CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 takeo vs hirocuk tamam bu tuysuz hiro zamani durduruyo kiriyo ona lafim yok ama 2 gun once eline aldigi kiliçla iyi kotu bi sawaşçi olan takeo kensei'yi barutlarin oldugu odada nasil patakliyo.. kensei nin yaşamasina sewindim cidden. boylece hala dizide hirodan kurtulma şansim war :> ewet kilim hiroya. ölsün istiyorum. ölürsede bagiricam sokak ortasinda YATTAA diye..
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 [spo] Sırf Hiro için izliyorum vallahi. Hirolar ölmez heroes bölünmez ulan heyyyttt! [/spo]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sylar görürsünüz işin sonunda yine sylar yapıcak tüm pisliği
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o değilde caitlin'e yazık mı oldu iyi mi oldu,hala onun çelişkisindeyim ben :) Güzel olsa kötü diyecem ama neyse
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 SoulCube said: sonuç meğersem bütün herşey hiro ile adam'ın kan davası yüzünden oluyomuş. diğerleri kurufasülye. Olay bitmiş yani. Cidden öyle oluyor
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 CuteButPsycho said: takeo vs hirocuk tamam bu tuysuz hiro zamani durduruyo kiriyo ona lafim yok ama 2 gun once eline aldigi kiliçla iyi kotu bi sawaşçi olan takeo kensei'yi barutlarin oldugu odada nasil patakliyo.. kensei nin yaşamasina sewindim cidden. boylece hala dizide hirodan kurtulma şansim war :> ewet kilim hiroya. ölsün istiyorum. ölürsede bagiricam sokak ortasinda YATTAA diye.. diziyi nasi izliyosunuz yada izlediginiz bolumlerimi hatirlamiosunuz :) hero babasiylami ne kilic calismisti onceki bolumlerde.
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hızlandırılmış bir samuray kursu almıştı hiro (:P)
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Evet hatırladığım kadarıyla yarım saatte samuray olup çıkmıştı :)
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 belki babasını da yanına alıp zamanı durdu,10 yıl kılıç çalıştılar ? HA ? HA ? HA ? Çok derin konular içeren spoiler Bende kılım şu Hiro'ya aslında,milyon tane taş hatunun olduğu Japonya'da git sen osuruk çakması kıza Japonya'nın en güzel kadını de... Olmadı,yakıştıramadık senin gibi adama.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 babası babası o ejderha oluyo kılıç kullanmaı öğreten ejderha babası işte
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 7. bölüm of varya dizi çok kötü karıştı, kafamda karıştı. çok pis şeyler olacak çok. harika.
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sezon finali grev yüzünden erkene alındı ve 6 Aralık'ta olucak. Haber vereyim dedim.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sezon finali dediğin dönem finali olmasın ?
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 her sezonun yarısında bi final gibi bişey yaparlar sonra ara verirler sonra sezona devam ederler ya.. işte o ara final olucaktı 6 Aralık'ta ama grev yüzünden sezon finali yaptılar onu. Grev bitene kadar izleyeceğimiz son Heroes bölümü olucak.
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sonuç olarak en son kaçıncı bölüm geliyor ?
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu p.tesi 8.bölüm - four months ago adıyla çıkacak ve peterın niye hafızasını kaybettiği, sylar'ın neden güçlerini kaybettiğini falan görücez. THE CLOCK TURNS BACK FOUR MONTHS AS THIS SEASON'S SECRETS ARE REVEALED said: When the clock turns back four months for all of the Heroes, Nathan pays a terrible cost for his heroic actions. While Peter survives his detonation over New York City, the Company "bags" him as a threat to the world, eventually leading to violent confrontation with Elle (Kristen Bell) and the Haitian (Jimmy Jean-Louis). D.L. (Leonard Roberts) makes the ultimate sacrifice for Niki (Ali Larter) and Micah (Noah Gray-Cabey). Maya (Dania Ramirez) horrifically manifests her dark powers for the first time, driving her and Alejandro (Shalim Ortiz) to America for help. A mysterious, yet familiar face is introduced.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Başlatmasınlar la grevlerine, ne greviymiş bu, almayayım ayağımın altına.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ulan iyice bok oldu işler ya çok merak ediyorum . Şu anda her dizinin beynine verir heroes bence senaryo olarak
Xo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sovereign said: Sezon finali grev yüzünden erkene alındı ve 6 Aralık'ta olucak. Haber vereyim dedim. T_T'den sonra sen yapma be heroes :p
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Wispy said: Ulan iyice bok oldu işler ya çok merak ediyorum . Şu anda her dizinin beynine verir heroes bence senaryo olarakBattlestar Galactica.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 iyi lan iyi ben askere gidersem izleyemezdim :D
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yazıcı olursan, öyle bir izlersinki :P
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 zaten büyük ihtimal yazıcı olurum bigisayardan anlıyorum diyince napsınlar :P
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yazıldı mı bilmiyorum ama Hiro'nun babasını öldürenin Adam oldugunu anlıyoruz. Aşağıya düşüyor ve regeneration'dan dolayı iyileşip kaçıyor.
Öne çıkan mesajlar