Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i pod a müzik atmak:D


eldiablo

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
gerçekten ipod'lara birşey yükleme konusu çok sinir. itunes dışında birkaç altarnatif program var ama ipod'u bozabiliyor. itunes'te ise eklemek istediğiniz müzikler kesinlikle libraryde bulunmalı. daha sonra playlist oluşturacaksınız. playlistleri ise ayarlar bölümünden sürekli/otomatik veya elle güncelle gibi seçeneklerle ayarlıyacaksınız. daha sonra olay tamamdır. eğer silmek isterseniz playlist veya libraryden silebilirsiniz. ama sakın yüklendi diye itunes'den silmeye kalkmayın. yoksa gider hepsi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yeni bi ipod ve itunes kullanıcısı olarak bu kadar lanet bi program gormedim :) Çok begenenler var ama gerçekten gereksiz bi program gibi geldi . (Gereksiz geldi derken ipodunuzu duzgun kullanmak istiosanız mutlaka kullanmanız gerekiyor ama işte :) benim isteklerimi karşılayamıo beter bi kullanıcı arayuzune sahip bence)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
yok hepsi mp3

ayrıca şarkı atmak bir yana, ipod u tanımıyo itunes, listesinde de çıkmıyo
(ama iPod u şarj etmek için bilgisayara taktığımda donanım sökme veya çıkarma hedesi görünüyo, onu açtığımda Donanım Aygıtları nın altında iPod yazıyo, yanında açık bir kilit işareti var(Windows 2000-iPod Nano 2 gb))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok bu apple harbi cins.. dün makinemdeki mp3lerimi silmiştim

üstüne sync si açık ipodun takınca itunes dedi sync ediimmi

dedim et anasını satiim bi baktım ipoddaki bütün mp3leride silmiş.. allah belani versin apple bu ne lan?!? insan bi check eder dosya yoksa nie sync edicem die ipoduda boşaltıosun sığırcık..

bölede uyuz bi alet bu itunes/ipod ekürisi :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xplay kullanin .
itunes sileli yillar oldu ben.

xplayde kurarken dikkat edin 2.0 bilmemkac versiyonu kuruluyor sonra bide update patchi var ,updateini kurmassan ipodu yoktur falan diyor.

surukle tasi,playlist olusturma falan super rahat bir program.
itunesida direk silin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2.3.2 yi yükledim, check for updates i seçtiğimde bi sayfa açılıyo "You have the latest version and no update is currently available" yazıyo orda.
Ama ipod u görmüyo(itunes la da yükleyemiyodum yani sorun bilgisayarın kendisindemi,programdamı,usb de mi, ipod da mı bilmiyorum, bilgisayarda tek yapabildiğim ipod u şarj etmek. Bunu yaparken donanım sökme veya çıkarma da ipod olduğu yazıyo ama itunes la da xplayle de mp3 atamadım)


Eğer sorun programdaysa bunun üzerine hangi patch i kurmam gerekiyo?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...