Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler var halen oynayan?

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Boblar çok hıyar ama, adamlar developerlerden falan bilinmeyen oyun açıklarını öğrenip kullanıyorlar, ilk onlar kullandıkları için kimse çıkıp bug abuse diyemiyor, hidden game feature/mechanics diyorlar kurtuluyorlar. Titan patlattılar ya bu şekilde.
Beni üzen bob gibi saçma olayların serverda barındırılması.
Şerefi olan bug abusedir bu der banlar adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boblar çok hıyar ama, adamlar developerlerden falan bilinmeyen oyun açıklarını öğrenip kullanıyorlar, ilk onlar kullandıkları için kimse çıkıp bug abuse diyemiyor, hidden game feature/mechanics diyorlar kurtuluyorlar. Titan patlattılar ya bu şekilde.
Beni üzen bob gibi saçma olayların serverda barındırılması.
Şerefi olan bug abusedir bu der banlar adamları.

Hangi buglardan açıklardan bahsediyorsun tam olarak?

Bide nasıl patlatmışız titanı?
Sosyal ağlarda paylaş

Duyduğuma göre, titan log off olmadan önce invis dolaşan bir gemi ile passive target ediliyor, titanın bundan haberinin olması imkansız. Hali ile agression timer başlıyor, titanın pilotu normal log out oluyorum sanıyorken (çünkü en son 3 saat önce herhangi bir savaşa girmiş) passive target ile aggression timerinin başlatılması yüzünden gemisi yokolmuyor (agression timer 15 dakika sanırım) ve oyundan çıkınca 15dakika boyunca oyunda kalmaya devam ediyor, bunu zaten onu passive target etmiş gemi olayı fark ediyor ve bob titanı orada patlatıyor.
Ben böyle duydum
Bu şekilde bir şey oyunda bana olsa büyük ihtimalle delirir ve dava falan açardım eveye.
Bobun 2 tane online olmayan titanı patlatması komik zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duyduğuma göre, titan log off olmadan önce invis dolaşan bir gemi ile passive target ediliyor, titanın bundan haberinin olması imkansız. Hali ile agression timer başlıyor, titanın pilotu normal log out oluyorum sanıyorken (çünkü en son 3 saat önce herhangi bir savaşa girmiş) passive target ile aggression timerinin başlatılması yüzünden gemisi yokolmuyor (agression timer 15 dakika sanırım) ve oyundan çıkınca 15dakika boyunca oyunda kalmaya devam ediyor, bunu zaten onu passive target etmiş gemi olayı fark ediyor ve bob titanı orada patlatıyor.
Ben böyle duydum
Bu şekilde bir şey oyunda bana olsa büyük ihtimalle delirir ve dava falan açardım eveye.
Bobun 2 tane online olmayan titanı patlatması komik zaten.

Yanlış duymuşsun, ki şaşılacak birşey değil.

İlk titan ASCN'ye aitti (Avatar), pilotu CYVOK'tu. Kendisi doomsday device'ı patlattıktan sonra safespot'a gitti ve 15 dakikalık aggresion timer'ı (DD'den dolayı) bitmeden oyundan çıktı (kendisi bilgisayarım kapandı falan filan diyor, sonuçta aynı şey), sistemdeki bob pilotu probe kullanarak titanı buldu, filo geldi patlattı.

İkinci titan D2'nin Erebus'uydu. Passive targetterla hiçbir alakası yoktu olayın. Erebus POS'da bekliyordu, yanında bizim D2'ye yerleştirdiğimiz bir ajan bekliyordu. Ajanın gemisi covert ops'du ve bir tane micro-smartbomb takılıydı. Ajanımız smartbomb'u patlatıp titan'a 15 damage vurdu, agression timer başladı, adam sonra log off etti, probe'la yerini bulup üzerine çullandık. Adam tekrar oyuna girip DD'yi patlattı ama kurtulamadı.

1. elden biliyorum. Aşağıda da iki resim var konuyla alakalı. Birincisi ajanın smartbomb'u patlattıktan sonra aldığı ss, diğeri titan'ın wreck'i.

http://img338.imageshack.us/img338/9642/20070216175848vh3.jpg

http://img338.imageshack.us/img338/7745/20070216180720ay1.jpg

binlerce edit: resimler.

[ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 22:54 tarihinde, Exodus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya gene de hoş değil, normal bir savaş değil sonuçta. Kurallarda olmasa bile etik değil.
Ultimadaki Alt F4 e dönmüş hafifden. Yada gzye kaçmaya dönmüş.

"Normal" bir savaştan kastın karşılıklı dan-dun ateş etmekse titan öldürmek zaten teknik olarak imkansız. Warp scramble edilemeyen, jam edilemeyen, tak diye jump edebilen, öküz gibi capacitor'ü olan bir gemi sonuçta.

CYVOK'un durumu direkt kendi hatasıydı. Aggro timer bitmeden oyundan çıkan bırak titanı, frigate tanımıyorum ben. Biz böyle birşey beklemiyorduk yani, fırsat çıktı değerlendirdik.

D2'nin durumunda titan pilotü aggression timer'ı olduğunu fark etseydi plan suya düşerdi ki büyük ihtimal böyle olmasını bekliyorduk, olmadı.

İki durum da tamemen oyun kuralları içerisinde. Propagandayla alakasını da göremedim, yalan yanlış bilgileri düzeltiyoruz diye mi propaganda oldu? Passive targeter diyorlar, öyle birşeyin olması mümkün bile değil. Benim birşey söylememe gerek bile olmaması lazım mantık dışı hikayeler için.
Sosyal ağlarda paylaş

cok dayanıyo duruyodur

ha ayrıca bir filo "titan patlatıcaz" diye yola cıkıp öle fitlenmişse titanıda indirir kanımca,

ikisininde en büyük mallığını tek başlarına itanle gezmek diye düşünüyorum.

ayrıca oyundaki önemli nanerlerdir titanlar kallavi bir savaş olmadan patlamaları üzüyo şahsımı

[ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 04:03 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda yazılanları okudum bir bob uyesi olaraktan bob u savunman tabiki dogal ve bob u kucumsemek cidden cok buyuk yanlıs olur

Oncelikle bob a verilen t2 bpler kim ne derse desin gercek ama dersen ki bob un buna ihtiyacı varmıydı sanmam

Savasa gelince su an anti bob acısından gayet iyi gidiyor diyebilirim cidden bob u oyundan silmeyi kafaya koymus insanlar oldugunun farkına vardım 1 ay once.

Titan olayina gelince oyunun butun dengelerini alt ust eden bi gemi sadece 1 tusa basarak butun small shipleri anında olduruyor ki 3 hafta once 15 kisilik bi gate campa gelim dd atti. Bunun yaninda 1 kere interceptor buble icine almayi ve orda tutmayi basardik fakat gerekli bs ve dread sayisina erisemedigimiz icin sadece bakmakla yetindik

Savasın bu kadar uzun surme sebebi ise bob her corp her alliance da officer seviyesine varana kadar spy lar yerlestirmistir o yuzden yapılacak saldıralarda son ana kadar bilgi vememek hatta yapılanın tersini yapmak vs vs haline geldi daha cok bir sinir harbi oldu desem yeridir

Lotka volteranin dusmesi pesine oyundaki en izbe adamlar olan Goon alliance ve Red alliance de artik bob ile olan savasa katildi

Nekadar uzun surecegi hakkinca bi fikrim yok acikcasi fakat oyun haritasi yavas yavas degismeye basladi bile..

Triax Calingham
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bence oyunun asıl tadı küçük ve orta büyüklükteki gemilerde.Ben gerek fleet battle olsun gerek ufak skirmish tarzı şeyler olsun hep,assault frig,ceptor filan gibi gemilerde oldum,direk adrenalin patlaması oluyor :)(pod killmail leri ve podun patlarken çıkardığı "squish" sesi de cabası :P).1-2 haftaya da interdictor a filan geçince çok hoş olacak.

BoB'a karşı olmak bence popüler olduğu için millet atıp tutuyor.Ha BoB a karşı savaşmak çok zevkli olabilir,çünkü taa mOo döneminden pilotlar var,gayet kaliteli savaşlar olur ama "omg heryeri elegeçirdiler yoketmeliyiz!!" tarzı şeyler laftan ibaret bence.Zamanında veritas'da iken,orda da diyorlardı işte tüm doğu BoB a karşı savaşıcak filan diye ama gerçeğin o olmadığını herkes biliyordu o zaman bile zaten :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...