steam accounttan oyun içi satışla seninkine aktarma yok diye biliyorum, hatalıysam düzeltiniz
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 update news'de gormustum you can sell your items falan yazıyo. trade'in geldigi update.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 emin değilim ama eğer bi şekilde hat, weapon dizaynını oyuna sokabilirsen yarışma vs ile satılacağı için belki bi pay falan verebilirler de büyük yazış yaptım şu an
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Oynamak isteyenler varsa buluşalım şimdi, steam nick zaugnakhaldun
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tam oyuna girmek uzereydim ben de. sen gir ben geliyorum senin girdigin servera. payload olursa mutlu olurum ayrıca.
Öne çıkan mesajlar