Rhox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 DadashNik0F said: craft deneyen var mı ? Evet şapka yapma hayali kuruyosan anlatıyım basitçe ; 3 tane primary yada 3 secondary yada 3 melee silah ( hepsi aynı olucak yani 3 uber saw yada 3 kgb vsvs) 1 tane scrap metal veriyor 3 scrap 1 tane redeemed metal 3 redeemed 1 tane bilmemne metal( adı aklıma gelmiyo :< ) oluyo o metalden 4 tane + 4 tane o classın silahıyla o classa random şapka yapıyon yani 108 silah + 4 class silahına ihtiyacın var 1 şapka için + spy saatleri olmuyo bozuk
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 noktalama kullansaydın ben de anlıcaktım da anlamadım bise.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şapka ne ya bana silah lazım silah. ben mesela soldiera pyronun flare gunını yapabilirmiyim ? veya heavye scoutun çiftelisini :D ? yoksa sadece şapkamı yapılıyor ?
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 oha oyle sey mi olur, ne anladık classtan o zaman.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sey yapılır belki o alet edavat slotuna bişiler
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yahu metal eritip şapka yapmak kimin fikriydi lan ehuehe.
cado Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 öeh sabahtan beri oynuyorum.artık rüyamda kendimi pyro ile koştururken görürüm.beleş diye saldırdım yuttum oyunu :P sniper baya zevkli spy lada birtülü oynayamıyorum adamlar çatur çutur kesiyor milleti.10 dolarcık bişeymiş hemen alırım ki ben bunu
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ya ben de indiriyorum steam den de. acaba çok zorlanır mıyım? deli gibi spy oynardım 1 de ama oyun oldukça değişmiş gördüğüm kadarıyla. çok aşırı böyle komplike bi oyun değil di mi? alışırım de mi laNN!!?
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 spy olarak başlamaya çalışma alışırsın, oyunu öğrenmek için en iyi class medic.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 medic de çok pasif, sniper veya soldier ol bence ilk.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 başlangıç için soldier ideal bencede. sniper hem her mapte tam oynanmıyor hem çok ters classlar var. soldier daha bi all-arounder
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 medic cok kral, milleti healleyip ortama daldiktan sonra siringayla adam oldurmek gibisi yok. herkes yeni itemlari dizmis yalniz, bana gene bisey cikmiyo.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 başlangıç için soldier (sonra pyro'ya geçersin), naçizane en çok eğlendiğim ise medic
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 başlangıç için tabiki de hw. class yavaş ama kullanması kolay.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben soldier'ın 2 milestone'unu açtımda anca direct hit geldi. bide yerden random kazma geldi ama baya sürdü gelmesi ya sapıtmak üzereydim. bitek borazan kaldı şimdi :) bide crafting yaparken heyecandan fazla fazla craftlemişim bazı silahlar gitti şimdi ahah. medicin her vuruşta +3 hp veren silah uçtu o kötü oldu.
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Xenocide said: ben soldier'ın 2 milestone'unu açtımda anca direct hit geldi. bide yerden random kazma geldi ama baya sürdü gelmesi ya sapıtmak üzereydim. bitek borazan kaldı şimdi :) bide crafting yaparken heyecandan fazla fazla craftlemişim bazı silahlar gitti şimdi ahah. medicin her vuruşta +3 hp veren silah uçtu o kötü oldu. kazma 1. mile stoneda geliyor borozanda 3. de bazen steam serverı çöküyo milestonelardan biraz sonra geliyor itemlar mediğin orjinal silahı daha iyi eğer etrafta rambo gibi koşturmuyorsan(zaten koşturmaman gerek milletin seni koruması gerek ama nerdee...) yeni hasar aldıysan 3 hp/s 4-5 sn sonrada 6 hp/s veriyor blutta -2 hp/s var
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 @rhox milestone 1'i açtıktan 1-2 gün sonra falan geldi abi pickaxe :) hani 1-2 saat sürerde gün be öeaeh. ben oyüzden random düştü diye yorumladım kendimce.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 spy ı sevmedim, oldukça kullanışsız default haliyle. itemlerle falan düzelir belki ama önceki oyunda ölü taklidi yapmak rulz du bunda yok. yerine invis koymuşlar ama maşallah invis den çıkana kadar adamların götünde dolanmaya çalışmak çok da etkili olmuyor... demo hoşuma gitti soldier da denildiği gibi all around her haritada oynanabiliyor. silah falan kazanmak için en güzel haritalar bu capture point haritaları özellikle de tren ittirmeliler fln. adamlar tek noktada olduğu için yallah salla demoyla ya da soldier la bomba bazukaları. şimdiden 2 item oldu bakalım milestone olayına pek kasmıyorum ama yavaş yavaş öğrenirim onların da kerametini heralde...
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ölü taklidini getirdiler. invis watch yerine dead ringer var. aktif hale getiriyosun ilk aldığın damage'de öldün gibi görünüyorsun, direk invise geçiyorsun bi süre o arada da kaçıcan işte :)
Fly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ve de %95 civarı az hasar alıyorsun, adeta bir bubble gibi şahane bir şey (idi, değişmediyse) tabi ZIVOYNHNG diye ses çıkarıyor bittiği zaman, gizli gizli ilerlemen gerektiği vakit diğerleri daha iyi
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 said: spy ı sevmedim, oldukça kullanışsız default haliyle. itemlerle falan düzelir belki ama önceki oyunda ölü taklidi yapmak rulz du bunda yok. yerine invis koymuşlar ama maşallah invis den çıkana kadar adamların götünde dolanmaya çalışmak çok da etkili olmuyor... Önceki oyundaki ölü taklidini bir yerden sonra kimse yemez şu anki hali daha kullanışlı. Ki dead ringer, o ölü taklidine benzer olan pub için ideal. Spy oynarken kilit olay backstab zamanlaması bence gerisi gelir zaten.
Öne çıkan mesajlar