thasaad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Valla dört gözle bekliyorum.Fragmanlar acaip gaz,hergün güne başlarken 1 kez izlemek yerinde oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Valla dört gözle bekliyorum.Fragmanlar acaip gaz,hergün güne başlarken 1 kez izlemek yerinde oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bu sene baya bereketli bir film sezonu olacak 300 de şiddetle gelmesini beklediğim filmlerden sin city nin çekimleri güzeldi bu daha da güzel olacağa benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 filmden önce bi cizgi romanını okuyun derim bulabilirsiniz p2p larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bu arada ayrıntılar genelde oldukca doğrudur, mesela sageîn dediğinin aksine, spartalılar zırhlarıyla ünlü değildir hatta zırh giyen atinalılala dalga gecerler, zirh gibi gereksiz şeyler bir savaşcının ihtriyacı yoktur, zaten spartanın surları bile yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 eet onu dediydim. hatta persliler bu ne lan cıbıldaklar diyip gülüyolar ilk hehe sora görüyolar cıbıldağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 said: 300 vs million olayı epeyce bir abartılı herkülün soyundan gelmiş olmalarına rağmen :) ama fragmanı gaz ötesi umarım güzel bir filmdir de hayalkırıklığına uğramayız O dönemde zaten dünyada milyondan fazla adam yoktu neredeyse ;) De efsaneler abartıldıkça yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 abi yok öyle bişey atmayın, şurda çok eski zamanlar değil, bugün 5 milyar varsa son 1000 yılda türemedi bu kadar insan. perslerin donanması herşeyi vs. ile beraber hesaplanan oran 2.3 milyon yunanistan seferinde. ne kadar doğru bilmiyorum ama en kötü olasılıkla 500 bin-1 milyon insan vardır diye tahmin ediyorum orduda. edit= + olarak sadece 300 insan değil, savaşın en son dönemecinde bile 700 thespian ile birlikte 300 spartalı toplam 1000 kişi. bu arada perslerin sadece ölümsüzler 10.000 kişi, ki en iyi askerler bunlar. [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 20:17 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Osmanlı'nın bile balkan seferlerinde neredeyse 100.000 kişiden fazla kişiden fazla kişiyle girdiği savaş olmadığını hatırlatırım aradan 1000 sene geçmiş olmasına rağmen 1400lerde. Nüfusun "eksponansiyal olarak" arttığını da hesaba katarsak zaten çok kısa bir süre içerisinde çok hızlı şekilde yükselebileceğini biliyoruz. Tabii ki dönem insanları 1 milyondan fazlaydı, espiri niyetine yazmıştım o yazıyı da, bir milyon kişi de tek başına bir orduda bulunamazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Abi Pers istilaları vs. bende olabilir yani sonuçta o nüfüs o dönem de bilinen dünya sınırları içerisindeki bölge de hesaplanmıştır,tahmin edilmiştir. Persler gibi büyük bir coğrafyaya sahip savasçı bir ulusun 1 milyon savaşçı çıkarması meydana bence zor bir şey değildir. Ha ama derseniz 300 vs. 1 milyon bana da biraz abartı geliyor ama kim biliyor ki gerçeği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ya o savaşta 120.000 pers, 5000 de yunanlı vardı galiba. 300 spartalı, perslerin 10.000 ölümsüz ü gibi elit bi grup sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ya o savaşta 120.000 pers, 5000 de yunanlı vardı galiba. 300 spartalı, perslerin 10.000 ölümsüz ü gibi elit bi grup sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 İşte 120.000 ya da işte 200.000 falan gibi sayılar gayet uygun ve mantıklı. Ama bir milyon çok abartı olurdu. O yüzden itiraz ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 said: bu arada ayrıntılar genelde oldukca doğrudur, mesela sageîn dediğinin aksine, spartalılar zırhlarıyla ünlü değildir hatta zırh giyen atinalılala dalga gecerler, zirh gibi gereksiz şeyler bir savaşcının ihtriyacı yoktur, zaten spartanın surları bile yoktur Ben bunu ilk kez duydum. Spartalılar zırhlı askerlerdir, dalga geçme konusu başka birşeye ithafen olabilir ama kesinlikle "cıbıldak" askerler değillerdi Spartalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 300 kadar elite spartalı birliğinin 250.000 kadar persliyi perişan ettiği olayı doğru savaş esnasında. Zira thermopylae geçiti daracık bir geçit ve spartalılar çocukluktan itibaren çok "demanding" bir askeri eğitim alıyorlar. Thespian ordusu da geri çekildiği için geriye sonuna kadar savaşacak, soyunu devam ettirebilecek olan seçilmiş 300 tane elite spartalı kalıyor. Benim de tüylerim diken diken oluyor. :P [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 12:59 tarihinde, Wacky tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bilmiyorum başka başına böyle bi olay gelen varmıdır ama; arkadaşla aramızda konuşurken şöyle bi dialog yaşanmıştı aramızda; ark:abi 300 geliyomuş şahane film gidelim ben:o ne abi ya ark:ya böyle spartalilar var 300 tane elite bi grup tarumar ediyolar ben:ne ıspartalılar mı? ark:bwhahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ps: biyerden alıntı değil yaşanmış olaydır. [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 13:04 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bu sparta grubu normalde bildiğimiz phalanx değil mi yav? en azından ben öyle biliyorum. zaten dar geçitteki savaşta da mızraklarını diziyorlar yan yana alt alta üst üste bu yüzdne persliler geçemiyor. phalanxtan ötesi mi var dar bi geçitte =) eğer phalanxsa bunlar zaten zırhlılar demektir hehe ha filmdekiler direkt barbarian filan galiba zaten hoyoyo diye daliyolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bi araştırdım da phalanx değillermiş =) sadece phalanx taktiği uyguluyorlar yani zırhlı olmadıkları doğrudur ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 11 gün kaldı :D sabredemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Her ne kadar mutheşem bir fragmanı olsada fazla gaza gelmemek lazım bence [spo]"THİSİZZ SPARTAA!"[/spo] çok fazla böyle balon gibi patlayan film çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Frank Miller'dan babam çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 abi zırhları yok, kalkanları var. zaten kalkanını iyi kontrol eden bir savaşçıyla başetmek kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 beyazperde.com 16 mart, imdb.com 30 mart olarak gösteriyor türkiyede gösterime girme tarihini. hadi bakalım. japonya için haziran diyorlar gösterime girme tarihi için, üzüldüm^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 japonlar netten çekip izlerler dert mi eşşek gibi internet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar