Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 [spo]Rem misa'nın ölmesine izin vermez. Diğer shinigami gibi o da kendisini feda eder bence. Ryuzaki death note'un arkasına sonradan eklenmiş kuralların yalan olduğunu bir şekilde ortaya çıkarır. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 [spo] Zamanında dengesiz bir arkadaşın hangi forumda unuttum spoiler uyarısı yapmaması sebebiyle bir iki şey öğrendim mangayla ilgili ama bakalım. Yalnız haftaya konan prewiev pek umut verici değildi :D Ama bölümler ilerledikçe uyu olduğum Light'a daha fazla nefret beslemeye başladım. Bu kadar sağlam bir anti-kahraman yarattıkları için yapımcıları tebrik etmek gerek :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 25. bölüm de çıktı, "Silence". Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 25'i İzlemeyen KESİNLİKLE açmasın bu spo'yu [spo]GAY ALERT!!11 Gerçi harika bölümdü. Anime kaç bölümlük bilmiyorum da, 26'lıksa bi sonraki bölüm daha da harika olcak gibi geliyo bana. Light'ın planı saat gibi işledi. Watari'nin neyse de, Ryuzaki'nin ölmesine önce bi inanamadım. Sonra ölmemesi için mantıklı bi sebep bulamadım. Yani bu savaşı Light kazandı. Helal Light![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 [spo] Ben Ryuzaki bekliyordum ama Watari'de gitti arada hakikaten şaşırdım. Bu arada harbiden Gay alert. Bi anda değetri düştü gözümde Ryuzaki'Nin :D O neydi öyle ya :P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 [spo]ŞEREFSİZ LIGHT!!!11 L gider ayak bir çakallık yaptı bence ama hadi bakalım. izleyip görelim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 [spo]oha harbiden çok iyiydi bu bölüm ama diğer bölümler nolacak ki acep[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 25'i izlemeyen kesinlikle okumasın. [spo]L öldü aglıcaktım çok üzüldüm karambole gitti Rem'in Lightın planlarını farketmesine ragmen genede L i öldürmesi çok sarstı beni ben Light'a yardım etmez sanıodum :([/spo] [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 10:04 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Şu birkaç gün içinde oturup en baştan izledim.22. bölümdeyim.Hayatımda izlediğin en iyi animeler arasına girdi bile,karnıma ağrılar girerek izledim bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 O_o 25. bölümde böyle oldum resmen,neeeaaaaa dedim sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 :.(( ama ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 26 http://kuro-hanasubs.com/bt/%5bKuro-Hana%5d%20Death%20Note%20-%2026%20%5b95D5A764%5d.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bende izliycem bir gün (demorah nete gir :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ne zaman bitecek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bi yerde okudum, 37 bölüm olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 her çaramba yenisi cıktıgı an yukleyip izliyorum.galiba animeler yüzünden öss yi kazanamayacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bırak biriksin o zaman. öss den sonra 1 ay kapanır hepsini birden izlersin daha zevkli olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 http://204.157.1.121/~n/news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6483897.stm.htm [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 05:35 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hassktr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 anaa:D [spo]ikinci death notu ben bulmalıyım :P[/spo] [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 20:55 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ipden sonra normal hostun ismini vermekte cabası :) eskiden : koyup yaparlardı daha az dikkat çekiyordu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Death Note 27 Canlanın az ya çok durgun oldu bu bölüm. Hadi hop hop [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 20:49 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ehe harbi 26.bölüm dehşetti...iyi gidiyo ama bu seri bitmeden ölmem umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 [spo]Ben L ölmez diyordum Rem o tuzağa düşmez L ayarlar herşeyi kandırırlar lighti diyordum ama yemedi be. Neyse artık L'in çırağına emanet herşey yıllar sonra.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar