eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 DeBuffAndHeal said: sezon 1 ve 2 deki "godsend" sembolü sezon 3'te hiç görünmedi dimi? http://icons.iconator.com/163/ICONATOR_2dbe121f8561e0ea39ff7cfe8ade6ae4.jpg şirketin işareti, ayrıca gelecei gören zenci adamda çizmişti duvara... dip not: sol kolumda dövme olarak mevcut... dizide göstermeselerde ben arada bakıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 peter zaten salak bi adam, ne bekliyosunuz ki? yani boyle salakca seyler yapinca sasirmaniz manasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 veyr10 said: Claire in gücü hakkında şunu söylemeliyim kafaya kurşun falan yalan hâla anlamadiniz mi? Hiro, Adam Monroe yu havaya uçuruyor adam kurtuluyor, gelecekte Sylar çocuk ölünce patlıyor peter ve claire kurtuluyor. Adamlar atom bombasından bile kurtuluyor. Unuttunuz mu Sylar'ın claire e dediği sözü? "Seni istesem de öldüremem bu imkansız!". eğer kafalarına saplancak şey çıkmazsa tekrar canlanamıyolar işte. göğüsteki kurşunlar gibi falan kendiliğinden çıkmıyolar. kısmen ölüyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Peter hakkaten safi salak cikti daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sylar ile peter bariz yer değiştirir bu olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 peter Syların gucu hala peterda olabilir, cunku normalde peterın birinin gucunu alabilmesi icin yanında durması yetiyordu, ama syların gucunu alırken saati falan tamir etmesi gerekti, yani syların gucunun biraz daha farklı bir mantıgı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 halen favorim haitili... en karmaşık durumda bile odaya girip 'baba ariyan soran var mi beni?' diyip cikabilir eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 @eregorn, flameoff, jahrein vs. sylar'ın gücü abi şunu kaçırmışsınız, şu ana kadar nathan hariç bütün petrelli erkeklerinde güç emme olayı var.(sylar, peter, mr. petrelli) nathan'da da yatkınlık olduğu için uçma gücünü verdiklerinde kabul edebiliyo o yeteneği gibi bişiler diodu angela petrelli. petrelli lerin olayı bu sanırım, hepsi farklı şekilde yapıyo sadece. nathan sütçüden olsa gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 nathan anne tarafina benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 mono said: halen favorim haitili... en karmaşık durumda bile odaya girip 'baba ariyan soran var mi beni?' diyip cikabilir eheheh abi o adami alacaksin yanina da iyi eğitimli 2 tane swat takımını vereceksin ne heroes kalir nede başka birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ayrıca unutmadan bence o haitili adam çok imba olduğu için dizi de pek gözükmüyor. Gerçekten bunu düşünüyorum. Ve de yine şunu söylemek gerekir ki adamin 2 tane gücü var ve peter falan gibi de sağdan soldan çalmiyor helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aegean said: nathan sütçüden olsa gerek :P ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aegean said: @eregorn, flameoff, jahrein vs. sylar'ın gücü abi şunu kaçırmışsınız, şu ana kadar nathan hariç bütün petrelli erkeklerinde güç emme olayı var.(sylar, peter, mr. petrelli) nathan'da da yatkınlık olduğu için uçma gücünü verdiklerinde kabul edebiliyo o yeteneği gibi bişiler diodu angela petrelli. petrelli lerin olayı bu sanırım, hepsi farklı şekilde yapıyo sadece. nathan sütçüden olsa gerek :P nathan sylar ve peter doğuştan güçlere sahip... nathan ise güçsüz doğan biri... gözden kaçırdıım bişi yok bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eregorn2 said: DeBuffAndHeal said: sezon 1 ve 2 deki "godsend" sembolü sezon 3'te hiç görünmedi dimi? http://icons.iconator.com/163/ICONATOR_2dbe121f8561e0ea39ff7cfe8ade6ae4.jpg şirketin işareti, ayrıca gelecei gören zenci adamda çizmişti duvara... dip not: sol kolumda dövme olarak mevcut... dizide göstermeselerde ben arada bakıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 SoulCube said: Aegean said: nathan sütçüden olsa gerek :P ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA +1 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Dennis said: peter Syların gucu hala peterda olabilir, cunku normalde peterın birinin gucunu alabilmesi icin yanında durması yetiyordu, ama syların gucunu alırken saati falan tamir etmesi gerekti, yani syların gucunun biraz daha farklı bir mantıgı var. sylar'ın gücünü denemek için tamir etti işte saati. edit: spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sylar bizim kampüste şuan!! Akşama homecoming festival gibimsi bi olay dönüyo da.. bizim okul mezunu kendisi.. çağırmışlar gelmiş sağolsun :D yarına beraber çektirdiğim resimleri koyarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sovereign said: Sylar bizim kampüste şuan!! Akşama homecoming festival gibimsi bi olay dönüyo da.. bizim okul mezunu kendisi.. çağırmışlar gelmiş sağolsun :D yarına beraber çektirdiğim resimleri koyarım buraya oha bala bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 selam soyle, ensesine saplak at. CS okumus olsa enteresan olurdu, drama okumu ama =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bla bla 6.bölümü yeni izledim de baya karıştı ortalık. sylar adam oluyor gelecekteki sylar sinyalleri veriyor. kesin şimdi sylar gelir peter ı kurtarır, sonra peter güçlerini geri alır, sonra zamanda bişeyi deiştirdikleri için sylar iyi adam olamaz yine kötü adam olarak dwm eder..gibime geliyor.. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 çüş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu zaman kavramında öyle bir sıçtılar ki toparlayamazlar gibi geliyor bana hiro karakteri zaten asıl senaryoda olan bir karakter değildi. oynayan eleman birçok kısmı tamamen kendi yazıp senaryoya dahil ettiği için senaristler sıvadı gibi geliyor bana zevkli seyretmeesi falan iyi güzelde aşırı hatalarla doldu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oha sylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 son anda yakaladım adamı valla.. olayın sonunda 2dk süren konuşma yapıp kaçıcak.. plan bu.. herkes adamın sahneye çıkmasını bekliyo zaten.. çıktı konuştu indi arka kapıdan çıktı.. çıktım buldum arkasından koştum :D azme gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar