Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı yenilemesi

Delyyyy

Öne çıkan mesajlar

p4 2.8 ghz ,seagate 120gb hdd, asus p4p800 ve 512 mb ddr 400mhz ramim var . Şu anda asus fx5200 ekran kartım var . Şu an için iyi bir ekran kartı alamyı düşünüyorum , geforceun 6800 serisi bana uygun geldi birde 512 mb ram imi satıp 2 tane 1024 mb 400 mhz ddr ram alamayı düşünüyorum . Mantıklımıdır onu öğrenmek istemiştim

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 12:16 tarihinde, Delyyyy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bana da 1200gb hdd bulsana bi tane. :p 6800 kullandığım için şunu söyliyeyim, fiyat performans açısından çok iyi bir kart. Overclock'a müsait, ben %15 overclock'lu kullanıyorum en ufak sorun çıkmadı. Asus v9999 benimki. Ama, sana dediğim gibi oblivion'da performans yeterince iyi değil. Yani yeni çıkan oyunların detayları sonuna kadar açıp da rahat bir şekilde oynamak mümkün değil o kartla.

Ram içinse, madem 512mb ram'in 400mhz, onu satma direk üstüne 1024mb tak. Bence gayet iyi yeter. Önemli olan minimum 1gb olması. 1.5gb ile 2gb arasında fark pek büyük olmaz. Fiyat farkına değmez yani. Onun yerine o fiyatı ekran kartına eklemek daha hayırlı olur. Hadi ben oblivion'a devam edeyim. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Laorx ben o kart çok iyi demedim, hatta en iyiside demedim :) fiyatına göre en iyi kart o. 95 ytl civarı şu andaki fiyatı. 2.5 sene önce çıkıp hala oyunları %90 sorunsuz çalıştırıyorsa o kartın hakkını vermek lazım. eğer ki çekirdek hızı 250 değil 400-600 olsaydı onun uzerıne ekran kartı tanımazdım ^.^
Sosyal ağlarda paylaş

bence anakartı değiştir ilk, PCI destekleyen güzel bir anakart alabilirsin, ona da cpu'nun pin'i uymaz gibi geliyor bana. bu yüzden 631+ işlemcileri var pentium'un hyper-threading, onun üstüne de nvidia'nın 6 serisinden bir tane takarsan gayet ekonomik olur gibi geliyor bana. en olmadı fx5900 satabilirim .p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...