Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

craft deneyen var mı ?

Evet şapka yapma hayali kuruyosan anlatıyım basitçe ; 3 tane primary yada 3 secondary yada 3 melee silah ( hepsi aynı olucak yani 3 uber saw yada 3 kgb vsvs) 1 tane scrap metal veriyor 3 scrap 1 tane redeemed metal 3 redeemed 1 tane bilmemne metal( adı aklıma gelmiyo :< ) oluyo o metalden 4 tane + 4 tane o classın silahıyla o classa random şapka yapıyon yani 108 silah + 4 class silahına ihtiyacın var 1 şapka için + spy saatleri olmuyo bozuk
Mesaj tarihi:
öeh sabahtan beri oynuyorum.artık rüyamda kendimi pyro ile koştururken görürüm.beleş diye saldırdım yuttum oyunu :P sniper baya zevkli spy lada birtülü oynayamıyorum adamlar çatur çutur kesiyor milleti.10 dolarcık bişeymiş hemen alırım ki ben bunu
Mesaj tarihi:
ya ben de indiriyorum steam den de. acaba çok zorlanır mıyım? deli gibi spy oynardım 1 de ama oyun oldukça değişmiş gördüğüm kadarıyla. çok aşırı böyle komplike bi oyun değil di mi?

alışırım de mi laNN!!?
Mesaj tarihi:
ben soldier'ın 2 milestone'unu açtımda anca direct hit geldi. bide yerden random kazma geldi ama baya sürdü gelmesi ya sapıtmak üzereydim. bitek borazan kaldı şimdi :)

bide crafting yaparken heyecandan fazla fazla craftlemişim bazı silahlar gitti şimdi ahah. medicin her vuruşta +3 hp veren silah uçtu o kötü oldu.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ben soldier'ın 2 milestone'unu açtımda anca direct hit geldi. bide yerden random kazma geldi ama baya sürdü gelmesi ya sapıtmak üzereydim. bitek borazan kaldı şimdi :)

bide crafting yaparken heyecandan fazla fazla craftlemişim bazı silahlar gitti şimdi ahah. medicin her vuruşta +3 hp veren silah uçtu o kötü oldu.

kazma 1. mile stoneda geliyor borozanda 3. de bazen steam serverı çöküyo milestonelardan biraz sonra geliyor itemlar

mediğin orjinal silahı daha iyi eğer etrafta rambo gibi koşturmuyorsan(zaten koşturmaman gerek milletin seni koruması gerek ama nerdee...) yeni hasar aldıysan 3 hp/s 4-5 sn sonrada 6 hp/s veriyor blutta -2 hp/s var
Mesaj tarihi:
spy ı sevmedim, oldukça kullanışsız default haliyle. itemlerle falan düzelir belki ama önceki oyunda ölü taklidi yapmak rulz du bunda yok. yerine invis koymuşlar ama maşallah invis den çıkana kadar adamların götünde dolanmaya çalışmak çok da etkili olmuyor...

demo hoşuma gitti soldier da denildiği gibi all around her haritada oynanabiliyor.

silah falan kazanmak için en güzel haritalar bu capture point haritaları özellikle de tren ittirmeliler fln. adamlar tek noktada olduğu için yallah salla demoyla ya da soldier la bomba bazukaları. şimdiden 2 item oldu bakalım milestone olayına pek kasmıyorum ama yavaş yavaş öğrenirim onların da kerametini heralde...
Mesaj tarihi:
ölü taklidini getirdiler. invis watch yerine dead ringer var. aktif hale getiriyosun ilk aldığın damage'de öldün gibi görünüyorsun, direk invise geçiyorsun bi süre o arada da kaçıcan işte :)
Mesaj tarihi:
ve de %95 civarı az hasar alıyorsun, adeta bir bubble gibi şahane bir şey (idi, değişmediyse)
tabi ZIVOYNHNG diye ses çıkarıyor bittiği zaman, gizli gizli ilerlemen gerektiği vakit diğerleri daha iyi
Mesaj tarihi:
said:
spy ı sevmedim, oldukça kullanışsız default haliyle. itemlerle falan düzelir belki ama önceki oyunda ölü taklidi yapmak rulz du bunda yok. yerine invis koymuşlar ama maşallah invis den çıkana kadar adamların götünde dolanmaya çalışmak çok da etkili olmuyor...

Önceki oyundaki ölü taklidini bir yerden sonra kimse yemez şu anki hali daha kullanışlı. Ki dead ringer, o ölü taklidine benzer olan pub için ideal. Spy oynarken kilit olay backstab zamanlaması bence gerisi gelir zaten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...