PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ne zaman eslanta gitsem 1 yada 2 dk icinde oyun kilitleniyor ve cogunlukla ölmüş oluyorum. Hatta az önce yine ölmüşüm , sinir geldi ... Başına gelen yada bilgisi olan var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 valla ben ne zaman gitsem bisi olmuyo bana :) acaba eslantaki yaratıklar seni sefmiyomu ne ? şaka bi yana enterasan bisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Up ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hayır geçen gün arkadaşıma da oldu aynısı 1 kaç kişi aynı şeyi sölüyo eslant'ta bi sorun var arkadaşım 50 hp den döndünü söledi bi kere de yattı ... Allah'tan 1 aydır eslant'a girmiyom lvl'i de czde kasıyom sdfsdafas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sende bir sorun vardır bence estlanda özel bişey olduğunu sanmıyorum . İyisiyle kotusuyle anılarımız olan bir yer , orada buyuduk biz :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Böle bi buga bende şahit oldum .. Eslanta girdiğim gibi ölmüşüm ama neyin öldürdüğü yazmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 estlantda bug pek olmaz ama... server neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 birisi böyle bi topic açmıştı sundres amcanın daldığını iddaa ediyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Belki birisi uruk vs çekmiştir yanina ondan ölmüşündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eslatta bu bug yada her neyse yeni oolan birşey değil. Normal olrak kapıdan geçti ve eslant kapısının önünde ölü olarak doğdu kardeşim. Ne damage var nede sebebini anlayabileceğimiz herhangi birşey. Bende aynı anda tp olmuştum ama herhangi bir sorun yaşamamıştım, kaldıki etrafta tek bir yaratık yoktu. Eğer map lerde sorun varsa bu tip garip ölümler oluyor. Bir ara abbys e girdiğinde takılıyordu oyun. Sadece abbys map inde sorun varmış, mapi tekara yükleyince düzeldi. Eslanttada bu tip bişi olabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bende ki olay daha farkli. Ben eslanta giriyorum bir kac dakika sonra oyun donuyor. Bende eslanta sadece bosslara bakmaya gidiyorum , tabi oyun dondugunda yanimda yaratiklar oluyor , sonucta ölüyorum. Yani eslanta girdigim gibi ölü bulmuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Eslanta girdiginde kendini olu bulma olayı bi kere bizim bir arkadasın basına geldi ama bi daha ole bisey duymadım ve gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 picallo eslant map i tekrar yüklemeni tavsiye ederim. Map sorunlu olduğu zaman oyun kitleniyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Benim basima geldi arkadaslarimin basina da cok geldi Allahtan bende buff scrol basiliydi. Girer girmez bisey sana vuruyo 800 defansa 1200 koydu arkasindan zehirleniyosun 400 400 canin gidiyo ama neyin vurdugu yazmiyo gorunmuyoda ortalikta bisey. Oyun bug dolu buda normal deyip geciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar