mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arkadaş eskiden aradıgım herşeyi google bula biliyordum ama şimdi bulamıyorum artık yahoo çok daha iyi gibi geliyor yaklaşık 2 haftadır yahoo kullanıyorum acaba google reklam sektörüne girince arama motoru özelligi bitti gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ne aradında bulamadın ve yahooda buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 aynen ne aradında bulamadın yaooda buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Valla ben ilk olarak hep altavista kullanıyorum. Taa google meşhur olmadan öncesinden kalma alışkanlık. Zaten favorites listemde de altavista var üşeniyorum deiştirmeye de. Yani özellikle google'dan aramam gerekmedikçe ("Google'a x yaz çıkan 3. sayfaya gir" vs türü talimatlar hariç yani) altavista birinci tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 en çok sayfa sayısı içinde arama yapan sanırım google bu da bol bol gereksiz sayfayı da yanında getiriyor doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Google daha çok sonuç çıkarıyor ama çoğu işe yaramıyor.Bazen google.ru gibi yabancılardan bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hmm buna benzer bi konu acmıştım diye hatırlıyorum sanki. evet bencede google bitti gibi bişi. eskiden aradıgım herşeyi bulabiliyordum rahatlıkla. bir süredir google sonuçları tamamen çöğlük haline geldi. ara ki bulasın. yahoo daha başarılı imiş meger, nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama yahooda aradığımı artık daha kolay bulur hale geldim. bir süredir google yerine yahoo kullanıyorum sırf bu yüzden. yalnız yahoonun ana sayfası çok garip. keşke google gibi bi modeli olsa, bi ton ıvır zıvır arasında bişileri aratmak sinir bozucu oluyor. malum aıştık google'ın basit ama kullanışlı arayüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 google bitmesi kiyamet alameti demektir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 google bitmez bitemez, arama konusunda belki biraz aksamis olabilir. abidik gubidik site acanlarda kabahat. herkese site actirmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben yaşadığım sürece google bitmez ;) ne alakaysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 karakedi bildiğim kadarıyla Altavista'yla Yahoo artık aynı şirketin (yanılıyor da olabilirim sadece bildiğim kadarını söylüyorum) ve dolayısıyla aynı sonuçları veriyorlar hatta altavistadan resim aramaya girip çıkan sonuçlara basıldığında ilk olarak bir yahoo subdomainine yönlendiriyor. Basit bir googlevari arayüz için Altavista'yı kullanabilirsin eğer dediğim gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Evet altavista ile yahoo aynı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 aradıgımı bulmuyorum değil google da ama akdar çok gereksiz syfa varki bir konu bulmam bazen saatleri alıyor... yahoo da ise hemen o konu ile büyük siteler açılıyor önce onun gibi birşey yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benim bildigim yahoo altavista fln sadece title a falan bakarak arıo google ise siteleirn tamamına bakarak arıo sonucta biri sadece baslikta xxx yazıosa buluo birisi sitenin herhangi bi yerinde xxx yazıosa buluo o yuzden google daha cok sonuca ulasio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 fazla söze gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 resim güzel kardeşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 astalavista var bir de warez için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gerçekten google bazen saçmalıyor. çok fazla sonuç çıkarıyor, araştırmaları zaman zaman zorlaştırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 evet cidden saçmalıolar reklam sektorune girdiler gireli pek bi numara olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 google neye kullandiğina bağli ben sevmem etmem craggle varken.. Pat diye direkt istediğim şeyler çikior parsing methodu daha iyi google yazdiğin kelimeyi her allahin dalda çikartior neticeleri.. Google cok duyuldugu için kullanildiği için iyi diye saniliyor ama deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yahoo'nun cabuk acilan search sayfasi icin http://search.yahoo.com/ mail icin mail.yahoo.com groups.yahoo.com buyuk sitelerin her turlu subdomaini bulunur, degisik yerlere ulasmak icin degisik subdomainler deniyebilirsiniz bir tanesi illa tutuyor. google da aramak icin ben .com.tr olanini kullaniyorum sadece ingilizce sayfalarad aramak icin .co.uk i kullaniyorum arama yapmayi iyi bilmek gerek, tirnaklari kullanmak gerek bir cok sey eleniyor boylece.aradan gereksiz seyleride siliyorsunuz.esas uyuz eden spam siteleri paticik diye aratsan mesela (ornek veriyorum belki olmaz) www.paticik-here.com/paticik.php gibi sonuclar cikiyor tamami fake, alakasiz sitelere yonlendiriyor.. search.msn.com var birde oda google a rakip olacak diyorlar..suana kadar internette tekeli elinde bulundurabilen siteye pek rastlanmadi.altavista vardi, yahoo geldi, yahoo gitti google geldi bakalim sirada belki msn vardir.ama microsoft dusmanligi baya yuksek sayilarda oldugu icin google in tahtinin biraz sallanmasi zor gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar