cashar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 trial nasıl oluyor ben anlamadım :( şu anda dl ediorum sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 https://secure.eve-online.com/ft/?aid=100480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 farklı serverlar var mı ? varsa burada yazışan kişilerin genelde toplandığı server hangisi ? [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 16:58 tarihinde, cashar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Eve Online 21000 adet oyuncuyu tek serverda başarıyla toplayabilen tek oyundur. O yüzden, oyuna başladığın zaman herkesle aynı serverda oynuyor olacaksın. Turkish chat e katıldığın zaman her türlü maddi manevi yardımı alırsın. Alev Force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evdde tek server var ;) super bi olay aslında, sırf bu yüzden bile diger mmolardan üstün denilebilir. ama online oyuncu sayısı 25bin degilde 125bin oldugunda, suandaki mantıkları kurtarabilecek mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bence 125 bin olması biraz zor ama 50k ya ulaşırlarsa bence yeni tip çift işlemcili serverlara abanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Girince nerede bu 25k insan diyebilirsiniz,bende dedim bir kaç tanesini gorebilidim belki lowbie bolumlerde dolastigim için kimseleri goremedim,gerçekten cok ilginc bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 var o kadar adam var , bol adam gormek istiyorsan Jita ya git :) EVE de önceden 5000 yıldız sistemi var diye konusuluyordu . Son eklenenlerle 7000 sistem oldu deniliyor. 25k adam o kadar sistemde zor bulur birbirini.Herkes bir taraflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar