eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 siyasi olaydan çok sosyal bi olay gibi geldi bana onun için açmaktanın ni sorun olmayacağını düşündüm.''pkk vuruyor milliyetçi türkiyeyi kuruyor'' başlığını bi dergide gördüm ve ilgimi çekti.içimden bir ses milli bilinç uyanıyor mu diye sordu ister istemez.(lütfen milliyetçilii şu anda bazı saptırılmış kullanımlarıyla almayınız.)sizce uyanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Türk Milliyetçiliği, karşıt unsurlara rağmen(kültür emperyalizmi, beyin göçü vs) artıyo gibi. Nolursa olsun, yeni kurulmuş sayılabilcek bi ülkede yaşıyoruz ve halka milliyetçilik aşılanmalı. Faşistliğe varmadığı sürece milliyetçiliğin kimseye zarar vermiyceğini düşünüyorum. Yani, milliyetçi düşünce yaygınlaşıyosa bile, belli sınırlara varana kadar, bi sakıncası yok. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 21:50 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 saptırmayın demişsinde orda sapıtık anlamında kullanılmış gibi geldi bana, neyse siyaset tartışmıyoruz ayıp. bence uyanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bazi yerlerde uyumuyo ki uyansin. Ta$ atiyorlar devletin polisine, goren uyaracagi yerde bi ta$da o atiyo. Ist/Dolapdere'de olan eylemlerde gogsum kabardi. Millet kiliclarla cikti gostericilerin kar$isina. Ama bunu G.D.Anadolu icin soyleyemem maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 acikcasi uyaniyor. Ozellikle polisin aciz yaklasmilarindan sonra ben bile dusunuyorum calistigim butun kurtlerle islerimi kesmeyi. dogru yada yanlis benimde dukkanim zarar gorse hic bir kurtle konusmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aferin. bence bu konuyuda silelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 affedin bilgisizliğimi Athlet ist/dolapderede kim kimin karsına kılcıla cıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 çingeneler kürtlerin karşısına çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aslında sorunu türk-kürt olayına fazla indirmemek lazım o iceberg ni sadece görünen kısmı suyun altında ingiltere v.s gibi büyük devletler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aynen öle. adam palayla çıktı. bariz pala böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Milliyetçiliği Atatürk'ün benimsediği bir çizgide anlıyor olmanız güzel. Fakat evrensel siyasi normlar vardır. Bu normlara göre evrensel anlamda millyetçilik şiddetsel bir yaklaşımdır ve kötüdür. Ayrıca Türkiyede hiçbir nanenin uyandığı yok. Sadece şiddetin ve iç savaşın uyandığı doğru. Kurtlar Vadisi izlemekten başka hiçbir konuda uyanamayan bir nesil mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sucu yine kurtlar vadisi izleyenlere atiyosunuz. bence sucu isini yapmayan polislerde arayin. onlar basi bos birakmasalar, islerini yapsalar kimse cesaret bulamaz... insanlar polislerin bi b.ka yaramadigini farketti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Suçu hiç bir konuda kafa beyin yormayan, yanımızda savaş olurken aman bana ne diyip, başımızdaki çuvalı Kurtlar Vadisinde çıkardık zannedip gözyaşlarına boğulanlara attım sadece. Çuval 50 senedir kafamızda. Konuyu da sündürmeyelim. Sadece bir örnekleme yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tek hatalı ve gordugum kadarıyla duzelmeyecek nokta suc her zaman icin butunun uzerine yıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İlk başta ben de oradaki halkın linç girşimini izlerken takdir ettim ama sonra düşündüm ki , bu işler hoş olmayan yerlere varacak. Şüphesiz ki PKK ve DTP'liler büyük suçlar işlemişlerdir ama bunların hiç biri rasgele değil, büyük bir planın küçük parçaları ve bu şerefsizler yüzünden türk-kürt ayrımı körüklenmekte. pek çok insanımız bu kışkırtmalarla gittikçe birbirine düşman olmakta. Bu ayrım şüphesiz ki her alan da sırf insanları türk veya kürt diye ayrıma itecek bu da Türkiye'yi bir şekilde huzursuzluğa götürecektir. Buradaki asıl suçlu bu konuya aciz kalan hükümettir. Bu olayların böyle olacağının göre göre terör yasalarını yumuşattı! Bu provakasyonlar devam ederse gerçekten Kürt ve Türk tamamen birbirine düşman olacak, o zamanlar bunu isteyenlerin işine gelecektir, Türkiye'nin değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben yazamanında söyledim söylüyeceklerimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yau kardeşim o olay çıkaran şerefsizin istediği de ''polis bize müdahale etsin,bi ikimizi hastanelik etsin de avrupadaki destekçilerimiz de onlara müdahale etsin'' mantığıdır.yoksa polis bilmiomu iki cop sallayıp dayak atmayı...bu işin adı zaten provakasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 zaten kim hatırlamıyorum,bir bakan açık açık söyledi; "Terör eylemleri dış ülkelerden desteksiz bir şekilde bu hale gelemez" diye. Halk işten anlar,hukümetin gözü kulağı kapalıdır dememek lazım.. Herkes neler olup bittiğinin farkında sanırım. Ben arkadaki en güçlü adayı ABD olarak görüyorum. Adamların her yaptığı hareket resmen bunu onaylıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Turkiye cumhuriyeti barzaniye amerikayla destek verip kuzey irakta kurt devleti kurmaktadir. Buda PKK nin isine gelmemektedir bu son olaylarin ozu bu. semdinli olaylarida tamamen pkk komplosu barzaninin ailesi semdinlide yasar pkk nin gucu yoktur o bolgede. Boyle bir komployla orada guc gosterisi yapip ele gecirdiler. zaten olayi incelerseniz geri zekalilarin bile yapmiyacagi bir bomba olayi var. adam guya istihbaratci herkesin ortasinda el bombasiyla bina patlatiyor. Ustune ayni anda iki el bombasi atiyoki fiziksel olarak imkansiz. Sonra neymis efendim araba silah varmis e dangalak jandarmanin arabasinda silah olmiyacakta nerde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Yuh derim başka bişi demem. Susurluklar köy boşaltmalar kurşuna dizmeler. Biz bunları çok gördük. Uğur Mumcu'un bile neden öldürüldüğünü cümle alem biliyor. Çok önemli belgelerim var çok özel bilgilere ulaştım diyordu. Neydi bu ? Derin Devlet'in yani devletin içindeki adamların malum örgütü kendi elleriyle kurduğu idi.. Sonra derin devletin bombasına hedef oldu.. Biz bu filmi defalarca gördük. Halen şemdinli PKK ın komplosu demek olaylara at gözlüğü değil, kör gözlüğü ile bakmak demektir kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 uyanıyor.ve her okulda/lisede bir atatürkçü veya milliyetçi bir oluşumun olması sevindirici. Yani gençler arasında Atatürkçülük ve Milliyetçilik(ülkücü falan da var) yayılıyor hızla. ben bunu gözlemledim neredeyse her lisede falan manyak derecede bir milliyetçilik var.kim nederse desin.gördüğüme mi inanacam duyduğuma mı ya? [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 12:29 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Sabır ya rab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 12 eylül öncesi yapılan herşey darbe içindi,buda türkiyeyi katı bakış açısına yönelten,arkasında büyük fırtınalar dönen bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bızım mılletımız ne zaman ne yapıyacgını bılmıyen bır toplum bence daha mısıl mısıl uyuyo ama boyle gıderse uyanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar