Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Jahrein said:

yazık oldu

adam'ı öldürmek zorunda deildi abi adam ya... gücünü de almasına gerek yoktu nitekim peter'da aynı güç vardı ondan alınca mis işte... alıp kanını yanında çalıştırabilirdi. bence çok malca oldu adam'ın öldürülmesi : /

eskilere dayanan bi olay vardır yani. ayrıca hero ne güne duruyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Llama said:
GEd said:
claire çok bayıyor ya

ni havalara girdi deme

havalara girme değilde, onun olayları çok uzatıyorlar,tripler bayıyor beni.

aynen claire gibi bi ergenin başından beri olmaması lazımdı ben de zor dayanıyorum..daha izlemedim ama spoilerlara göre bu bölüm leşmiş , bu durumda yakındır heroesu bırakmam.prison break gayet iyi gidiyo zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm yine süper uzatacaklar tabi dizi işte 3 bölüm sonra bitirmeyecekler ki bağlasınlar başka türlü nasıl ilerlesin...

spo

mr african isaac süperdi :))

bi de oha baba baya sağlam şimdi peter güçleri geri alırsa babanın gücünün de almış olacak mı yanında kullandı sonuçta

Sosyal ağlarda paylaş

peter dallama işte ne var syarla takılsan.

olacak olay şu sylar gidip baba petrelliyi pataklicak gücünü alıcak sonra peter'a güçlerini geri vericek. (babanın güçlerinin almak gibi vermek de olduğunu varsayıyorum)

yani peter ne kadar gördün mü lan asıl special olan benim dese de olayı sylar çözer. hırbo peterin zaten gel babana bir sarıl diyince aklını okumayıp aval aval bakması normal

Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

yazık oldu

adam'ı öldürmek zorunda deildi abi adam ya... gücünü de almasına gerek yoktu nitekim peter'da aynı güç vardı ondan alınca mis işte... alıp kanını yanında çalıştırabilirdi. bence çok malca oldu adam'ın öldürülmesi : /

adam monroe u öldürmediği sürece kendisi için bir tehlike olacağını biliyordu. o yüzden ortadan kaldırdı. ama bir şekilde hiro sayesinde gene hikayeye dahil olacaktır adam.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...