Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 abi birşey sorucam. bu dizi cnbc-e kanalındamı yayınlanıyordu? yayınlanıyorsa hangi günler? pls bilgilerinizi paylaşınız. dizinin 2. sezonunun 5. bölümünü bile izledim ama netten indirdim. hangi kanalda cıktıgını bilmiyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 pazar günleri yayınlanıyor da saatini bilmiyorum 11 kasımdan itibaren verilcek diye görmüştüm en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 amarıka!da nbc den yayınlanıyor sanırım ptesileri salı sabaha nete düşüyor cenebece-i yeni sezonu 11kasımdan itibaren yayınlicaz dedi yani pazarları vercekler 11kasımda hmm yaklaşık 7hafta geriden takip etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 29 Ekim bolumu Evacuation Order guzeldi. Sonunda sekillendi olaylar. Ama hala cok havada... yine bir 20. bolum istiyoruz herseyi toplarasinlar soyle bi sok olalim. Bu dizi icimdeki sherlock holmes u cikariyor valla ortaya. Insan kafayi yiyo izledikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 haftaya bomba bir bolum var gibi bir izlenim yarattilar gene, ama nolur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 cok aptaldi Iyi de cok aptal ilerliyo bence. Emaleth'in dedigi gibi kurup kurup bozuyolar. Son 4 bolum icin koca sezonu izliyoruz yine ki bu sefer de aptal gibi yok Sylar yok Peter kizin gucuyle ortaligi dagitacaklar gibi geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 June 14th 2008 :D yeterli bu kadar yazi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 çok berbat bi bölümdü..--> s02e06. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Molto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pitır elektrik atma gücünü kimden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 muhtemelen sevdiği kızın abisini öldüren karıdan aldı. daha önce onun yanındadır öğrenmiştir sonra hafızası falan silinince tanımıyordur bilmiyordur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ööö artık sıkmaya başladı ya her hafta yeni sorular, açık kapılar. Hayır artık iyice girsinler konuya ya, yetmedi mi. Bu arada Mr. Bennet'i can-ı gönülden tebrik etmek isterim. Çok temiz, neredeyse hatasız çalışıyo. Claire işleri mahvetmezse iyidir (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 molto spoilerla yaz ya bak daha bölümü izlemeden anladım ne olcağını yapma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Molto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu bölümle alakalı değil ki daha sezonun ilk bölümünde cayır cayır elektrik attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ha doğru o zaman o kadını daha önce gördü o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Radrasyon adamın şeysinden atmadı mı adama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 spoiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 olmamış... genel olarak sıkıcı bir bölümdü s02e06, tabloları görmemiz ve de Mr.Bennett'lı yerler dışında akıllarda kalacak bir şey yoktu pek. karakterlerin hepsinin bir yerde buluşacağı kesin gözüküyor da artık bir an önce olsa şu durum, biz de rahatlasak, 15 farklı koldan ilerleyen hikayeyi takip etmekte zorlanmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 niye beğenmediniz anlamadım sıkıcı falan değildi bence sorularla dolu olması güzel tarafı zaten üşengeçlik mi yapıyorsunuz anlamadım... gayet güzel ilerliyor bence kensei ibensine bak ya asıl kensei hiro o belli oldu ivanı feci benzetti helal bennett a peter yine çıkmazda hala soru işaretleri var mükemmel yeni tarih 12 haziran 2008 sylar ın alejandroyla ingilizce konustuğu sahne harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yaw niye boyle yavas iniyor anlamadim izleyemedim halen 6 yi cildircam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 İyi asılamıyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 6 haftadır, -meksikalılar sınırı geçmeye çalışıyor, her bölüm hatunu kesin ağlama tutuyor -claire, kilişe amerikan lisesi draması yaşıyor -suresh ona buna trip atıyor -molly uyuyor -new orleanslı kız her bölüm dometesten gül yapma, ip atlama gibi lüzümsuz şeyler öğreniyor -hiro gereksiz aşk üçgeninde hem kendini hem bizi üzüyor vesaire gibi tekrarlarla dolduruyorlar bölümleri. bütün bu vasatlığı sonunda iyi bağlasalar bari diyorum ama, geçen sezon ne olduğu da ortada. bir an önce herolar bir araya gelmezse, bir kaç da 1. sezon sylarının karizmasında villain çıkmazsa, dizinin hali nicedir bilemem. ama yapımcıların ucuzcu zihniyetiyle zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bence çok başarısız bir dizi.. Amerikada gündüz vakitlerini değerlendirmek için yazılmış bir senaryo fakat dizi çok fazla tutunca üstüne ekleme seneryolar ve damdan kapıdan girişlerle diziyi uzatmaya çalışıyorlar.. 3 dizi 1 efsane izledim izliyorum ve diziler şöyle sıralanıyor.. Band of Brothers > (Prison Break > Lost > Heroes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baluu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abi Peter'in hafizasini nereye baglayacaklar ben onu merak ediyorum, hafiza silen amcam ilk bolumden beri benett'in yanindamiydi, yoksa degil miydi ? Eger degilse, olay karisir, o Peter'in hafizasini silmiş olabilir, bu durumda company ile calistigi aciga cikar.. Bu da demek ki, benett'i company cok pis oyuna getirebilir.. Karişik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şöyle heroes'i kötüleyecek yorumlar yapmayın, kaç para aldıysanız diğer dizilerden onu açıklayın bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 begenmedim pek bu bolumu. aksiyon az diyedir belki. yalniz kas hafizasi olayi super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Sonraki 54.sayfa (Toplam 159 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Heroes × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 29 Ekim bolumu Evacuation Order guzeldi. Sonunda sekillendi olaylar. Ama hala cok havada... yine bir 20. bolum istiyoruz herseyi toplarasinlar soyle bi sok olalim. Bu dizi icimdeki sherlock holmes u cikariyor valla ortaya. Insan kafayi yiyo izledikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 haftaya bomba bir bolum var gibi bir izlenim yarattilar gene, ama nolur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 cok aptaldi Iyi de cok aptal ilerliyo bence. Emaleth'in dedigi gibi kurup kurup bozuyolar. Son 4 bolum icin koca sezonu izliyoruz yine ki bu sefer de aptal gibi yok Sylar yok Peter kizin gucuyle ortaligi dagitacaklar gibi geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 June 14th 2008 :D yeterli bu kadar yazi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 çok berbat bi bölümdü..--> s02e06. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pitır elektrik atma gücünü kimden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 muhtemelen sevdiği kızın abisini öldüren karıdan aldı. daha önce onun yanındadır öğrenmiştir sonra hafızası falan silinince tanımıyordur bilmiyordur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ööö artık sıkmaya başladı ya her hafta yeni sorular, açık kapılar. Hayır artık iyice girsinler konuya ya, yetmedi mi. Bu arada Mr. Bennet'i can-ı gönülden tebrik etmek isterim. Çok temiz, neredeyse hatasız çalışıyo. Claire işleri mahvetmezse iyidir (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 molto spoilerla yaz ya bak daha bölümü izlemeden anladım ne olcağını yapma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu bölümle alakalı değil ki daha sezonun ilk bölümünde cayır cayır elektrik attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ha doğru o zaman o kadını daha önce gördü o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Radrasyon adamın şeysinden atmadı mı adama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 spoiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 olmamış... genel olarak sıkıcı bir bölümdü s02e06, tabloları görmemiz ve de Mr.Bennett'lı yerler dışında akıllarda kalacak bir şey yoktu pek. karakterlerin hepsinin bir yerde buluşacağı kesin gözüküyor da artık bir an önce olsa şu durum, biz de rahatlasak, 15 farklı koldan ilerleyen hikayeyi takip etmekte zorlanmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 niye beğenmediniz anlamadım sıkıcı falan değildi bence sorularla dolu olması güzel tarafı zaten üşengeçlik mi yapıyorsunuz anlamadım... gayet güzel ilerliyor bence kensei ibensine bak ya asıl kensei hiro o belli oldu ivanı feci benzetti helal bennett a peter yine çıkmazda hala soru işaretleri var mükemmel yeni tarih 12 haziran 2008 sylar ın alejandroyla ingilizce konustuğu sahne harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yaw niye boyle yavas iniyor anlamadim izleyemedim halen 6 yi cildircam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 İyi asılamıyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 6 haftadır, -meksikalılar sınırı geçmeye çalışıyor, her bölüm hatunu kesin ağlama tutuyor -claire, kilişe amerikan lisesi draması yaşıyor -suresh ona buna trip atıyor -molly uyuyor -new orleanslı kız her bölüm dometesten gül yapma, ip atlama gibi lüzümsuz şeyler öğreniyor -hiro gereksiz aşk üçgeninde hem kendini hem bizi üzüyor vesaire gibi tekrarlarla dolduruyorlar bölümleri. bütün bu vasatlığı sonunda iyi bağlasalar bari diyorum ama, geçen sezon ne olduğu da ortada. bir an önce herolar bir araya gelmezse, bir kaç da 1. sezon sylarının karizmasında villain çıkmazsa, dizinin hali nicedir bilemem. ama yapımcıların ucuzcu zihniyetiyle zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bence çok başarısız bir dizi.. Amerikada gündüz vakitlerini değerlendirmek için yazılmış bir senaryo fakat dizi çok fazla tutunca üstüne ekleme seneryolar ve damdan kapıdan girişlerle diziyi uzatmaya çalışıyorlar.. 3 dizi 1 efsane izledim izliyorum ve diziler şöyle sıralanıyor.. Band of Brothers > (Prison Break > Lost > Heroes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abi Peter'in hafizasini nereye baglayacaklar ben onu merak ediyorum, hafiza silen amcam ilk bolumden beri benett'in yanindamiydi, yoksa degil miydi ? Eger degilse, olay karisir, o Peter'in hafizasini silmiş olabilir, bu durumda company ile calistigi aciga cikar.. Bu da demek ki, benett'i company cok pis oyuna getirebilir.. Karişik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şöyle heroes'i kötüleyecek yorumlar yapmayın, kaç para aldıysanız diğer dizilerden onu açıklayın bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 begenmedim pek bu bolumu. aksiyon az diyedir belki. yalniz kas hafizasi olayi super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar