urmesque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Cimbomlu: Lider, lider diye bağırıyorsunuz tribünlerde, daha bi numaranızı göremedik Fenerli: Allah, Allah! Cimbomlu: Hakkını ver stadın hakkını, biraz bağır bağır, Top Fenerli'ye seslenir: Al abi, su şişesi! Fenerli: Şunlarla bir olma boş ver! Top: Biraz .. galiba abi! Cimbomlu: Hayal mahsulüsünüz hayal! Alırım liderliğini bak diyorum! Fenerli: Biz sizin gibi müflis soyluları Saracoğlu'nda görmek isteriz Cimbomlu: Ya bırak kardeşim zengin takım mesajları vermeyi, alırım liderliğini diyorum, bak şampiyonluk gitti diye ağlama sonra.. Fenerli: Takip et o zaman bizi sen, takip et... Statta anons yapılır: Maç birazdan başlayacak sayın seyirciler. Lütfen sahaya şişe atmayalım, ortalığı Ali Sami Yen'e çevirmeyelim. Fenerli: Kramponların vidalarını iyi kontrol edin çocuklar, füze gibi çakmalı... Cimbomlu: İlla Tuncay'ı vurgulayacak. Fenerli: Bakın size Alex, Anelka filan transfer edelim, sonra ağlamayın Cimbomlu: Ya bunlar medyatik transferler. Onlara gerenk yok! Biz sizi böyle de harcarız Fenerliiiiiii hahahahahaaa! Fenerli: Tamam çocuklar siz bizi rakip kalede bekleyin. Fenerli topun hızın ayarlar: Havadan, Yerden, Doksandan, Tuncaylı... Fenerli: Sen şimdi Futbolu görecen Hakem: Düüüüüt! Cimbolu depara kalkar: Çimler ağladı beeeaaa! Fenerli: Dır dır yok, dır dır yok, delikanlı oyna... Cimbomlu: O da ne ya! Fenerli: Hooop 6-0 olduuu. Tribünler bağırır: Futbolcunun hakkını ver, hakkını.. Fenerli: Sana diyorlar hıhıhı! Cimbomlu: Ühühühühü.. Para mı var abi ya... Fenerli: Alın bu Cimbomluyu da diğer kurbanların arasına oturtun. Araç içinden gelen ses: Kardeşş, biz sizi Ali Sami Yen'in önüne bırakalım, siz oradan kupa hayali ile devam edersiniz Floryaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 OLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 vizyonda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Oha GALATASARAYLILAR DA var. Mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sonu yuzumu guldurdu gercekten (galatasarayli degilim , fenerli hic degilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ehehehe süper olmuş=) Ama 2 gün sonra Fener yerine Cimbom, Cimbom yerine Fener koyulmuş versiyonunu da görürüz hemen yapışırlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Futbolda bunun gibi işte edepli edepli espriler yapılsa her zaman inanın bir adım daha ileri gitmiş olacağız da... Yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ehehe çok güzel olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 güldüremedi yüzümü.bir laf sokma çabasından öteye gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gerçekten güzen olmuş ba$ları okuyunca tırık bişe sandım ama güzzel bi çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben bunu galatasarylıların ağzından galtasaray versiyonunu duydum tezahuratlarda artık ingiliz amerikan türk>>temel oalyına dönücek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Küfürsüz, ince espiriler (Cem Yılmaz'ın uyarlaması sonuçta) ama iyi niyet ve mizah korunmuş. Futbolla ilgili konularda hakaretsiz pek bir durumu görmediğimiz ender çalışmalardan =) Not: Beşiktaşlıyım. Galatasaraylı arkadaşları anlıyorum, tabii ki hoşlarına gitmeyebilir. Ama ince çalışma, hakkını vermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Allah belanı versin urmesque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sevmedim ve fb'liyim. çok gerenksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 beyler böyle takım ayrımı yapıp bırbırınızı kırmayın takımlar size ne kazandırıyor ( ıddıa fln. harıç) takım ıçın bırbırıne küreden ökuzun onde gıdenıdır ...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu acıdanda güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Çok beğendim...Tarafsız bakıncada güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tarafsız bakın zaten... ölesine koydum ama insanlar sürekli laf sokma cabasında olduu için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Sende o çabaya katkıda bulundun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hayır bunun gs lisi olsada koyardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tabii. küçük insan. öl de sevinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu yazidada belirtildigi gibi bir fenerlinin en yakin arkadasi TOPlardir kardesim. Topsunuz olm derken bosa demiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Süper olmuş kanka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aaaa benim nickim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar