bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sende ölde bizide bi kurtar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yardım edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: Rahan bakıorum ki halen yobazlığını sürdürmektesin msg zoruna gitti ise eyvallah neyse burda seviye düşmüş bir kac kişinin daha böyle sacmaladığını gördüğümden anladım mesajını görmemişim gerçi görülcek bir tarafı da yokmuş ya. yobazlığın anlamını biliyor musun? bi öğrensene tdk ya bakıp. sonra bir tekrar cümle kurmayı dene. bi de seviyemi beğenmeyebilirsin sen beğenesin diye yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 patiye canım feda hıhıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yobazlık ne demek harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: TDK Yobaz için demiş ki 1 . Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen 2 . Mecazi Bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 2. si de 1.cisi kadar çok bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bana hiç bakma, hiç bir düşünceye %100 bağlı değilim. zate o yüzden yazdıklarımın yarısından çoğu soru. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 17:52 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yok sana baktığımdan değil. harbiden bu yobazlarla uğraşmak komik oluo:) her iki taraftan da köpürtüosun adamları. aşırı milliyetçi bi tipe diorum olum türk die övünüosun diyarbakır da dümdüz gidiolar ülkeye burdasın sen hala? adam gaza gelio,otobüs kaldıracak diyarbakıra. diyerine diosun unakıtan babalar gibi satarım demiş sen ne diosun. adamdan duymadığım orjinal küfürler gelio. sağcılar faşisttir solcular düşündüğünü zanneder ama saçmalar diorum solcuya ayrı köpürüo.:) paso laf atacan iki tarafa,zıvanası zaten çıkmış ülkenin siyasette:)yalan dolan ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 "onların ailesi yok"taki resim çok kötü ya...çocuk çok zayıf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 çok acı.şükretmeliyiz.ülkemiz de buralara dönmesin.çalışmalıyız bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar