BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dennis said: Petercık Peterın gücü benim en baştan beri savunduğum şekle yakın olmuş, zaten demiştim hazır peterın gücü tam belli değilken ona yeni bir güç vermek mantıklı olur diye. Sanırım dediğiniz gibi dokunduğu kişinin gücünü alıyor, ve başka güç aldığında önceki resetleniyor. Bunun yerine sadece yanında durunca kişilerin gücünü kullabilse daha iyi olurdu ama neyse artık, ha bir de syların gücünü alırsa tadından yenmez bu şekilde :D o zaman o zaman bi kabloya tutunup nasıl asılı kalabilir. o gücü nerden bulabilir. yanında koltuk fırlıyor gidiyor. mantık hatası var feci teori doğruysa. yani senaristlerin suçu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: Dennis said: Petercık Peterın gücü benim en baştan beri savunduğum şekle yakın olmuş, zaten demiştim hazır peterın gücü tam belli değilken ona yeni bir güç vermek mantıklı olur diye. Sanırım dediğiniz gibi dokunduğu kişinin gücünü alıyor, ve başka güç aldığında önceki resetleniyor. Bunun yerine sadece yanında durunca kişilerin gücünü kullabilse daha iyi olurdu ama neyse artık, ha bir de syların gücünü alırsa tadından yenmez bu şekilde :D o zaman o zaman bi kabloya tutunup nasıl asılı kalabilir. o gücü nerden bulabilir. yanında koltuk fırlıyor gidiyor. mantık hatası var feci teori doğruysa. yani senaristlerin suçu :p Logic Heroes'taki her mantık hatası için bir dolar alsaydım, şu an bu yaşta emekli olmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sg-1 said: peter'ın gücü ile ilgili olarak bu adam 3x13'te nathan'a dokunmuş muydu uçabilmek için? şırıngayı yaptı, zort dedi uçtu diye hatırlıyorum. elinde bölüm varsa biri kontrol edebilir mi? sırınga ile gücü enjekte ediyor sonra abisinin üstüne zıplıyor ve uçuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 nası bi bölümdü la bu sanki sıfırdan diziye başlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 3x13de peter şırıngayı basıyor , meredithin kardeşi o sırada ateşle oynayıp odayı patlatmak üzereyken, peter nathanın üzerine atlıyor , sonraki sahne bina dışı peterın ucusu, dokun al mantıgına cok ters bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Son iki sezondaki bölümlerin aksine, gayet de güzel bir bölümdü. Diziye çok temiz bir reset atmışlar, herşey olması gerektiği gibi olmuş bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Llama said: nası bi bölümdü la bu sanki sıfırdan diziye başlar gibi Aynen katiliyorum sanki 3 sezonu hic cekmemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şu 3. sezona bakarsak, sylar'dır biraz da hirodur benim için. Bir de görünmez adamın olduğu bölümler. Yeniden başlamaları daha iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Peter uçabiliyor olsa uçardı zaten diye düşünüyorum. Zaten claire de dediği gibi artık gücüm yok diye düşünüyor. Ama Farkettiki dokunduğu kişinin gücünü alabiliyor ama bu kalıcı mı yoksa her dokunduğu ile değişiyor mu bilmiyorum ve ayrıca dokunduğu kişide güç kalıyor mu o da ayrı bi merak. Sylar bi an için aha yakaladılar dedirtti ama sonra gene Sylar oldu güzeldi. Ando ile Peter yanyana gelirse herkesin gücünü emebilecek belli bir mesafede diye düşünüyorum yani Ando başka bir işe yaramaz ve tabi Pıtırcık sylara da dokunursa arada kaymaklı ekmek kadayıfı olur Peter. Hiro ve Claire güçlerini kaybetmiş halde bir süre sonra bayarlar gibime geliyor illa ki onlara bir güç vereceklerini tahmin ediyorum. Kısacası süper bir başlangıç yaptılar bence resmen kan geldi diziye ve bence eskisine göre kesinlikle yazarlar da bir upgrade olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dizi çekimlerine kahramanmaraşta devam edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Cok basarisiz bi trollsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 penthesilea amazon pirensesi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Penthesilea said: Cok basarisiz bi trollsun lan. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 3x15 daphnee öldü mü şimdi? bu kadar mıydı? garip garip bölümler yapıyorlar. ama syler'ın şu kadını boğazlarken kahvesini yudumlaması efsane idi. bide altyazısız izlediğim için bazı yerleri tam anlıyamadım ama syler'ın kardeşimi o şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Grimward said: dizi çekimlerine kahramanmaraşta devam edilmeli yardı beni hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 3.15 bölüm güzel sayılır ciddi bir şekilde savaş başladı artık sylar her zaman ki gibi ama kendine bir çekirge buldu eğitir onu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Syların kaşları kara Peter syların gucunu alacak arkadas baska yolu yok :) O zaman nefes almadan izlerim diziyi. Bolum güzeldi, Parkman da iyice delirdi şimdi. Biraz geçiş bölümüydü ama iyiydi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bence bölümü çekmeden önce 15 dakikada yazıyorlar senaryoyu. bence direkt saçmalıyorlar ya. hiç açıklama yapmadılar peterin gücünün değişmesi ile ilgili. sylar'ın ise sidekick alması aşırı komik oldu. ki gelen çocuğun claire'in erkek versiyonu olması ise "yeter lan" dedirtti. ama hala izliyorum, o da ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sylar Bölüm daphne olayı hariç dingindi, bir arkın dediği gibi geçiş olduğu ve bir baş kaldırı başlatma mantığıyla hareket etmeleri fln...Asıl Sylar bu başkaldırnın neresinde olucak, babasını buldu diyelim, Peterla birlikte hareket eder mi ?Bence diziyi sürükleyebilecek karakter Peter deil şu an.Sylar daha avanatajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Hmm gidisat iyi gozukmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sylara biraz daha ağırlık verselerde biz de severek izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Son iki bölüm kesinlikle güzeldi. Hele şu son bölümde, Peter' ın konuşması. Herşey iyi güzel fakat, çok fazla güç ortaya çıktı şimdi sayılarını azaltmaya çalışıyorlar sanırım. Toparlaması zor olacak gibi, Peter bir süre devre dışı sanırım. Sylar hala piskopat, garip abuk şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yürü be nathan beeee şu dallamaların alayını öldürtsün de mutlu olalım. imparator sylar. diğerleri fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ben birakmistim izlemeyi geri doneyim bari tudors da bitti, uzun bi aradan sonra film izliyorum bosluktan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu dizide ki tüm güçlü herolar neden salak oluyor peter amelenin tekiydi hiro salağın tekiydi sylar desen sazanın tekiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar