Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Satılıyor?

Way

Öne çıkan mesajlar

dun gece yazmayı planlıyodum ama vaktim yoktu simdi yazıyım dedim herkesin bilmesi gerektigi birsey olduguna inanıyorum..dun gece kanal turk te yayınlanan ceviz kabugunu izledim ve daha once hic fark etmedigim seyler ogrendim..bir harita gosterdiler yabancıların nerelerden toprak aldıgını gosteren cok buyuk bi sok gecirdim gordukten sonra sınır bolgelerimizde ki topraklar ciddi bir sekilde satın alınıyo..yunanlılar ege kıyılarında israilliler guney topraklarımızı fransız vatandasları dogu anadolu sınırlarını(ki bu fransızların cogu ermeni asıllı) alıyor..istanbul cevresini amerikalılar bu liste uzuyo gidiyo tam olarak hepsini hatırlıyamadım simdi..farkında mısınız 1 hafta kadar once rusya baska ulkelerdeki sahip oldugu topraklar hakkında hak sahibi olmak istemisti..

bu alınan topraklar atıyorum 5 liralık yere 500 lira vererek alınan topraklar yani satan turk vatandaslarınında pek kusuru yok gibi..asıl beni dehsete dusuren bu alınan toprakların bir vakıf a sirkete bagıslanabildigi gibi direk ulkelere de bagıslanabilir olması..sole bi duyum aldım bazı kisiler sırf cocugu turk pasaport u alsın diye cocugunu turkiyede dogurup geri ulkesine donuyo..bu cocuklar turkiye vatandası da oldukları icin daha sonra bunların adına turkiyede topraklar alınabiliyo..

israil in nasıl kuruldugunu hepiniz biliyosunuz heralde..bu gidishat in bu olaya benzemesi gibi durumlarla karsılasabiliriz..bizim yapıcagımız bisi yok bilgilenmek dısında yonetim kararlı olsa bile onların yapacagı seylerde sınırlı cunku alınan yerlerin hepsi yasal tapulu vs li..

neyse umarım okursunuz bilgilenirsiniz bu konuda..
Sosyal ağlarda paylaş

bi saniye şimdi, adam burda arsa alcak, sonra onu diyelim ki israil'e bağışlıyacak, sonra orası israil toprağı mı olcak?WTF!?!

biz de onların sınırlarından arsa alalım, bizim neyimiz eksik. üstelik amerikan pasaportu olsun diye çocuklarını amerikada doğuran bisürü aile var. tansu çillerin amerikada bisürü malvarlığı vardı hatırlarsanız. onlar satın mı almışlar amerikayı? florida'dan birazcık bize bağışlasalardı keşke :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tek bu değil ki , verdiğimiz vergilerin bize devlet tarafından su,yol,hastane yaptırılarak geri dönmesi gerekirken şimdi yabancı sermayeye devredilen topraklara Dubaili iş adamları hastane dikiyor , böylece karış karış topraklar yabancılara devrediliyor , bu arada AKP iktidarınınsa hastane yapmayı devlet görevi olarak görmediği kesin.Bu arada bizim vergilerimiz nereye gidiyor dersiniz??Mesela KAdir Topbaş'a. BEyfendi İstiklal Caddesinin 5 ayda yapılan granitlerinin rengini beğenmedi , baştan yaptırıyor.haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve Acı ama gerçek

Kara mayınların temizlenmesi için ihale açan Türkiye Cumhuriyeti Sınırda bulunan 9 ilde mayınlı arazileri İSRAİL e verdi.
Bir noktaya kadar güzel.İsrail oradaki karamayınları temizleyecek.

peki durum nedir ?

Durum şu ki. Türkiye Cumhuriyeti mayınlı toprakları ihalede kiralayarak verdi.
Yani 49 Yıllığına İsrail e ait o topraklar.

Bugun Boğazdaki Onlarca arsaya sahip olan araplar için ,
Doğuda binlerce dönümlük arsalara sahip olan Avrupadaki Ermeni Lobisi için ,
Güneydoğuda zengin kürtlere ve İsraillilere peşkeş çekilen topraklar için ,

yabancılara alınan toprak için tapu hakkı veren yasayı Anayasaya koyan kişi TURGUT ÖZAL a Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Teşekkürü bir borç biliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir onceki konudada demistim pkk konusunda.Evet gercekten cok acı bir durum
benim yazdıgım bir daha tekrarlayayım :
o degilde dun hulki cevizoglunun ceviz kabugu adlı programı vardı kanalturk'de,izleyen varmı ?
Cok ilgincdi,programdaki sozleri forumlardan okusam hadi lan derdim ama bakın konuya neler varmıs ( konuklar rahsan ecevit,bir parti lideri adini unuttum,birde avukat)
::::::::::

[spo]DEVLETİN TEMEL UNSURU, EGEMENLİK VE BAĞIMSIZLIK SİMGESİ OLAN VATAN TOPRAKLARI SATILIYOR... GAP’IN VE BÜYÜK NEHİRLERİMİZİN ETRAFI KUŞATILIYOR, SAHİLLER TÜRKLER’E KAPANIYOR MU?..

ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARINA RAĞMEN, BORÇLARI ÖDEMEK BAHANESİYLE SATILAN TOPRAKLARIMIZ, GEREKTİĞİNDE GERİ ALINABİLECEK Mİ?..

SURİYE SINIRINDAKİ MAYINLI ARAZİLERİN TEMİZLENMESİ VE YABANCILARA VERİLMESİ İLE YENİ DEVLETLERARASI SORUNLARA DAVETİYE Mİ ÇIKARILIYOR?.. TOPRAK SATIŞLARINDA, ASKERİ YASAK BÖLGELERİN DURUMU NE OLDU?..

BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ, KÜRDİSTAN KURMA HAYALİ, İSRAİL’İN VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR DÜŞÜNCESİ DEVAM EDERKEN, ŞU ANDA NE KADAR TOPRAK SATILDI?.. [/spo]

Ve gercektende israilli kadinlarin guneydoguya gidip dogum yaptıgını ve bu cocukların turk kimligi alıp israile dondugunu biliyormuydunuz.Ben bu programda ogrendim...Ayrica Yunanistanın fener rum patrikanesinin yakınlarından arsa aldıgını...
Bence artık dur dememiz gerek,AKP VATANI SATIYOR...
Sosyal ağlarda paylaş

büyük umutlarla getirmişti Türk Halkı AKP'yi Güzel ve Zengin ülkemizin başına.

Ama şu anda acı bir şekilde görmekteyiz ki,Ülkemizin yukarıda saydığım en güzel iki yanı şu anda yabancılara veriliyor.

(zenginlik=su kaynakları>israile ve madenler>abd'ye)
(topraklarımız başlı başına bir güzellik zaten.verimli topraklarımız hepsi de)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar abartmayın bence bunun tartışması yasa çıkarken yapıldı,çıktıktan sonra da yapıldı,adını hatırlamadığım bir bakan açıklamasında satılan toprakların istatistiğini verdi,genelde turistler tarafından alınan topraklar,emekli olunca buraya yerleşiyorlar.Sırf toprak alsın diye burada doğum yapılması yasayla hükümetle alakalı bir şey değil ki,herkez artniyetle yapabilir bunu.Zaten durum vahim olsa hükümet değil devlet olaya el koyar.
Sosyal ağlarda paylaş

ultraa sorun şu
Dünya ülkelerinin çoğunda yabancıya toprak satışı var.
Fakat yabancı toprak aldığı zaman tapu verilmiyor.İşletme hakkı vs veriliyor ama tapu milli güvenlik nedeniyle verilmiyor.
Fakat bizim sevgili başbakanımız cumhurbaşkanımız sayın turgut özal "anayasayı bir kere delmekle birşey olmaz" sözüyle araplara boğazda toprak sattı ve tapu verdi.
Anayasa delik deşik oldu sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bu konuda yeterli bilgim yok,düzenleme nasıldır,gerekli önlemler alındı mı vs..Toprak satışı bence de baya baya sınırlanmalı,hatta keşke olmasın, ama son zamanlarda milliyetçi söylevlerin artış göstermesi ve her daim ülke elden gidiyor nutukları atıldığı için özellikle AB ile ilgili konulara biraz daha objektif bakılması gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...