cemad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 monroe'yu peterın babası emip öldürmedi. gücünü emdi. adam'ın da gücü gidince 1000 yaşına geri döndü işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cemad said: monroe'yu peterın babası emip öldürmedi. gücünü emdi. adam'ın da gücü gidince 1000 yaşına geri döndü işte :P mantıklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 aaah yeter bee harbiden boku çıktı ne bu ya. izlemiyorum artık diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Llama said: GEd said: claire çok bayıyor ya ni havalara girdi deme havalara girme değilde, onun olayları çok uzatıyorlar,tripler bayıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Haaaaayıııııııııır Takezo Kensei :( Ya favori karakterimi öldürdüler. Bölümü çok beğendim ama Takezo Kensei yahu. OHA BE. AAARGH. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hassssssssss mr. petrelli: "feels good to breathe again!" **bi ton olay**** sora peter'ın güçlerini alıp, mr.petrelli:"...beacuse i have them now" hiro yine kopardı mr.african-isaak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 heroes geçen sezona dönüş yaptı,yine batırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Çok karıştırdılar olayı ama çözümü gene 3 dakikada yaparlarsa yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Jahrein said: yazık oldu adam'ı öldürmek zorunda deildi abi adam ya... gücünü de almasına gerek yoktu nitekim peter'da aynı güç vardı ondan alınca mis işte... alıp kanını yanında çalıştırabilirdi. bence çok malca oldu adam'ın öldürülmesi : / eskilere dayanan bi olay vardır yani. ayrıca hero ne güne duruyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 GEd said: Llama said: GEd said: claire çok bayıyor ya ni havalara girdi deme havalara girme değilde, onun olayları çok uzatıyorlar,tripler bayıyor beni. aynen claire gibi bi ergenin başından beri olmaması lazımdı ben de zor dayanıyorum..daha izlemedim ama spoilerlara göre bu bölüm leşmiş , bu durumda yakındır heroesu bırakmam.prison break gayet iyi gidiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bölüm yine süper uzatacaklar tabi dizi işte 3 bölüm sonra bitirmeyecekler ki bağlasınlar başka türlü nasıl ilerlesin... spo mr african isaac süperdi :)) bi de oha baba baya sağlam şimdi peter güçleri geri alırsa babanın gücünün de almış olacak mı yanında kullandı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 babasının gücüne şaşırmamak lazım bence. çünkü syler ve peter'ın güçlerinden nasıl bişeye sahip olduğu anlaşılabiliyordu. ama geri gelmemesi komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yok aga nasıl alacak güçleri geri babasından yaa. acaba... syları öldürüp tüm güçleri alacak mı tekrar? sonra da babayla kapışır? sylar claire in özelliği aldığı için sylar'a da bişe olmaz. anam ne diyom lan ben. olur mu olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 alt yazıyı hangi siteden indiriyorduk be unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 divxplanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ingilizce: http://subscene.com/Heroes-Third-Season/subtitles-73786.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oper said: divxplanet yarın koyar orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 peter dallama işte ne var syarla takılsan. olacak olay şu sylar gidip baba petrelliyi pataklicak gücünü alıcak sonra peter'a güçlerini geri vericek. (babanın güçlerinin almak gibi vermek de olduğunu varsayıyorum) yani peter ne kadar gördün mü lan asıl special olan benim dese de olayı sylar çözer. hırbo peterin zaten gel babana bir sarıl diyince aklını okumayıp aval aval bakması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Llama said: oper said: divxplanet yarın koyar orası ing sordun sandım :D türkçe altyazıyı beklemek eziyet ya. bazı kelimeleri anlamasam da indirip izledim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Jahrein said: yazık oldu adam'ı öldürmek zorunda deildi abi adam ya... gücünü de almasına gerek yoktu nitekim peter'da aynı güç vardı ondan alınca mis işte... alıp kanını yanında çalıştırabilirdi. bence çok malca oldu adam'ın öldürülmesi : / adam monroe u öldürmediği sürece kendisi için bir tehlike olacağını biliyordu. o yüzden ortadan kaldırdı. ama bir şekilde hiro sayesinde gene hikayeye dahil olacaktır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oper said: Llama said: oper said: divxplanet yarın koyar orası ing sordun sandım :D türkçe altyazıyı beklemek eziyet ya. bazı kelimeleri anlamasam da indirip izledim. :D heroes gen tr de buldum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 peter ve güçleri işte bu yüzden sylar ın gücüne ihtiyacı var :D... çözdüm olm ben olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Spoocan Bu kadar çabuk silemezler adamı ya daha adam yeni göründü hemende olmaz ama, bu arada babada harbi baba çıktı süngerimsi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Çorba oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 eagle_dnz said: spo mr african isaac süperdi :)) bi de oha baba baya sağlam şimdi peter güçleri geri alırsa babanın gücünün de almış olacak mı yanında kullandı sonuçta peter'ın gücü başkalarının güçlerini öğrenmek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar