Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''pkk vuruyor milliyetçi türkiyeyi kuruyor''...

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

siyasi olaydan çok sosyal bi olay gibi geldi bana onun için açmaktanın ni sorun olmayacağını düşündüm.''pkk vuruyor milliyetçi türkiyeyi kuruyor'' başlığını bi dergide gördüm ve ilgimi çekti.içimden bir ses milli bilinç uyanıyor mu diye sordu ister istemez.(lütfen milliyetçilii şu anda bazı saptırılmış kullanımlarıyla almayınız.)sizce uyanıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Türk Milliyetçiliği, karşıt unsurlara rağmen(kültür emperyalizmi, beyin göçü vs) artıyo gibi. Nolursa olsun, yeni kurulmuş sayılabilcek bi ülkede yaşıyoruz ve halka milliyetçilik aşılanmalı. Faşistliğe varmadığı sürece milliyetçiliğin kimseye zarar vermiyceğini düşünüyorum. Yani, milliyetçi düşünce yaygınlaşıyosa bile, belli sınırlara varana kadar, bi sakıncası yok.

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 21:50 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Milliyetçiliği Atatürk'ün benimsediği bir çizgide anlıyor olmanız güzel. Fakat evrensel siyasi normlar vardır. Bu normlara göre evrensel anlamda millyetçilik şiddetsel bir yaklaşımdır ve kötüdür.
Ayrıca Türkiyede hiçbir nanenin uyandığı yok. Sadece şiddetin ve iç savaşın uyandığı doğru. Kurtlar Vadisi izlemekten başka hiçbir konuda uyanamayan bir nesil mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Suçu hiç bir konuda kafa beyin yormayan, yanımızda savaş olurken aman bana ne diyip, başımızdaki çuvalı Kurtlar Vadisinde çıkardık zannedip gözyaşlarına boğulanlara attım sadece.
Çuval 50 senedir kafamızda.
Konuyu da sündürmeyelim. Sadece bir örnekleme yapmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk başta ben de oradaki halkın linç girşimini izlerken takdir ettim ama sonra düşündüm ki , bu işler hoş olmayan yerlere varacak. Şüphesiz ki PKK ve DTP'liler büyük suçlar işlemişlerdir ama bunların hiç biri rasgele değil, büyük bir planın küçük parçaları ve bu şerefsizler yüzünden türk-kürt ayrımı körüklenmekte. pek çok insanımız bu kışkırtmalarla gittikçe birbirine düşman olmakta. Bu ayrım şüphesiz ki her alan da sırf insanları türk veya kürt diye ayrıma itecek bu da Türkiye'yi bir şekilde huzursuzluğa götürecektir.

Buradaki asıl suçlu bu konuya aciz kalan hükümettir. Bu olayların böyle olacağının göre göre terör yasalarını yumuşattı! Bu provakasyonlar devam ederse gerçekten Kürt ve Türk tamamen birbirine düşman olacak, o zamanlar bunu isteyenlerin işine gelecektir, Türkiye'nin değil!
Sosyal ağlarda paylaş

yau kardeşim o olay çıkaran şerefsizin istediği de ''polis bize müdahale etsin,bi ikimizi hastanelik etsin de avrupadaki destekçilerimiz de onlara müdahale etsin'' mantığıdır.yoksa polis bilmiomu iki cop sallayıp dayak atmayı...bu işin adı zaten provakasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten kim hatırlamıyorum,bir bakan açık açık söyledi;
"Terör eylemleri dış ülkelerden desteksiz bir şekilde bu hale gelemez" diye.
Halk işten anlar,hukümetin gözü kulağı kapalıdır dememek lazım.. Herkes neler olup bittiğinin farkında sanırım.
Ben arkadaki en güçlü adayı ABD olarak görüyorum. Adamların her yaptığı hareket resmen bunu onaylıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiye cumhuriyeti barzaniye amerikayla destek verip kuzey irakta kurt devleti kurmaktadir. Buda PKK nin isine gelmemektedir bu son olaylarin ozu bu.

semdinli olaylarida tamamen pkk komplosu

barzaninin ailesi semdinlide yasar pkk nin gucu yoktur o bolgede. Boyle bir komployla orada guc gosterisi yapip ele gecirdiler. zaten olayi incelerseniz geri zekalilarin bile yapmiyacagi bir bomba olayi var.

adam guya istihbaratci herkesin ortasinda el bombasiyla bina patlatiyor. Ustune ayni anda iki el bombasi atiyoki fiziksel olarak imkansiz.

Sonra neymis efendim araba silah varmis e dangalak jandarmanin arabasinda silah olmiyacakta nerde olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh derim başka bişi demem.
Susurluklar köy boşaltmalar kurşuna dizmeler. Biz bunları çok gördük. Uğur Mumcu'un bile neden öldürüldüğünü cümle alem biliyor. Çok önemli belgelerim var çok özel bilgilere ulaştım diyordu. Neydi bu ? Derin Devlet'in yani devletin içindeki adamların malum örgütü kendi elleriyle kurduğu idi.. Sonra derin devletin bombasına hedef oldu..

Biz bu filmi defalarca gördük. Halen şemdinli PKK ın komplosu demek olaylara at gözlüğü değil, kör gözlüğü ile bakmak demektir kanımca..
Sosyal ağlarda paylaş

uyanıyor.ve her okulda/lisede bir atatürkçü veya milliyetçi bir oluşumun olması sevindirici.

Yani gençler arasında Atatürkçülük ve Milliyetçilik(ülkücü falan da var) yayılıyor hızla.

ben bunu gözlemledim neredeyse her lisede falan manyak derecede bir milliyetçilik var.kim nederse desin.gördüğüme mi inanacam duyduğuma mı ya?

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 12:29 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...