Daniel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadaslar win xp actıgım zmn microsoft windows hatası alıyorum 2 kere nedir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hatanın ne olduunu anlatırsan daha olumlu cevaplar alman muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bi olay bu kadar güzel anlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 blgisayarı actıgım anda microsoft windows hata verdi diyo 2 tane hata yazısı cıkıyo ve tam böyle bisey yapıyorum tabi zamanı belli olmuyo pc kitleniyo yani msmavi bi ekran oluyo karısık yazıların oldugu ve sonra kapatmak zorunda kalıosn tusa basılı tutarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 blue screen of death format c: /q derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hayır daha yeni yükledim windows u ama hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Service Pack 2 veya en azından 1 kurulu mu? Diilse kurmayı dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sp 2 yüklü ve syle bi sorun da var internet explorer a da hata fln veriyo acıkken paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bir sürü birşey yazan mavi ekranda en başta hata numarası yazar onu yazarsan daha kolay yardımcı olunabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 unmountable boot volue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 said: bir sürü birşey yazan mavi ekranda en başta hata numarası yazar onu yazarsan daha kolay yardımcı olunabilir... doğru söylemiş, o numara olmadan sana kimse yardımcı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 arkadaşım hata kodunu yazmanın bir faydası yok. eğer tahminim fiziksel hata raporu ise o yapman gereken şey, bu hatadan once bilgisayarına yukledıgın bır driverdan kaynaklanıyordur. bu hatayla karsılasmadan once pc ye taktıgın cam,tv kartı, ses kartı yada herhangi bir driver guncellemesi yaptın mı ? eğer bunu hatırlıyorsan o driveri kaldır. eğer fiziksel bölünme hatası ise lütfen driverlarını sil, tekrar yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar