Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ancient Egg

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi kafama bişey takıldı onu sormak istedim.
st de hakkara gitmek için ancient egg istiyor.bunun içinde tanaristen bir qest alıyoruz hinterlandste yapıyoruz mağaranın içinden yumurtayı alıyoruz.
sorun benım ıcın bundan sonra baslıyor =)
ancient egg questi sırasında mağaradan aldıgım ancient egg çantamda ama questi daha vermedim.questi verirsem bu ancient egg i alıyor mu .çünkü thottbottan baktım devamında the god hakar questi var.ama bana verdiği şey farklı bi egg ismi.
hani dedim şimdi ben bu queti verirsem benden ancient egg istiyo diye çıkaramazmıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancient Egg questini tanaristeki elemana teslim ediosun ve sana Hakkar'ımsı bişiyi summon etmen için okunmuş üflenmiş başka bi yımırta verio. Ve bu questi yaptıktan sonra her sunkena girişte bu yımırtayı tekrar aynı hatundan edinebiliosun. Korkacak bişi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

O Ancient Egg'i verince onu değiştirip Hakkar'ın avatar'ını summonlamanı sağlayan yumurtayı yapıyor. ST'de hakkar'ı summonlayıp öldürünce yumurta kayboluyor ama sorun değil questi adama verdikten sonra birkez daha konuşursan sana Hakkar'ın avatarını çağırman için bir scroll veriyor ve sürekli onu kullanarak Hakkar'ın avatarını summonlayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...