Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 3. sezonla başladı saçmalamaya 1-2 iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 herşey yazarların greve çıkmasıyla başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 en son 2 yıl önce mesaj atmıştım bu konuya .. Üzülerek söylüyorum maalesef dertler hep aynı, senaryo aynı ama kişiler deişti sadece heroes'da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben beğenmedim finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 uu baby yeni volume ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 en azından syları saçmalatmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daha izlemedim de bu bölüm final mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 eh iyiydi bu bölüm, izlenmeye değer ama final olmanın hakkını veremedi. bir de claire'ın ergenliklerinden bıktım lan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şu üstteki mesajım bu konunun 4.000'inci mesajıyış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu topic e büyük bir katkı oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 post sayısınada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 1. sezon 1. bölüme geri döndük lan gene. claire 4 sezon boyunca hem fiziksel hem zihinsel olarak ilerleme kaydetmemiş bunu anlamış olduk. HALEN MAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 of hakikaten tam velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi hiro zamanı durdurup fln alabilirdi onu ordan yada ne bilim başka bişi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi sylar sylar dediler herifin tek yaptığı kuklacıyla karsılasmak oldu ki onu da sylar durdurmadı emma patakladı :D bütün işi peter yaptı ulan sylar bi halt yapmadı ahahaha o kadar bölüm boşa kastılar syları iyi göstercez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sparkcaster said: bu topic e büyük bir katkı oldu bu senin bu mesajın da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 cemad said: abi sylar sylar dediler herifin tek yaptığı kuklacıyla karsılasmak oldu ki onu da sylar durdurmadı emma patakladı :D bütün işi peter yaptı ulan sylar bi halt yapmadı ahahaha o kadar bölüm boşa kastılar syları iyi göstercez diye o kuklacı daha önceki bi bölümde bunu kontrol edememişti aslında. yanlış mıyım ? yine öyle bişi olcak die bekledim de anca konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 syler nerf yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 elektrikli kız değil elektrikçi kız ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gecen seneki Super Bowl icin yayinlanan Heroes reklami: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dizi sıkıcı, superbowl daha da sıkıcı ve evet.. ikisinin birleşimi olan reklam ölümcül sıkıcılıkta... :/ rugby falan olsa neyse de maerikan futbolu ne ya.. ama daha kötüsü de var; beyzbol!!!!! http://fc05.deviantart.net/fs11/i/2006/196/3/9/_panic__by_zacthetoad.gif KAÇIIIIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dizi bittimi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bence dizi geri gelir claire ergenliklerine devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 İzliycek bişey bulamayınca Heroes'u bitireyim dedim,bu ne biçim final be,Sylarcığım canım nasıl bi hale geldi,Allah o Claire'in bin türlü belasını versin,ünlü olsunda sokağa çıkamasın görsün gününü :P yada alıp incelesinler bunu uzaylı gibi,superbowl videosu diziden eğlenceliymiş bence :P radikal karar verip 5.sezonu iptal etsinler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 iptal edilmiş. tv filmi gibi birşey yapıp toparlamayı düşünüyorlarmış. toparlasınlar bari. 5dk lık bölüm olsa bile yeter. claire'ın kafasını kessinler tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar