SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 1 kez vurup sonra ölmemek yeterli değil mi? Ben scout ile çaktım bitane ama bi şekilde deviriyor beni eninde sonunda.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sapka icin yeterli de son vurusu yaparsan melee hit ile metal alıyosun.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 toggie said: hangi classla yapıyosun. hızlı diye scout aldım ben ama yanına yaklasmak nasip olmadı. soldier ile yapıyorum ben. önce roketle vuruyorum kafasına kafasına, hatta beni hedef seçince yanıma gelene kadar çakıyorum roketi, yanıma gelince rocket jump ile kaçıyorum, çakmaya devam ediyorum falan sdf. sonra canım azalınca çıkarıyorum kazmayı -daha fazla damage vurucak canım azaldığı için- girişiyorum. ama öldürmek nasip olmadı daha tabi kazmayla işte. en iyisi spy diyorlar backstab yapa yapa takılcan.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Backstab yemiyor abi. Zaten diğer takımın aptal adamları fırsat bu fırsat diye sana yardırıyor. Şapka aldım ben az önce demoman ile. Ama son hit olayını yapmak zor sanırım. Backstab yemiyor derken yapamıyosun zor oluyor.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 koydum cocugu. scout ile kafasına kafasına 4-5 kere indirdim artarda baktım paramparca oldu, aldım metali :) simdi 4 refined nerden bulucam onu dusunuyorum. 20 pumpkin toplayıp bos mask cıktı. bi de yerden aldıgım hediyeden medic mask cıktı.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya. ben ach aldım. tam olurken melee vurdum ama sadece pumpkin geldi? metal filan yok. adım da yazdı asagıda. nasıl oluyor bu tam. random filan mı?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 son vurusu yapmak gerekiyor, sadece vurmussun sen ama olduren melee darbesi olmamıs seninkisi. achievement aldım dedigin de head'in achievementıdır.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya 3-4 defa vurdum o animasyonda gene de gelmedi. fuuu
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 delirmek üzreyim. saatlerdir uğraşıyorum. sadece benim melee daldığım ve benim öldürdüğüm zaman bile almadım ach. kafayı yicem. belki 20 yada 30 defa filan melee daldım patlamadan. yok mu kesin yolu bunun. alakasız insanlar aliyor ya
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yahu en son melee vurusu yapıp geberttiysen alıyosun. belki almıssındır farkında degilsindir? bazen de achievementı alıyosun item sonra geliyor. hic olmadı oynadıgın serverı degistir. 2 class mask daha aldım. 9 tane tamamlayınca herzaman giyilebilen maske craft edebiliyoruz. serverda min 10 kisi olması gerekiyor gift spawn icin. o yuzden 10-11 kisilik serverlara girip sansımı arttırıyorum.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kafasız amca icin kaç kişi lazım spawn olmasına? bu arada medicler de alıyomus heallerse gored ach alan bi meleeyi. ben dun angry german kid gibi olunca bıraktım. bi sure yeter sfsdfs
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 gift ve horseman spawn olması için gereken minimum oyuncu sayısı 10.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 10 kisinin altında horseman'i force spawn yapabiliyosun diye biliyorum. hp'si oyuncu sayısına gore 3k-9k arasında degisiyor.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sniper, scout, soldier mask'i olan varsa medic mask ile takas edebilirim. bu üçü kaldı sadece :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nasıl oluyor o ? kendi serverin olması mı lazım yoksa boş bi serverda yapsak olur mu ? ayrıca bu dediğin gift içinde geçerli mi ? zaman az vakit yok gifti yapmaya. edik: aslında önemli olan gift yapılıyor mu? bosstan çıkan metal lazım değil bana.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 gift derken neyi kastettigini anlamadım. bosstan alınan metal ile 4 sapka ve bossun elindeki axe yapılıyor. class mask'leri haritada random spawn olan giftlerden cıkıyor. 9 class mask toplarsan bunları craft edip herzaman giyebilecegin bir mask yapabiliyorsun. bunun dısındaki halloween hat ve maskleri sadece halloween haftasında giyilebiliyor. ben bu mask icin kasıyorum ve sadece 3 class mask eksik su anda. medic'ten 2 tane var birini takas ediyorum iste. daha once takas yapmadım ama zor bisey olmasa gerek :)
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi bu gizli şey çıkıyor ya, nerde çıkıyor abi bu. Ulan uzaktan bile göremedim daha. Dış görünüşü nasıl bişey. Ne bu.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yesil sarı arası bi hediye pakedi, kurdelelenmis. yeterince buyuk, gorursunuz mutlaka. ilk aldıgımda tam onumde cıkmıstı :) vakit bulursam buldugum yerleri de ss ile koyarım bi ara.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 horsemani 10 kişinin altındaki oyunlarda force spawn yapılabilir dedinya aynı şey gift (şapka çıkan hediyeler işte biliyosun:)) içinde geçerli mi onu sorduydum.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hayır degil. sadece sniper mask'i kaldı ya. elinde olan varsa trade yapsın benle pls. veririm ben de bisiler.
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 düşürse veririm biriktirmedim hiç, stres oluyorum ben ashdsahdh. medicle spy vardı sanırım bakim bi tekrar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 LFG for TF2, want to get an epic item... Tank pls! WTF is going on with this game! Silmeye az kaldı.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 toggie said: hayır degil. sadece sniper mask'i kaldı ya. elinde olan varsa trade yapsın benle pls. veririm ben de bisiler. bende olması lazım toggie. şimdi sınava gidicem. 2 saat sonra bi bakar güncellerim var yada yok diye.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 revangelis de mesaj atmıs var bende diye ekledim onu friend liste. siz de ekleyin trade yapmasak da aynı oyunlara falan gireriz. steam id toggie.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 LathspeLL said: LFG for TF2, want to get an epic item... Tank pls! WTF is going on with this game! Silmeye az kaldı. veletler bu hale getirdi ya, çok meraklılar KINAYT karışımı oyunlar oynamaya. oyuna giriyorum, kafandaki şapka için ne verirsin? bende bunlar var ister misin? takas yapalım mı? şunun karşılığında ne istersin? falan filan of yani. oyuna giriyorum heyecanla oynuyorum tak trade request geliyor. ya bi defol git, oyun oynamaya girdim ben trade etmeye değil. ama silmelik bi durum yok ya. oyun hala aynı şekilde keyifli. görmemezlikten geliceksin o dediklerimi.
Öne çıkan mesajlar