Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türklerde genel sorun oyuna lise okumak yerine cs oynamış insanlar geliyor, bunları tanıyanlar da onların takımlarına geçiyor, sora steamrollfest oluyor, oyunda eğlenceli hiç bir şey yapamıyorsun sadece karşı tarafı öldürmek için en efficient olan şeyi yapmana izin var çünkü kendileri de duruma göre en overpowered ne varsa onu kullanıyor, adam 1500 saat oynamış, gidip 2 medic 1 heavy oynuyor mesela otistik gibi sırf egosunu tatmin etmek için o anda en uygun o olduğu için. Adam hiç spy oynamamış hayatında, hiç engineer alıp shotgunla soldier vurmaya çalışmamış, hiç scoutla sopayla sniper vurmaca oynamamış, hiç sniperla quickshot denememiş, oyunda o an ona en çok skor ne getiriyorsa onu yapmış sadece.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

türklerde genel sorun oyuna lise okumak yerine cs oynamış insanlar geliyor, bunları tanıyanlar da onların takımlarına geçiyor, sora steamrollfest oluyor, oyunda eğlenceli hiç bir şey yapamıyorsun sadece karşı tarafı öldürmek için en efficient olan şeyi yapmana izin var çünkü kendileri de duruma göre en overpowered ne varsa onu kullanıyor, adam 1500 saat oynamış, gidip 2 medic 1 heavy oynuyor mesela otistik gibi sırf egosunu tatmin etmek için o anda en uygun o olduğu için. Adam hiç spy oynamamış hayatında, hiç engineer alıp shotgunla soldier vurmaya çalışmamış, hiç scoutla sopayla sniper vurmaca oynamamış, hiç sniperla quickshot denememiş, oyunda o an ona en çok skor ne getiriyorsa onu yapmış sadece.

şu tarz adamlar her yerde var zaten harbiden oyunun tadını kaçırıyorlar
Mesaj tarihi:
Ve taktik 0 oyuncular hepsi. Yahu defansta sentry kuruyorum, demoman vuruyor bi yerden, neyse demoman indi. Benim de metalim kalmadı ve bi dalga daha atak gelmek üzere. Sentry de iş görüyor bayaa. Aptal diğer eng. gördüğü halde gelip bi heal basmıyor sentry'e, gidip aptal saptal combatın içine dalıyor orda heavyler varken. Boku bokuna round kaybettik. Ki genel olarak böyle çok aptallıklar dönüyor.

Sadece scoremind herifler, SIGOR SIGOR SIGOR diye dolaşıyorlar.
Mesaj tarihi:
peki item satma isini nasıl yapıyoruz? harbiden millet catur cutur satıyor mu sapkaları falan yoksa yalan mı o is. eger satabiliyosak ben bisiler koyacam vendora :) ordan gelen parayla alırım anahtar ya da alabiliyosak baska oyun alırım. l4d 2 mesela. kampanyasını kacırdım $10'dı negzel gecen gun.
Mesaj tarihi:
Steamden poker night ı prepurchese yaparzaaanız AHA BUNLAR geliyü üstelik sadece 5 dolar 2 crate açacağınıza bunu alın (ilk olarak KOZMETİĞE PARAMI VERILIR OYUNDA LOLOLOLOL diyene cookie)
Mesaj tarihi:
toggie said:

peki item satma isini nasıl yapıyoruz? harbiden millet catur cutur satıyor mu sapkaları falan yoksa yalan mı o is. eger satabiliyosak ben bisiler koyacam vendora :) ordan gelen parayla alırım anahtar ya da alabiliyosak baska oyun alırım. l4d 2 mesela. kampanyasını kacırdım $10'dı negzel gecen gun.

paralı satış yapamıyosun abi anca anlaşarak yaparsın (:
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

paralı satış yapamıyosun abi anca anlaşarak yaparsın (:

Anahatlar ile yapabiliyorsun (10 anahtar istiyor mesela adam) tabi anahtarın değeri crate açmayan birisi için 0....
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...