Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 geffen said: bu salatanın topicini hala uplıyorsunuz, bunu yazarak ben de upladım ama neyse.. :) hakkaten ha adam öylesine laf attı ortaya 9 sayfa yorum yapılmış üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 aha kaya. lol. nabıyon lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeteriCat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Öğrencilik dönemimde çook oynardım :) okulumun uo yüzünden 1 sene uzadığını bilirim. tekrar başlamak istemiyorum işimden olabilirim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Başlayalım yaw =D benimde oynayasım var cok uzun zaman oldu oynamayalı =) ...that is Ultima Online! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 işte ultima online böyle muazzam, böyle ilahi bi oyundur sevgili hacker_wa$wa$ 10 sayfa ayar yedirtir adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 neyse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 osso kıl mısın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 2006 dan bu yana devam eden bir uo ayar topiği haline gelsin. "hacker_waş_waş ın uo ayar topiği,2006 dan beri sizlerle" Adam belki gınayt oynamayı bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 mokoko diye bi tabir var o aklıma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nutella yerim said: mokoko diye bi tabir var o aklıma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 delinin biri taş atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hala atmaya devam ediyorsunuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 arkadaşlara katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ko oynayıpta UO'ya bunları söylemek :) gülerler sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Krusty said: e sende biraz daha zorlasan dünyanın en saçma insanı olucakmışsın hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gereksiz bir konu başlığı bilgisiz bir insan ancak böyle bir başlık açar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 uo ya hakaret etmenin bedeli 10 sayfa hakaretmiş vay be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 2-3 yıldır UO bölümüne girince gördüğüm ilk topic direk bu oluyor. Tam unutuldu derken gene biri hortlatıo. Şu saçma başlığı görmekten sıkıldım bari sansürlense. UO'nun imajına yazık yavhu insanlar buraya ne zaman girseler "Dünyanın en saçma oyunu ultima" yazısı çıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 uo bolumune bi girdim o da ne, bu topic. ne kendini bilmez bir topic. hemde 2 senelik. öeh uo kare kare grafik yok boyut yok heyecan yok. kınayt de hic yoktan kare kare ne güzel 3 boyutlu hem. ²²²²² Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 KO'yu koruyup Uo'ya laf eden adamı çarparlar ne biçim bi konudur bu ya kilitlenmeli alt bölümlere atılmalı...Hala da oynuyorum UO ve mutlym.Bana hiç bi 3 boyutlu oyunun veremediği heyecanı veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gkarakan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben hala oynuom dayılar eskılerden kım kaldı gormek ıstersenız buyrun gelın uokings teim ztn başka acık bı nebula war baska kaldım ıbılmıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 UO ya uzanan diller kopsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Aforoz said: uo ya hakaret etmenin bedeli 10 sayfa hakaretmiş vay be :D Az bile. Sallandırıcaksın bunlardan 3-5 tanesini taksimde, bak bakalım bidaha yapıyolarmı? SodomVsGomore said: UO ya uzanan diller kopsun pls +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar