Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Özgün değil.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 şebnem scheffer için izlenir sadece gerçi çekimler çok kötü olmuş bence, öyle sınıfın bi köşesinden 20 metre uzaktaki insanların konuşmasını falan çekiyorlar özgün bişi yapmaya çalışmışlar çok kötü olmuş[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 emre altuğ ? ne idüğü belirsiz hıyar ? pardon ama emre altuğ zaten tiyatro oyuncusu vede 1-2 senedir tatlı hayat'tada oynuyor diğerlerini anlarımda emre altuğ ne televolelere çıkar, nede bir abukluğu vardır[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 tiyatro izlemeye git arada, ordada görebilirsin[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yatakhane war o olayı bitirmiş ama yatakhane ortamını yakalaayamamışlar ztn koğuş yatakhanesi kabataşın bi de kız yatakhanesinde Prodigy posteri gördüm sanki[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 şebnem şefer diyince aklıma BonePART geldi ehuehe. 20+ yaşındaki oyuncuları bize liseli gibiymiş gibi gösteren tüm dizilere kafam girsin. Yahu kız mı yok memlekette? Dadı'daki Dilara (sinema kobal) gibi onlarca kız var Televizyonda. Ayrıca tiyatrocu, lise çağlarında da bir sürü kız var.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 lam zacmalamayın be ... lise3 ne demek ??? 17yasa tekabul edıyo ... eee... turkıyede 20- kac oyuncu varkı ? + hayat bılgısındekı tıplerın 25+olanlarıda gayet mevcut ... sebnem falan demeyın durduk yere dızı dekı replıklerı 20 kelımeyı gecmeyıp 1 dakıka bıle gorunmeyenlerın dızısı yapmayın olayı ... ısım ve performans sayan arkadaslara da dıyecegım sudur kı : bu ınsanlara ne hamlet oynatıyolar nede englısh patıent ,tıtanic cekıyolar ... hepımız ogrencıyız ,onlarda ogrencıydı oynayabılme olasılıkları gayet yuksek yuzdeyle var ... ha dızı ıyı olur kotu olur bılmem ama onyargılı yaklasmayalım ,sonra kafanıza yersınız AGA lı amca lı 3-5 karılı dızılerı ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ece Erken var ya ötesi var mı hehe..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 altıoklar'ın böyle ünlüleri toplayarak bişiyler yapmasını kınıyorum bkz. o şimdi asker halbuki ağır roman ve istanbul kanatlarımın altında ne güzeldi .. herkes pop herkes televoleci pöeah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Nukem_Verite, 13 September 2003 00:26 tarihinde demiş ki: ece erken ve Sebnem Scheffer mi var aman allahım tekrarı ne zmn?[hline]Karakurt:Bu arada nukem sen zenci misin? Nukem_Verite:Hepimiz zenciyiz raid3r: quote;Hepimiz zenciyiz Karakurt : Yani zencisin jankis : Zenci işte.. dizi çekersem kesin 2-3 güzel oyuncu koyacam ilerde, abaza gençliği çekmek için süper etkili bi yöntem :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Merak etme ilerde dizi çekemiyceksin hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sabo sen zaten dizi çekme abi mümkünse =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ece erkene acaip kılım tam dayaklık bi kız kroların gönül fatihi genel oalrak ehhe. ama şebnem schaffer.. :p hastasıyım yıllardır ehhe.. yaşı da ufak hem diğerlerine göre :) 21-22 falandır en fazla die tahmin ediorum şu anda ? bu arada dizi fena deil hoş olmuş. ama öyle okul olmaz olsun cennet harbiden. bütün kızları güzel olan sınıfa kafam girsin.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Şebnem şefer'in dizide bile sarf ettiği tek cümle "saçım bozuldu" , biriki kere de koltuktan düştü. Ayrıca dizide herkesin adı deişik (ece elken = nil falan..) ama şebnem şeferin adı şebnem. Başkasını anlamaz şimdi ayşe desen fatma desen bakmaz diye şebnem koymuşlar. Kısacası neden şebnem şefer elit bi dünya güzeli de, ece erken kroların güzeli. Sen kılsın diye mi? LoL[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 şebnem olduğunu bilmiyodum onun baya geri kalmışım piyasadan lol bu arada bence bütüün kızlar güzel deil ehe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bu arada şebnem 18 miş :p yuh demiştim daha önce. 18 hatırlıodum bundan 2-3 sene önce görmüştüm ftv de 16 yazıomuş o zaman demekki. tapılası hakkaten :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: fizban, 13 September 2003 01:12 tarihinde demiş ki: diziyi izlemeden beğenmeme yeteneğine sahip olan türk halkına hayranım .. hayran.[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! :lol:[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: BombaciMulayim, 12 September 2003 23:41 tarihinde demiş ki: bütün kızları güzel olan sınıf mı var be sokarım öyle sınıfa mauha koptum ya harbi keşke bende öle bi sınıfta olsam :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 aa şebnemmiydi o saclar uzun taniyamadim:)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Diziyi izledim ve beğenmedim.. Tek cümleyle " at şeyine kelebek konmuş"gibi bir ambiyans var...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 tabiki de birçok türk dizisi gibi yine rezil bir dizi.. öğle öğrencilerin olduğu bir okul nerde görülmüş!? Ama bizim türk insanı bayılıyor böyle gerzek dizilere. Gerek çocuklar duymasın,gerek asmalı konak olsun,gerek deli yürek olsun,hayat bilgisi olsun. bir de gerzek magazin programları bu diziler için -İştee içimizden bir dizi.-İşte türk insanını yansıtan bir dizi. diye sayıklamıyolar mı,bayılıyorum valla.[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu dizi kotude saydıgın dizilerin cogu gusel diziler bence[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: jankis, 13 September 2003 00:37 tarihinde demiş ki: altıoklar'ın böyle ünlüleri toplayarak bişiyler yapmasını kınıyorum bkz. o şimdi asker halbuki ağır roman ve istanbul kanatlarımın altında ne güzeldi .. herkes pop herkes televoleci pöeah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Ağır Roman'da ve İstanbul Kanatlarımın Altında'da ünlüler silsilesi yok muydu yani? [Bu mesaj MaLDoRoR tarafından 13 September 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: MaLDoRoR, 13 September 2003 20:46 tarihinde demiş ki: said: jankis, 13 September 2003 00:37 tarihinde demiş ki: altıoklar'ın böyle ünlüleri toplayarak bişiyler yapmasını kınıyorum bkz. o şimdi asker halbuki ağır roman ve istanbul kanatlarımın altında ne güzeldi .. herkes pop herkes televoleci pöeah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Ağır Roman'da ve İstanbul Kanatlarımın Altında'da ünlüler silsilesi yok muydu yani? [Bu mesaj MaLDoRoR tarafından 13 September 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] televole ünlüleri miydi sence onlar tiyatrocuydular gayet de .. bi mustafa uğurlu bi savaş dinçel ağır romandakiler istanbul kanatlarımın altındada ege aydan falan yine okan bayülgen[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: jankis, 14 September 2003 00:20 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 13 September 2003 20:46 tarihinde demiş ki: said: jankis, 13 September 2003 00:37 tarihinde demiş ki: altıoklar'ın böyle ünlüleri toplayarak bişiyler yapmasını kınıyorum bkz. o şimdi asker halbuki ağır roman ve istanbul kanatlarımın altında ne güzeldi .. herkes pop herkes televoleci pöeah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Ağır Roman'da ve İstanbul Kanatlarımın Altında'da ünlüler silsilesi yok muydu yani? [Bu mesaj MaLDoRoR tarafından 13 September 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] televole ünlüleri miydi sence onlar tiyatrocuydular gayet de .. bi mustafa uğurlu bi savaş dinçel ağır romandakiler istanbul kanatlarımın altındada ege aydan falan yine okan bayülgen[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Bakış açısına göre değişir. Tabii ki içlerinde tiyatrocular da vardı. Ama zaten ben senin yazdığın ilk cümle için soru sormuştum. Farkındaysan orada ünlüleri toplayıp film yapmasına laf ediyorsun, televole ünlüleri değil. Neyse, zaten ne farkeder ki! Film yapıldığı zaman sanki ünsüzler(!) mi oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar