eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadaşlar i tune diye bi programı var ama o programdan i poda nasıl atacam şarkıları bi tarif edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 pardon gerek kalmadı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bi arkadaş geçen gün iPod video aldı. Anakartı USB2.0 desteklemiyodu ve iTunes kurulu diildi. Böle bi durumda 189dk gibi bi sürede atıyodu müzikleri. iTunes kurunca (ne hikmetse) çok daha hızlı atmaya başlamış. http://www.apple.com adresinde iTunes'u bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gerçekten ipod'lara birşey yükleme konusu çok sinir. itunes dışında birkaç altarnatif program var ama ipod'u bozabiliyor. itunes'te ise eklemek istediğiniz müzikler kesinlikle libraryde bulunmalı. daha sonra playlist oluşturacaksınız. playlistleri ise ayarlar bölümünden sürekli/otomatik veya elle güncelle gibi seçeneklerle ayarlıyacaksınız. daha sonra olay tamamdır. eğer silmek isterseniz playlist veya libraryden silebilirsiniz. ama sakın yüklendi diye itunes'den silmeye kalkmayın. yoksa gider hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ben de yeni bi ipod ve itunes kullanıcısı olarak bu kadar lanet bi program gormedim :) Çok begenenler var ama gerçekten gereksiz bi program gibi geldi . (Gereksiz geldi derken ipodunuzu duzgun kullanmak istiosanız mutlaka kullanmanız gerekiyor ama işte :) benim isteklerimi karşılayamıo beter bi kullanıcı arayuzune sahip bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 İyide "Manually manage songs and playlists"i seçerseniz sürükle-bırak yöntemiyle şarkı atabilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Surukle bırak yapıorum da ben zaten libary update cart curt olayını anlamadım bi de be libary i bosalttım cok guzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ya benim ipod a(nano) itunes yüklesem de şarkı atılmıyo.itunes un listesinde çıkmıyo ipod, ama şarj edebiliyo. Şarj ederken de iPod olduğunu görüyo ama şarkı yükleyemiyorum. usb yle ilgili bir sorunmuş sanırım onu nasıl düzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 dosya uzantılarına falan da bakın. ogg ları atmıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yok hepsi mp3 ayrıca şarkı atmak bir yana, ipod u tanımıyo itunes, listesinde de çıkmıyo (ama iPod u şarj etmek için bilgisayara taktığımda donanım sökme veya çıkarma hedesi görünüyo, onu açtığımda Donanım Aygıtları nın altında iPod yazıyo, yanında açık bir kilit işareti var(Windows 2000-iPod Nano 2 gb)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yok yok bu apple harbi cins.. dün makinemdeki mp3lerimi silmiştim üstüne sync si açık ipodun takınca itunes dedi sync ediimmi dedim et anasını satiim bi baktım ipoddaki bütün mp3leride silmiş.. allah belani versin apple bu ne lan?!? insan bi check eder dosya yoksa nie sync edicem die ipoduda boşaltıosun sığırcık.. bölede uyuz bi alet bu itunes/ipod ekürisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 xplay kullanin . itunes sileli yillar oldu ben. xplayde kurarken dikkat edin 2.0 bilmemkac versiyonu kuruluyor sonra bide update patchi var ,updateini kurmassan ipodu yoktur falan diyor. surukle tasi,playlist olusturma falan super rahat bir program. itunesida direk silin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 xplay nereden yüklenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 googleda aratirsan cikar bende hatırlamıyorum sayfasi neydi tek hatirladigim setup disinda bide cok ufak bir patch kuruldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 http://www.mediafour.com/products/xplay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bu da free trial mis arkadas , indiriyorum simdi de simdi reklamı , BUY NOW ı bilmemnesi fitil eder , hade bakalım crack neyin bul bide pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 2.3.2 yi yükledim, check for updates i seçtiğimde bi sayfa açılıyo "You have the latest version and no update is currently available" yazıyo orda. Ama ipod u görmüyo(itunes la da yükleyemiyodum yani sorun bilgisayarın kendisindemi,programdamı,usb de mi, ipod da mı bilmiyorum, bilgisayarda tek yapabildiğim ipod u şarj etmek. Bunu yaparken donanım sökme veya çıkarma da ipod olduğu yazıyo ama itunes la da xplayle de mp3 atamadım) Eğer sorun programdaysa bunun üzerine hangi patch i kurmam gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 valla bendede ipodu gormuyordu kendi offical sitesi olmasi lazim orda upgrade bişi olcak. ama hatirlamiyorumda tam. cok iyi bir program bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar