Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hani bitmişti sezon be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben beğendim aslında ya. yani, böyle ilk sezondaki gibi normal bi hayat çabası filan. eğlenceliydi bence. webisode ları nasıl bağlıcaklar ama onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sylar bölüm güzeldi ya bence, sylar semi-god takılıyor ortalıkta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bölüm sonu BiTcH_oFBaT'in yazdığı gibi, ben de bölüm sonundaki dramaya bir anlam veremedim. Peter uçamıyor mı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 peter ucuyor ama digerlerini birakmak istemiyor, diye dusundum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 peter sadece dokunduğu kişinin özelliğini alıyor sanırım dokununda bi parlama falan oluyor zaten, başka birine dokununca resetleniyor eski aldığı özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sdgfasdfas ayarı kaçmış peretın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 peter dokunduğunun gücün alıyor ve önceki gücü gidiyor sanırım o yüzden uçamadı. ya böyle yada aldığı güçler süreli oluyor. ama bölüm güzeldi bence, salaklıklar vardı ama alıştık zaten onlara da. sylar iyiydi baya, ama nasıl kurtuldu acaba o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Oh yeah sylarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bir kere telekinezi beyin ile olan bişey değil mi bu adamın elini kolunu bağlamaları çok mantıksız heh. bi de hiro uyanmadı mı arkadaşım ne diye zamanı durdurup bütün herkesi araklamıyor mekandan onu çözemedim mal gibi bağıracağına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hironun da gucu gitti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sylar ftw sylar ftw! nathan'ın önce iyi , sonra bütün düyaya güç veren adam, sonra da bütün güçleri yok etmek isteyen adam olması çok uyuz ediyor beni. bu kadar mı zor başka bi karakter/grup sokmak diziye. hrg de aynı şekil. gene bağlıyacaklar bi şekilde ama hoş olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 wall of text güzel sahneler vardı. ama büyük klişedir. bir olay olur üzerinden birkaç ay-sene geçer. herkes normal yaşamaya karar verir falan. sonra güçlerini kullanmak zorunda kalınca OVYEAA olurlar. özledim falan diye espri yaparlar. okuduğum heralde bütün çizgi romanlarda böyle bir geçiş evresi falan olur illa ki. bu arada wot olacak biraz ama heroes'u konusu sürekli devam eden birşey olarak almamak gerektiğini anladım. çizgi roman mantığıyla gidiyor aslında müthiş bir bağlantı beklememek lazım. 5-6 sayıda bir yazar değişir ya onun gibi. öyle düşününce aslında baya başarılı bir dizi çıkıyor ortaya. ki bence yaparkende önce böyle düşündüler fakat reyting falan derken cıvıdı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 peter'ın gücü ee o zaman o güç ne bi kabloyu tutup düşmüyor filan. o zaman orda büyük hata var. yani çünkü kolktuk yerinden fırlıyor ama peter tutunabiliyor komik oluyor o da. var orda bi olay görücez artık haftaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 baslangıç için iyi bi bölümdü ama peterin sonda uçakta cebelleşmesi saçmaydı uçsana be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bunun senaristleri bu dizi bitince işsiz kalacaklar ehueh. Uçak sahneleri iyiydi onun dışında heroes lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Rajeesh said: baslangıç için iyi bi bölümdü ama peterin sonda uçakta cebelleşmesi saçmaydı uçsana be adam Pitır Adamın güç alma sistemi değişmiş, dokunduğu kişinin gücünü alıyor ve bir önceki gücünü siliyor :p. Mesela Tracy'ye dokunduktan sora Mohinder'den aldıı gücü kaybedio ve dayak yiyio askerden. Hiro ne ara kaybetti bu arada güçlerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 HİRO Peterın babası geçmişe gidip heronun gücünü aldı ve onu geçmişte bıraktı ya... sonra ando, hızlı avrada enerji verdi ve avrat geçmişe gidip hiro yu kurtardı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 10x Doğru ya nasıl unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sylar bölümde tek güzel yer sylar ın adamları madara etmesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Petercık Peterın gücü benim en baştan beri savunduğum şekle yakın olmuş, zaten demiştim hazır peterın gücü tam belli değilken ona yeni bir güç vermek mantıklı olur diye. Sanırım dediğiniz gibi dokunduğu kişinin gücünü alıyor, ve başka güç aldığında önceki resetleniyor. Bunun yerine sadece yanında durunca kişilerin gücünü kullabilse daha iyi olurdu ama neyse artık, ha bir de syların gücünü alırsa tadından yenmez bu şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 tayt ısı ne oldu, giymeye basladılarmı tayt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Haitian tayt giyerse, dizi 18+ olur diye yapmamışlar onu cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hiro andoya spandex kostum yaptirdi, ama ando giymedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 peter'ın gücü ile ilgili olarak bu adam 3x13'te nathan'a dokunmuş muydu uçabilmek için? şırıngayı yaptı, zort dedi uçtu diye hatırlıyorum. elinde bölüm varsa biri kontrol edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar