Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 aha azmodai bob'a girdi zaten yakında satar oyunu bırakır o zamana kadar birilerine daha bulaştırırsa bu huyunu suyunui yavaş yavaş bob petlerinden olur. aklıma gelen en duzgun plan budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Oynayanlar paticik kanalinda bulusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 arkadasim ben satici degilim! yanlis anlasilmisim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 arkadaşım ben ortaya konuşmuştum halbuki sen neden ustune alındınki dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sayin arkadasim ne ortasi, gayet kabak gibi azmo demissiniz!!!! NASIL OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 harbı ha öle demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 kabak gibi azmo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Azmo, affetmez satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 siz azmoya neden böyle dendiğiniz bilmezsiniz... azmo öyle böyle satmaz; fil istemezük demeye giden nasrettin hoca arkasına döner de görür ki kimse kalmamış, aynen öyle satar işte yoksa wowmuş evemiş bunlar satış değildir, azmonun bir lineage satışı vardır ki asıl ünü ordan gelir, öyle aylarca oynayıp, raidler yönetip, rullz bir aşamaya gelerek değil "geliyorum siz takılın biraz" diyip aylar sonra hiç ummadığımız yerden çıkmasıdır onun olayı yani bir gün siz takılın ben 5 dakkaya geliyorum derse geçmiş olsundur [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:00 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hayallah lineage'de oyle mi olmustu yahu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Azmo lololol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 afk 5 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hahaha ozellikle forumun eskilerinin cogunun var bir Azmo tarafindan satilma hikayesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bi de ben yokum aslında :P ama benim karakterden bi arkadaş oynuo yani istediğim zaman dönebilirim de malesef olmicak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Abo bu kadar pis bir herif oldugumu bilmiyordum ben :P ozur dilerim yoldaslarim hata ettiysek. Ama artik burdayim, yani varim... o yuzden haydin akalim uzayin soguk ortamlarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Cuce'nin uzayda ne işi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 şamanım abı uzay şamanı, körüm böle barış cubuğuyla dolaşıyorum. ister istemez karakter yükseliyo tabi uzaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: Abo bu kadar pis bir herif oldugumu bilmiyordum ben :P ozur dilerim yoldaslarim hata ettiysek. Ama artik burdayim, yani varim... o yuzden haydin akalim uzayin soguk ortamlarina. yok azmo şaka yapıyorum ben şahsen, keşke herkes senin kadar samimi olsa satarken bile ;) kamyoncum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 selamlar, lyrenna turkish coffee kanalında bulabilirsiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar