DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 [spo]Peki Peter Peter deilde Niki gibi 2 kişilikli ise ?[/spo] [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 20:06 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 [spo]bende öle düşünmüştüm bi ara. bu madem nikkinin gücünü aldı o zaman onun o gücü doğru düzgün kullanmayı öğrenmeden önceki halini de alması lazım başlarda değil mi?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yoo değil, nikinin gücü 2 kişilik değildi ki, niki şizofreniydi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 [spo]evet onun sebebide küçükken ikiz kardeşini kaybetmiş olmasına bağlı travma hede hödö, yoksa nikkide hep superstrenght vardı. ama tabi nikki ymiş jessica ymış farketmez ali larter ftw![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 niki nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 D.L. ile özlem gideriyolar. Buldu zenciyi kaçırmıyo adasffdffsfafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Benim anlamadığım bu 2. sezonun tamamı için kontratı yok muydu mohinderin. İlk bölüm kim vurdu onu , ikinci bölüm niye cenazeyi gösterdiler anlamadım. Canlanmıcak bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 nasıl yani :) dev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 alzheimer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 mohinder dediğiniz adam mohinder suresh mi? ne cenazesi ya aynı diziyi mi izliyoruz? dev sen başka bişey mi izliyosun sorması ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dev'den korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dev bi de [spo] kenseinin öldüğünü [/spo] iddia etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ehuehue noluo olm LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dev herhalde diziyi takip etmiyor etraftan duyduklarıyla ortama dahil olmaya çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ay yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Muhahahhaahh nerenle izliyon diziyi dev :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ulan spoilera koymadığımıza göre bu topic'i takip etmeye çalışıp da 2. sezonu izlememiş olanların tadını kaçırma amacımı anlamanız lazımdı. Hey alaaam ya ne hanzo adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ayrıca [spo]Mallığıma denk geldi o kenseinin ölmesi olayı. Bende bitiyor orada. Kesmişler sdjfhs[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Kusura bakma burdaki insanlar senin gibi zihin okuyamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 agfahsjasd bu muhabbette ayara ne gerek var onu anlamadım şimdi ben. O diil de, 3. bölüm kötü olcak gibi bi his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Matt Parkman okuyo zihin Dev niye okuyamasın sdfdsfssfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ya birazcık heyecanlansın, herife bak ya desin istedim izlemeyenler sdfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Heroes Season 2 Episode 3 promo http://www.youtube.com/watch?v=hFwMNxRavKk&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 [spo]Sylar'in öldüğü kesinleşti.BAKSANIZA CENNETE DÜŞMÜŞ ! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar