Dennis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Peter akıllandı da geç oldu biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 peter a yara izi gelir.. söölemedi demein :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Dizi biraz x-man in konusuna doğru gidiyo sanki isyan ve muhtemel bir savaş 3. filmi hatırlatıyo yeni bölümler iyi olacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 artık bitti hereos bence. Çok uzattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bence devam etsin... beğenmeyen izlemesin... ööle protesto etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 3x15 parkman bence daha on safhalarda olacak artık dizide. piskopat bir gücü var zaten, hiç kullanmıyordu. sylar o çocuğu eğitse nolacak ki onu anlamış değilim. syların başında o kadar bela varken sylar olmadan kurtulamaz ölür zaten. ama tam bir sith lord - sith apprentice iliskisine donebilir olay. peter daha az güçle daha akıllı olmuş salak salak hareket etmiyor artık. bu peter'ın annesinde hala daha bi boklar var ama acıklanmadı. ayrıca bıktım hiro'nun "I must save the world" geyiklerinden ya. yeter bi boku kurtardığın yok. açın sylar'ın önünü artık. bence gayet güzel olmaya başladı dizi. merakla beklemeye başladım tekrardan yeni bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 14-15 iyiydi hakkaten, biraz toparladılar, çok baymaya başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 izliyoruz işte : ) Sylar biraz acıtacak sanki ilerki bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Evet 315'i izledim ve eh iste topladilar gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 O yeni velet iyi oyuncudur, kalıcı olması dizi için hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bezgin yorum tek aklı başında adam sylar kaldı ya inanamıyorum. bunlar şimdi "kötücül hükümet" ile savaşan süper kahramanlar mı olacak yani? ulan süper kahramanın derdi kendi popocuğunu kurtarmak olur mu? süper kahraman değil kader kurbanı oldular afedersiniz. bıktım bu diziden ben ya, ühühühü. (sanki zorla izleten var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bugün çıkmıyor muydu bunun yeni bölümü? ne zamandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 gece düşer yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sylar hukmediyor, peter hiyarindan ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 varmis cete olmus hiyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 3x16 dizi sonunda bişeye benzer oluyor bence. sonu süper bitti. syler'ında geri gelip çocuğu kurtarıcağı belliydi :) ilk sezondaki gibi heycan yaratmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aquila said: sylar hukmediyor, peter hiyarindan ses yok. adam tek tabanca yaa dizide on numara bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 güzel gidiyo toparlamış gibi duruyo dizi sonunda yine tad vermeye başladı haftaya aksiyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 3*16 şu diziyi kim çıkardıysa allah razı olsun. mantıklı mantıksız izletio şerefsizim. bu bölümde peter ölmese süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 heycanlanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 spoiler ı ben koymadım dark koymuş. öyle espri yapmıştım millet çıldırsın diye. heycanını kaçırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 şimdi oldumu bebem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 güzel bölümdü. bir sonraki bölüm çok iyi olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ahah eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sende edikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar