Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 şimdi bu bölümden sonra sezon gg mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Spoylır Sizce Adam'da Peter gibi olabilir mi?Çünkü Adam Monroe kendini tanrı zannetmişti falan demişti Bob. Miami'ye kar yağdırmış falan veba cart curt diyordu.. Ohh çok pis kafaları karıştırdım şerefsizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bence Adam hepsinin babası dedesi vs.. Her ülkeden yıllar boyunca çeşit çeşit hatuna kaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Todesengel said: Spoylır Sizce Adam'da Peter gibi olabilir mi?Çünkü Adam Monroe kendini tanrı zannetmişti falan demişti Bob. Miami'ye kar yağdırmış falan veba cart curt diyordu.. Ohh çok pis kafaları karıştırdım şerefsizim :D öyle galiba hem kendini iyileştirip hem geleceği gördüğüne göre baska seylerde vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Brigand said: Bence Adam hepsinin babası dedesi vs.. Her ülkeden yıllar boyunca çeşit çeşit hatuna kaymış :) Adam = ? great alexander ? kuşak kuşak torun yapmış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 2. sezon sonunda başladı diyorum ben bu bölümden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 8 ile 9'da bomba olucak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 adamda bütün güçler var zamanla öğrendi sonra bundan da nesilden nesile geçti diye sallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Adamda bütün güçler olsa. Yakalanmazdı.Yakalansa bile kaçardı.D.L 'nin ability'si hironun zaman bükmesinden kaçardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 promodan anladığım kadarıyla, peter'i haitli eleman resetliyor, o elektrikçi kızın adı elle, bob'un kızı muhtemelen. falan fişmekan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Oh bea diyorum. O kadar monotonluktan sonra diziye heyecan geldi sonunda, sonraki bölümleri dörtgözle bekliyorum artık sezon 1 deki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Elle'i 2 saat bana versinler elektrigini alayim, nedir bu boyle. Ayrica yaziktir gunahtir bu diziler boyle ortada bitemez bu grev ne kadar surecek ya. Benim gibi insanlara yazik hayatim bosluga girecek zaten doktora basvurularinin stressi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya Adam = Adem olmaasın Hepsinin atası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ahah =) ahuahua haitilinin resetleme muabbetine bayildim king :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adam hakikaten de peterla aynı güce sahip olabilir. bu durumda tutulmadan sonra gidip regeneration yapabilen bi tiple aynı ortamda bulunma şansını da göstermiş olabilir :) hakikaten absorb edebiliosa güçleri peterla oluşturduğu kombo süper. abi ben güney amerikayı geziyorum sen de orta asyayı bi dolaş sonra syncleriz güçleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adam monroe adam'ın başkasının güçlerini emebildiğini nereden çıkardınız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ahaha adam - peter adam- lan pete sen sunu öğrendin mi bak *ğşğşşğs* peter- oha o ne lan neyse öğrenmiş bulundum pek sen bunu biliyor muydun *wqwqqwqğ* adam- ne sandın lan olm senin atan benim yrrrğm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 milliyet tv rehberinden alıntı, buraya konuldu mu bilmiyorum "İlk sezon bir nevi bir romanın ilk cildiydi. Başlığı da 'Genesis' (Yaradılış) idi. İkinci sezondaki öykünün başlığı ise 'Generation' (Kuşaklar) olacak. Bu sezon ele alacağımız temalardan biri anne ve babaların günahlarının çocukları bulması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Molto said: adam monroe adam'ın başkasının güçlerini emebildiğini nereden çıkardınız ki henüz bilmiyoruz tabi. sadece tahmin. çünkü adam'ın kendini tanrı yerine koyduğu filan söyleniyordu. bir de bu adam matt'in babasını vs yanında çalıştırdığına göre var bir özelliği. sadece regenerationla olamaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Adam-Regeneration Sadece regenerationla da olabilir aslında. Claire ile Adam'ın güçleri tamamen aynıdır desek; Yani 16 yaşındaki kız regenerationla kopan parmağını geri çıkartabiliyo, kırılan kemiklerini patır patır düzeltebiliyo. Hiro geçmişteyken Adam güçlerini yeni keşfetse, en azından 20-25 yaşlarındaydı desek, böğrüne kılıç yemişken pek sallamadan dövüşe devam edebiliyo, koskoca kampı yok eden patlamadan sağ kurtulabiliyo. Yani bu 9-10 yaşlık fark bile bu kadar güç farkı getiriyo. 300 küsür yıllık gelişim sürecinden sonra tam anlamıyla ölümsüz olabilir bence.Hatta kendisinden mitoz bile beklerim açıkçası:) Çünkü kafa kesmekle beyin sökmekle olucak iş olsa company onu kilitlemek yerine idam ederdi kurtulurdu. Ayrıca Claire i de bariz bi şekilde Adam ı yok etmenin yollarını deneysel olarak araştırmak için arıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Adam/Cleria'ı zehirlesek ölmez mi.zehir kana karışır kana karışınca regen v.s bişim olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @shadowfury adamın geleceği gördüğünü söyledi şirketteki herif o yuzden baskalarının güçlerini alabildiğini düşünüyoruz yani hironun gücünü almıstır mesela ordaki geleceği görebilmeye baslamıstır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Geleceği gördüğünü söylemedi. Bob, Adam was visionary diyodu sanırım, hayalperest yani. Güçleri olanların birbirlerine bağlı olduğu konusunda ikna ettiğini filan söylüyo, yani company yi kuran kişi muhtemelen Adam. Miami de kar yağdıran da gruptan başka birisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adam Adam için tahmin yapcam da fazla acele olcak, bu bölümde ne gibi özellikleri var açıklarlar herhalde yalnız o patlamadan sağ çıkması mantıklı mı, sonuçta beynine bürsürü barut kaçmıştır, regen olamadan yattara olması lazımdı bunca yüzyıl nası beklemiş, claire mesela büyüdükçe değişmiyecek mi, Adam'ın şekli şemali değişmesi lazım o kadar senede şirket adamı hapsetmişti, onun üzerinde deney yapabilirlerdi, ama niye illa claire i istiyorlar adam bu kadar sene içinde kimlere çakmış, kaç cocuğu var, onlara ne gibi özellikler çıkmış, demircinin kızı, hero gidince adam'a vermiş mi bu gibi sorular da var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar