-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 System Of A Down'un Chop Suey şarkısına , Türk filmleriyle harmanlanmış yarıcı bir video. Tükenmeden indirin :P http://video.google.com/videoplay?docid=1173718120791996965&q=chop+cucu&pl=true Not : Bekleyin dolmasını , sonra izleyin. Son 10 saniye içinde yemek yiyip , içmeyin , boğulursunuz falan gülmekten karışmam sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 abi bu harikada:) bunun başka versiyonu yokmu acaba wmv yada mpg olanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ek$isozlukte chop cucu diye ararsaniz link bulursunuz wmv veya mpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bunun kadar guzel amator video izlemedim. ciddi son sahnede kendi tukurugumden boguluyordum. ama buraya niye acıtınız ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 şöyle bi ilişkisi olabilir burayla, dünyayı kurtaran adamdan sahneler var ya- turkish star wars diyolar ya bu filme yurt dışında o hesap:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Yok , garbage' açıcaktım da şimdi biz Swg'ciler olarak moralimiz oyun yüzünden biraz düşük , milleti şenlendiriyim dedim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar