Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Eh nası bi giriş yapsak.. Nası çıktı bu fikir vs. anlatalım: Birkaç kişi benden SWG'deki PA'ları için bir forum açabileceğimi sordu. Ben de bunun üstüne kedi ile konuşup anlaştım ve bütün MMORPG'lerdeki loncalar için toplu bir forum açmaya karar verdik. Zaten tek SWG için açmak olmazdı çünkü pek fazla mesaj atılmazdı sonuç olarak. Toplu halde olması daha iyi oldu. Neyse, yeni forumumuz hayırlı olsun. O kadar istendi ve umarım gerektiği gibi ilgi görür. :) Birkaç tane lonca haberini buraya taşıyorum[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 O ne be ? neyse güzel fikir hayirli olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayırlı olsun Daoc'u bırakmasam işime yarardı.Şu SWG o kdr pahalı olmasa gene işime yarardı:)[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayırlı olsun, ben de horselords haberlerini duyururum inşallah ileride buradan.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hayırlı olsun bakalım..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayırlı olsun ole bı asagı dogru gezerken sayfayı bı msg sayısı 7 gıbı carptı gozume baktım baktım ana dedım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayırlı olsun..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 gereksiz gibi geldi bana gerçi, nese hayırlı olsun.[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayırlı olsu vede banada gereksiz gibi geldi:)[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43892 mesela bu topic. orda arkadaşlarda demiş swg bölümü rahatlar diye. ileride daha faydalı olacaktır şu sıralar biraz pasif kalsa bile.. birtek swg için olması daha gereksiz olurdu, böylesi daha iyidir. neyse, zamanla görücez ne olacağını. bekleneni vermemesi halinde değişik şeyler düşünülebilir.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayırlı ola...[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: aquila, 11 September 2003 23:57 tarihinde demiş ki: bide öneride buluniim.herkes topicin başına oyunun adını yazsın. Örn. [SWG]hede hödö guildi kurdum[hline]shit happens oyunun adı + hangi Guild hakkında konusucaksa ismini lutfen.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Evet bence de çok iyi olmuş bu bölüm,SWG kısmında bazen diğer tartışmalar falan derken guild duyuruları kaynıyor burda daha rahat herkes görebilir herşeyi.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Evet cok iyi olmus. /em yeni board'a isinir.[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hayırlı ugurlu olsun :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hayirli olsun :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hayırlısı olsun bakalım[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hayırlı olsun.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar