Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eslantta Oyunun Kitlenmesi ... ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne zaman eslanta gitsem 1 yada 2 dk icinde oyun kilitleniyor ve cogunlukla ölmüş oluyorum. Hatta az önce yine ölmüşüm , sinir geldi ...

Başına gelen yada bilgisi olan var midir ?
Mesaj tarihi:
Hayır geçen gün arkadaşıma da oldu aynısı 1 kaç kişi aynı şeyi sölüyo eslant'ta bi sorun var arkadaşım 50 hp den döndünü söledi bi kere de yattı ... Allah'tan 1 aydır eslant'a girmiyom lvl'i de czde kasıyom sdfsdafas xd
Mesaj tarihi:
eslatta bu bug yada her neyse yeni oolan birşey değil.
Normal olrak kapıdan geçti ve eslant kapısının önünde ölü olarak doğdu kardeşim. Ne damage var nede sebebini anlayabileceğimiz herhangi birşey. Bende aynı anda tp olmuştum ama herhangi bir sorun yaşamamıştım, kaldıki etrafta tek bir yaratık yoktu.
Eğer map lerde sorun varsa bu tip garip ölümler oluyor.
Bir ara abbys e girdiğinde takılıyordu oyun. Sadece abbys map inde sorun varmış, mapi tekara yükleyince düzeldi. Eslanttada bu tip bişi olabilir belki..
Mesaj tarihi:
Bende ki olay daha farkli. Ben eslanta giriyorum bir kac dakika sonra oyun donuyor. Bende eslanta sadece bosslara bakmaya gidiyorum , tabi oyun dondugunda yanimda yaratiklar oluyor , sonucta ölüyorum. Yani eslanta girdigim gibi ölü bulmuyorum kendimi.
Mesaj tarihi:
Benim basima geldi arkadaslarimin basina da cok geldi
Allahtan bende buff scrol basiliydi. Girer girmez bisey sana vuruyo 800 defansa 1200 koydu arkasindan zehirleniyosun 400 400 canin gidiyo ama neyin vurdugu yazmiyo gorunmuyoda ortalikta bisey.

Oyun bug dolu buda normal deyip geciyoruz
  • Yeni Oluştur...