urmesque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Cimbomlu: Lider, lider diye bağırıyorsunuz tribünlerde, daha bi numaranızı göremedik Fenerli: Allah, Allah! Cimbomlu: Hakkını ver stadın hakkını, biraz bağır bağır, Top Fenerli'ye seslenir: Al abi, su şişesi! Fenerli: Şunlarla bir olma boş ver! Top: Biraz .. galiba abi! Cimbomlu: Hayal mahsulüsünüz hayal! Alırım liderliğini bak diyorum! Fenerli: Biz sizin gibi müflis soyluları Saracoğlu'nda görmek isteriz Cimbomlu: Ya bırak kardeşim zengin takım mesajları vermeyi, alırım liderliğini diyorum, bak şampiyonluk gitti diye ağlama sonra.. Fenerli: Takip et o zaman bizi sen, takip et... Statta anons yapılır: Maç birazdan başlayacak sayın seyirciler. Lütfen sahaya şişe atmayalım, ortalığı Ali Sami Yen'e çevirmeyelim. Fenerli: Kramponların vidalarını iyi kontrol edin çocuklar, füze gibi çakmalı... Cimbomlu: İlla Tuncay'ı vurgulayacak. Fenerli: Bakın size Alex, Anelka filan transfer edelim, sonra ağlamayın Cimbomlu: Ya bunlar medyatik transferler. Onlara gerenk yok! Biz sizi böyle de harcarız Fenerliiiiiii hahahahahaaa! Fenerli: Tamam çocuklar siz bizi rakip kalede bekleyin. Fenerli topun hızın ayarlar: Havadan, Yerden, Doksandan, Tuncaylı... Fenerli: Sen şimdi Futbolu görecen Hakem: Düüüüüt! Cimbolu depara kalkar: Çimler ağladı beeeaaa! Fenerli: Dır dır yok, dır dır yok, delikanlı oyna... Cimbomlu: O da ne ya! Fenerli: Hooop 6-0 olduuu. Tribünler bağırır: Futbolcunun hakkını ver, hakkını.. Fenerli: Sana diyorlar hıhıhı! Cimbomlu: Ühühühühü.. Para mı var abi ya... Fenerli: Alın bu Cimbomluyu da diğer kurbanların arasına oturtun. Araç içinden gelen ses: Kardeşş, biz sizi Ali Sami Yen'in önüne bırakalım, siz oradan kupa hayali ile devam edersiniz Floryaya
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Oha GALATASARAYLILAR DA var. Mesela ben.
daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sonu yuzumu guldurdu gercekten (galatasarayli degilim , fenerli hic degilim)
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ehehehe süper olmuş=) Ama 2 gün sonra Fener yerine Cimbom, Cimbom yerine Fener koyulmuş versiyonunu da görürüz hemen yapışırlar=)
Divertissement Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Futbolda bunun gibi işte edepli edepli espriler yapılsa her zaman inanın bir adım daha ileri gitmiş olacağız da... Yok işte.
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 güldüremedi yüzümü.bir laf sokma çabasından öteye gitmiyor.
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gerçekten güzen olmuş ba$ları okuyunca tırık bişe sandım ama güzzel bi çalışma
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben bunu galatasarylıların ağzından galtasaray versiyonunu duydum tezahuratlarda artık ingiliz amerikan türk>>temel oalyına dönücek heralde
Apis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Küfürsüz, ince espiriler (Cem Yılmaz'ın uyarlaması sonuçta) ama iyi niyet ve mizah korunmuş. Futbolla ilgili konularda hakaretsiz pek bir durumu görmediğimiz ender çalışmalardan =) Not: Beşiktaşlıyım. Galatasaraylı arkadaşları anlıyorum, tabii ki hoşlarına gitmeyebilir. Ama ince çalışma, hakkını vermeli.
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sevmedim ve fb'liyim. çok gerenksiz olmuş.
trion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 beyler böyle takım ayrımı yapıp bırbırınızı kırmayın takımlar size ne kazandırıyor ( ıddıa fln. harıç) takım ıçın bırbırıne küreden ökuzun onde gıdenıdır ...!
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Çok beğendim...Tarafsız bakıncada güzel
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tarafsız bakın zaten... ölesine koydum ama insanlar sürekli laf sokma cabasında olduu için....
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Sende o çabaya katkıda bulundun...
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hayır bunun gs lisi olsada koyardım..
matama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu yazidada belirtildigi gibi bir fenerlinin en yakin arkadasi TOPlardir kardesim. Topsunuz olm derken bosa demiyoruz :)
Öne çıkan mesajlar