Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Daha önce başka forumlara da koymuştum, paticik'e de koyayım dedim :) [spo]Burda yaşamları, çizim teknikleri ve ödülleri hakkında uzun uzun yazacak değilim. Zaten bunlar hakkında bilgiyi en fazla wikipedia'dan bulurum, merak eden nasılsa oraya bakar. Ben sadece dörder resim koyup, bir iki fikrimi ekleyeceğim. Eğer sizin de dile getirmek istediğiniz fikirler, anlatmak istediğiniz başka ressamlar varsa, bu konuyu devam ettirebilirsiniz. Larry Elmore Dragonlance'in ünlü çizeri, kitap kapaklarında hep onun eserleri vardır. Kadınları çok güzel, daha doğrusu çok yüce çiziyor gibi geliyor bana. Gerçekçi olsa da yumuşak bir çizim tarzı var.Brom Çizimleriyle Dark Sun dünyasına hayat vermiştir. Ölü, kokuşmuş, karanlık bir hava hakim.Tony DiTerlizzi Planescape denince ilk akla gelen isimdir. Karışık, masalsı, düşsel bir anlatımla çiziyor.Todd Lockwood Özellikle D&D 3E çıkınca, Forgotten Realms ile birlikte adı sıkça anılır oldu. Daha katı ve güçlü, gerçekçi bir çizim tarzı var.Ciruelo CabralClyde Caldwell Forgotten Realms ve Dragonlance'te görmeye aşina olduğumuz bir isim.Jeff Easley Drizzt'i moruk çizen adam olarak tanınır.Samwise Didier Blizzard'ın bir numaralı çizeri. Genelde karikatürize, kalın ve kaba şeyler çiziyor.Justin Sweet Interplay'in oyunlarında (Icewind Dale, Fallout) görmeye alıştığımız bu adamın boya ve çizim tekniği gerçekten ilginç. Diğer ressamların kullandıklarından farklı, daha belirsiz şekiller çiziyor.Alan Lee Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit ünlü ressamıJohn Howe En sevdiğim Yüzüklerin Efendisi ressamı. Belki de Türkçe'ye çevrilmiş kitapların kapağında onun resimlerini görmeye alışık olduğumuz içindir. Ancak en fantastik çizimler onun olduğu için ayrı tutarım.Angus Mcpride Bu da başka bir Yüzüklerin Efendisi ressamı. Gameshow FRP köşesinden resimlerini hatırlarsınız belki.Ted NasmithTim Hildebrandt Yüzüklerin Efendisini çocuk masalları gibi çizen bir ressam.Boris Kaslı kadın vücutları çizmeyi çok sever kendisi.Julie Bell Boris'in çizim tarzına çok benziyor. Ama biraz daha "metal fantezi" çizimleri mevcut.Luis Royo Cinsellik üzerine fantezi yapan biri bu da.H.R. Giger Kemiksel bir tarzı var. Alien'ı, evrimini ve bölgelerini tasarlıyan adam bu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bu da ikinci bölümü [spo]Frank FrazettaAlex RossMichael Turner Seksi kız çizebilen bir çizgi roman çizeri. Erkekleri o kadar iyi olmuyor. Fathom ve Witchblade'le meşhurdur.Todd McFarlane Bunun da erkekleri gizemlidir. Spawn'ı ve Venom'u meşhur etmiştir.Jim Lee Kızları da erkekleri de karizma olur, çok hoştur. Karakterlere takındırdığı karizmatik pozlarıyla tanınır.Gabrielle Dell'Otto [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Evet daha önce de söyledim mükemmel bir açıklama bu =) Tebrik ediyorum yeniden ve yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 fantezi müziğin değişmez kralı küçük ibo'nun da fotoğraflarını görmek isterdik burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bu yeni spoilerları unutmuşum altından kapandığını bi açtım altını bulana kadar =)) Elmore diyorum ellerinden öpüyorum sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 helal bone bayağı resim var, bak bak bitmedi. H.R. Giger ve Todd McFarlane efsaneymiş, ki spawn ın çizimi tasarımı. bi karakterin her şeyi mi efsane olur kardeşim! şöle bişey var karakter tasarımı yapan elemanlar hakkında; http://characterdesigninterviews.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Burdaki ressamların hepsi birbirinden değerli. Ancak, Frank Frazetta'nın tarzına hastayım, bunu ayrıca belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Frank Farzetta hakkaten efsane adammış.. Todd McFarlane in Spawn ı da beni benden aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 GwindonSurion said: Todd McFarlane in Spawn ı da beni benden aldı.. spawn'ı yaratan o zaten :D Tony DiTerlizzi yi çok severim ben, magic kartlarında döktürüyordu. micheal turner sandaman de çizdi. ama sarah pezzini karekteri. aman tanrım böyle bir kadın olamaaz. bence crossover var birtane sarah ve wolvarine evleniyor, onun da çizerine bakayım. wolvarine çok değişik ve güzeldi. mcfarne bildiğim kadaryla ile olarak spider-man çizerek bu işe başladı. sonra kendi firmasını kurup spawn'ı yarattı ki en sevdiğim karekter belkide. tabiki sarah ile (L) Kerem Beyit'ide bence koymalıydın. fantezi çizimleri için süper bir çizer sende biliyorsunki :) eline sağlık güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 legendary topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Acep Kerem Beyit'ide Artık Bu Kategoriye Sokabilirmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çok kral bir başlık olmuş ama, aaa ashley wood ve mike mignola yok burda Ashley WoodMike Mignola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Tony DiTerlizzi, Justin Sweet ve John Howe döver d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bence kerem hepsini dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu cizerlerin cogu wizards of the coastun magic the gathering kartlarinda da illus. yapmistir, misal en baslarda bi avatar of woe vardı, ayrıca cogu baldurs gate ve icewind dale gibi oyunlardaki karakter resimlerini de cizmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar