ivy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 söyle dinlenmelik hüzünlü acıklı şarkı varsa bildiğiniz bi isim yazsanız? indirsek, dinlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ağlayacaksan yazmam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Badem - > Sen Aglama Yuksek Sadakat - > Belki Ustumuzden Bir Ku$ Gecer Tan - > Kalbime Gomuyorum. Tual - > Kasim Sezen - > Ikili Delilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yıldız tilbe=para çi................................. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ağlamıcam yaz yaz bişe olmaz. yabancı türkçe farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evanescence-even in death soad-soldier side nightwish-angels fall first korn-make me bad gayet acıklı sarkılardır benim icin,ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Dream Theater - Space-Dye Vest Dream Theater- Tears HIM- for you HIM- love you like i do soora hmmm Comma- Sen Msg - Never Ending nightmare Johnny Cash- Hurt Pilli Bebek - Siyah Beyaz Pilli Bebek- Hilal'in sarkisi Murat Köseoglu- Esirin olsam Demir Demirkan-Doya Doya eh durduramiyorum kendimi, yeter bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Emrah - Ben yetim. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ehe ilk şarkıda teslim olmak olmaz dimi! çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Haramiler - Mavi Duvar Üç hürel - bir sevmek bin defa olmek demekmis Kazim Koyuncu - Ben seni sevdigimi Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem James Blunt - Goodbye my lover James Blunt - You're Beatiful fln filan uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 uzun zaman önce elime gecti hala dinler dinler ağlarım Tık plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Blind Guardian - Harvest Of Sorrow Evanescence - My Immortal Anathema - Forgotten Hopes Ne biliim aklıma gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 mfo, sertab erener ,akıma geldi mesela eski albumleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 children of bodom - repent opeth - to bid you farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://rapidshare.de/files/17441781/08_Siyah_Beyaz.mp3.html aha upload ettim, Pilli Bebek'i.. isteyenler yararlanabilü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ok sömürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 güçlü soydemir-vuramam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 cob - repent http://rapidshare.de/files/17342688/children_of_bodom_-_Repent.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hırs yaptım bunların hepsini indircem! çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Şiddetle Opeth-To bid you farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 seferad-yastayım... felaket bi şarkı bide niran ünsal-haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 latif doğan - küstüm bülent serttaş - duran abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ahmet kaya- şafak türküsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Üç hürel - bir sevmek bin defa olmek demekmis bundan ötesi war mı kine ? :=( misse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 snow patrol - run Staind - Outside Portishead - Roads allman brothers band - Can't You See SOAD - Spiders Led Zeppelin - Tangerine Courtney Love - Dying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar